Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Arafatka |
Może wiecie gdzie można kupić arafatkę w Łomży?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Arafatka |
Ja mogę sprzedać :) Prosto z Syrii, nie używana
|
|
Tak. A masz może jakieś zdjęcia??? W sklepie sprzedajesz czy prywatnie???
|
|
w sklepie obok prymusa są arafatki xD
|
|
W arafatkach chodzą głównie lewaki, młodzież "alternatywna" i inny element aspołeczny. Arafatki zostawcie Arafatowi. Dziękuję.
|
|
|
Ja kupiłam na hali targowej, na dole - sklep po lewej stronie. Mają różne kolory. Albo na Allegro można kupić - tam do wyboru, do koloru ;)
|
|
w sklepie ESCAPE na Długej maja duzy wybór POZDRAWIAM!!!! i ludzie nie wyzywajcie sie na forum pis998
|
|
Dzięki za wszystkie odpowiedzi
|
|
Moze ktos, kto ma pojecie, wytlumaczyc co oznacza taka arafatka noszona na szyi lub w innych miejscach ? Czesto sie widzi to zjawisko w ostatnich latach i zastanawiałem sie o co chodzi.
|
|
Mi to się kojarzy z "******* SYSTEM" anarchistów...
|
|
te matoły co noszą arafatki chcą być super cool i trendy,nie widzą w tym jakiegoś podtekstu politycznego czy kulturowego,śmiać mi się chce jak widze takiego kogoś Arafatki zostawcie Arafatowi !!!
|
|
W takim razie to to tylko kolejny modny gadzet nie majacy zadnego znaczenia ideologicznego ?
|
|
a co myślisz że solidaryzują się z narodem palestyńskim ? czy może, że w taki sposób protestują przeciwko zbrodniom izraela ? tak jak piszesz jest to tylko taka głupia moda, jak dla mnie totalna porażka i tyle
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |