piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie się uczyć języków ?

Mam pytanie do forumowiczów :
Która szkoła językowa w Łomży warta jest polecenia ? Jedni polecają Alma Mater, inni Metodystów w Agrobiznesie, jeszcze inni Educo...
Może jakieś opinie za i przeciw rozjaśnią w głowie nie tylko mnie?
I jeszcze jedno:
Czy ktoś prowadzi (na poziomie) kursy hiszpańskiego lub francuskiego? Tak sobie myślę, że możeby tak zacząć jeszcze jeden...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie się uczyć języków ?

Wiadomość dla Frotki.

Jestem magistrem filologii, mieszkam w Łomży, jeżeli chcesz się uczyć francuskiego to zadzwoń pod numer 0694 066 925

Nauczycielka

gergely Dzięki, zachowam, ale na razie szukam szkoły, bo w grupie jednak większa motywacja.Jeśli nie znajdę, skontaktuję się.
Do wszystkich :
Proszę, może ktoś coś napisze, bo już czas zdecydować.

Próbuję ponowić pytanie, może jednak ?

Jo frotka!
Nie wiem, czy jeszcze zaglądasz czasem na FORUM.
Mam dla ciebie info. Chyba ciekawe.

Też nie mogłam znaleźć szkoły, która nauczyłaby mnie języka francuskiego. Szukałam i szukałam. Alma (cośtam) reklamowała się że uczy ale jakoś tak wyszło, że chyba nie prowadzili tych kursów!!!
Ale w tamtym roku znajoma uczyła się w British School i namówiła mnie na tą szkołę (mają jakąś promocje i podobno jakiś rabat za to dostała!!!). Zapisałam się i zacznę naukę już od października.
Jest ok, dobre warunki. Cena możliwa, podobno lektorka jest zajebiście dobra, no i godziny zajęć popołudniowe co mi chyba najbardziej pasuje.
Jak nadal masz ochotę nauczyć się francuskiego to idź do nich, może będziemy w jednej grupie...

pozdrawiam

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org