środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Galeria na byłej Jednostce Wojskowej

Jak w temacie. Czy to dobre miejsce na galerię? Jak myślicie czy miasto wyrazi zgodę aby tam powstała? Czy doczekamy się w końcu jakiejś porządnej galerii w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Galeria na byłej Jednostce Wojskowej

Galerii w Łomży nigdy zbyt wiele ;-) W końcu nasze miasto to miasto kulturalne i akademicke. A co do obecnych galerii to myślę, że nie są "jakiejś nieporządne". Przeciwnie czy jest to Pod Arkadami, czy Sztuki Współczesnej są świetnie zorganizowane i mają ciekawe wystawy. Po za tym promują regionalnych artystów, wielu z sukcesami za granicą.

A dla tych którzy nie chcą wychodzić z domu, zapraszam do Galerii Historycznej Łomży www.lomza.wadolkowski.pl.
I ty możesz współtworzyć galerię.

Galeria jako sklep wielkopowierzchniowy :)

to jakaś masakra jest....

te tereny sa pod inne zagospodarowanie

a pod jakie? _M_L_ możesz zdradzić?

Słyszałem, że ma tam powstać tor crosowy. Jest to raczej nawet przesadzone.

Słyszałem, że ma tam powstać tor crosowy. Jest to raczej nawet przesądzone.

A ja słyszałem że mają wybudować wielką hale i mają w niej budować nowy samolot dla prezydenta i to na 99% !

w Łomży powstaną na pewno nowe niezrealizowane projekty , a te jedyne zrealizowane to projekty podwyżek na 2009 r dla rady i prezydentów .

W Łomży prędko żadna galeria nie powstanie, możecie spać spokojnie. :)

Wytłumaczcie mi jeden fenomen...czemu Wy wszyscy chcecie tej galerii w środku miasta...malo Wam korków itd... czy nie można postawic tej galerii gdzieś na obrzeżach miasta?? przecież wtedy miasto by sie rozwijało

powinne tam powstać stacje paliw Łukoił lub inne spoza układu łomżyńskiego wtedy w Łomży i inne ceny poszły by w dół a tak wszyscy liczą koszty i dlatego nasze miasto jest tak drogę .

zróbmy ta kościół współczesnego społeczeństwa - hipermatket . cała rodzina będzi mogł " modlić " sie tam w niedzielę do swoich bogów: czipsów, bananów w promocji, ptasiego mleczka za jedyne 9,99.

ja uważam ze była jednostka jest to miejsce w sam raz na taki obiekt.... wszyscy krzyczeli że pójdą z torbami jak Kauflanda otworzą i Stokrotkę i jakoś się to nie sprawdziło

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org