piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
brutalna policja

http://www.youtube.com/watch?v=eSl-4TotTSY&eurl=

obejzyjcie to i sami ocencie coo tym myslicie. Dla mietojuz lekka przesada coten dziadek im zrobił zeby tak gopotraktowac.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: brutalna policja

Nie widzę tu brutalności widzę tylko zakucie "dziadka" w kajdanki i to wszystko. Sprawy nie znasz ja też. Nie wiadomo dlaczego go wyciągnęli przez drzwi :D Bić go nie bili- nie widać tego na filmiku. Nie ma tu niczego brutalnego, nawet słychać prośbę z ust policjanta "proszę otworzyć drzwi"

Sory,że post pod postem.
Rafallo20 jeżeli naprawdę chcesz pokazać policje brutalną to nie ten przykład.
Jeżeli byś wkleił to to zgodził bym się:
http://pl.youtube.com/watch?v=GnbYe4F_Hxg&feature=related

Prawda jest brutalna - aby Policja chroniła porządek prawny i nas, obywateli, to czasem w stosunku do niektórych (zaznaczam: niektórych) ludzi musi i powinna być brutalna. Albo Policja będzie brutalna dla bandziorów, albo oni będą brutalni dla nas.
A poza tym powinien być łatwiejszy dostęp do broni palnej i nie byłoby z kolei tych bandziorów tak wielu.

Oprócz chaosu i trzęsiawki operatora kamery, to brutalności policji i w drugim filmie też nie ma.
Taka praca.

Uwaga!!! nabity :)))))

no moze i nie znam sprawy i uzyłem niewłasciwego sformułowania ale niewiem jak mozna to nazwac.

Hahahahhaa jak go wyjęli hahaahha

Rafallo20 ja bym to nazwał po prostu: Interwencją :]

P.S dziadek w szoku- fajną ma minę:D

Absolutnie nie znam sprawy... widziałem tylko filmik.

Więc zadam pytanie: a jak dziadek stał z krzesłem, którym chciał uderzyć malutką wnuczkę... i przez to, że funkcjonariusze wyciągnęli dziadka przez drzwi uratowało jej życie?

W takim wypadku zrobili dobrze? Czy źle?

Zrobili to co prawdopodobnie powinni zrobić i nie nadużyli siły, a jak nadużyli to będzie to pewnie niedługo w TV, ale nie nam to rozstrzygać.

Widzieliście tylko sam moment "wyjęcia" sprawcy.Nie znacie przyczyny interwencji,więc nie osądzajcie nikogo bezpodstawnie.
Krzyżak dobrze napisał...

Nie tylko krzyżak , ale prawie wszyscy piszą , że filmik nie uzasadnia tematu postu:))))) Nie napinajcie się tak panowie policjanci :))))))
Krzyżak :))))
a jakby tak polecieć z fantazją w drugą stronę i :
do dziadka policjanci trafili prez pomyłkę , a dziadek się stawiał, bo niewinny :))))))))

Uwaga!!! nabity :)))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org