Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Galeria na byłej Jednostce Wojskowej |
Jak w temacie. Czy to dobre miejsce na galerię? Jak myślicie czy miasto wyrazi zgodę aby tam powstała? Czy doczekamy się w końcu jakiejś porządnej galerii w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Galeria na byłej Jednostce Wojskowej |
Galerii w Łomży nigdy zbyt wiele ;-) W końcu nasze miasto to miasto kulturalne i akademicke. A co do obecnych galerii to myślę, że nie są "jakiejś nieporządne". Przeciwnie czy jest to Pod Arkadami, czy Sztuki Współczesnej są świetnie zorganizowane i mają ciekawe wystawy. Po za tym promują regionalnych artystów, wielu z sukcesami za granicą. A dla tych którzy nie chcą wychodzić z domu, zapraszam do Galerii Historycznej Łomży www.lomza.wadolkowski.pl. I ty możesz współtworzyć galerię.
|
|
Galeria jako sklep wielkopowierzchniowy :) to jakaś masakra jest....
|
|
te tereny sa pod inne zagospodarowanie
|
|
a pod jakie? _M_L_ możesz zdradzić?
|
|
Słyszałem, że ma tam powstać tor crosowy. Jest to raczej nawet przesadzone.
|
|
Słyszałem, że ma tam powstać tor crosowy. Jest to raczej nawet przesądzone.
|
|
A ja słyszałem że mają wybudować wielką hale i mają w niej budować nowy samolot dla prezydenta i to na 99% !
|
|
w Łomży powstaną na pewno nowe niezrealizowane projekty , a te jedyne zrealizowane to projekty podwyżek na 2009 r dla rady i prezydentów .
|
|
W Łomży prędko żadna galeria nie powstanie, możecie spać spokojnie. :)
|
|
Wytłumaczcie mi jeden fenomen...czemu Wy wszyscy chcecie tej galerii w środku miasta...malo Wam korków itd... czy nie można postawic tej galerii gdzieś na obrzeżach miasta?? przecież wtedy miasto by sie rozwijało
|
|
powinne tam powstać stacje paliw Łukoił lub inne spoza układu łomżyńskiego wtedy w Łomży i inne ceny poszły by w dół a tak wszyscy liczą koszty i dlatego nasze miasto jest tak drogę .
|
|
zróbmy ta kościół współczesnego społeczeństwa - hipermatket . cała rodzina będzi mogł " modlić " sie tam w niedzielę do swoich bogów: czipsów, bananów w promocji, ptasiego mleczka za jedyne 9,99.
|
|
ja uważam ze była jednostka jest to miejsce w sam raz na taki obiekt.... wszyscy krzyczeli że pójdą z torbami jak Kauflanda otworzą i Stokrotkę i jakoś się to nie sprawdziło ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |