Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brutalna policja |
http://www.youtube.com/watch?v=eSl-4TotTSY&eurl= obejzyjcie to i sami ocencie coo tym myslicie. Dla mietojuz lekka przesada coten dziadek im zrobił zeby tak gopotraktowac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brutalna policja |
Nie widzę tu brutalności widzę tylko zakucie "dziadka" w kajdanki i to wszystko. Sprawy nie znasz ja też. Nie wiadomo dlaczego go wyciągnęli przez drzwi :D Bić go nie bili- nie widać tego na filmiku. Nie ma tu niczego brutalnego, nawet słychać prośbę z ust policjanta "proszę otworzyć drzwi"
|
|
Sory,że post pod postem. Rafallo20 jeżeli naprawdę chcesz pokazać policje brutalną to nie ten przykład. Jeżeli byś wkleił to to zgodził bym się: http://pl.youtube.com/watch?v=GnbYe4F_Hxg&feature=related
|
|
Prawda jest brutalna - aby Policja chroniła porządek prawny i nas, obywateli, to czasem w stosunku do niektórych (zaznaczam: niektórych) ludzi musi i powinna być brutalna. Albo Policja będzie brutalna dla bandziorów, albo oni będą brutalni dla nas. A poza tym powinien być łatwiejszy dostęp do broni palnej i nie byłoby z kolei tych bandziorów tak wielu.
|
|
Oprócz chaosu i trzęsiawki operatora kamery, to brutalności policji i w drugim filmie też nie ma. Taka praca. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
no moze i nie znam sprawy i uzyłem niewłasciwego sformułowania ale niewiem jak mozna to nazwac.
|
|
Hahahahhaa jak go wyjęli hahaahha
|
|
Rafallo20 ja bym to nazwał po prostu: Interwencją :] P.S dziadek w szoku- fajną ma minę:D
|
|
Absolutnie nie znam sprawy... widziałem tylko filmik. Więc zadam pytanie: a jak dziadek stał z krzesłem, którym chciał uderzyć malutką wnuczkę... i przez to, że funkcjonariusze wyciągnęli dziadka przez drzwi uratowało jej życie? W takim wypadku zrobili dobrze? Czy źle? Zrobili to co prawdopodobnie powinni zrobić i nie nadużyli siły, a jak nadużyli to będzie to pewnie niedługo w TV, ale nie nam to rozstrzygać.
|
|
Widzieliście tylko sam moment "wyjęcia" sprawcy.Nie znacie przyczyny interwencji,więc nie osądzajcie nikogo bezpodstawnie. Krzyżak dobrze napisał...
|
|
Nie tylko krzyżak , ale prawie wszyscy piszą , że filmik nie uzasadnia tematu postu:))))) Nie napinajcie się tak panowie policjanci :)))))) Krzyżak :)))) a jakby tak polecieć z fantazją w drugą stronę i : do dziadka policjanci trafili prez pomyłkę , a dziadek się stawiał, bo niewinny :)))))))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |