Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak wygląda trasa egzaminu kat. B |
Tak jak w temacie niedługo będę zdawał egzamin na prawo jazdy i może ktoś oriętuje jaką trasą przeważnie jeździ się na mieście. fdfd
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak wygląda trasa egzaminu kat. B |
Haha no to chłopie dowaliłeś teraz...
|
|
to tak w prawo lewo prawo lewo parkowanie zawracanie lewo prawo i word spowrotem. Człowieku każdy egzaminator jeździ inaczej więc wiesz.
|
|
często jest parkowanie przy I LO (wiem bo mieszkam tam i widze cały czas te cholerne eLki) później spod I LO jedziesz w stone komendy zazwyczaj i tam masz ruszanie pod górkę skręca sie przeważnie tam w prawą stronę następnie możesz jechac albo prosto woj.polskiego albo w polową gdzie najczęściej egzaminatorzy każą jechać...z wiadomych przyczyn :D hmm...napewno teraz zrobiły się modne ronda Hanki Bielickiej.... AL.Legionów....no i osiedle przy "Zielonym Markiecie" (ul.Spółdzielcza) tam dużo osób oblewa bo jadą pod zakaz gdzie jest jednokierunkowa droga :) ogólnie jeśli umiesz jeździć to zdasz ;) POWODZENIA życzę ;)
|
|
I uwazaj na osiedlach domkow jednorodzinnych wszedzie jest ograniczenie do 30km/h, kierzkowa i wesola to samo.
|
|
no i nie ******* się z tym,jedź te 40-50 wrzucaj czasem czwórkę nie motaj się niech egzaminator widzi,że umiesz jeździć!
|
|
Moja trasa na egzaminie: WORD -> Zjazd -> rondo -> Wojska Polskiego -> na skrzyżowaniu z Polową skręt w lewo -> Polowa -> Na skrzyżowaniu z Giełczyńską skręt w lewo -> Giełczyńska -> Rządowa -> Zjazd -> WORD Uważaj na pieszych, staraj się ich puszczać na pasach (mnie pochwalił wtedy przy ratuszu, puściłem 2 małolaty ;) ) i staraj się jeździć dynamicznie aczkolwiek z zachowaniem dozwolonych prędkości. Przy starcie nie zapomnij o sprawach czysto technicznych (światła, pasy).
|
|
Na Skłodowskiej przed Biblioteką Pedagogiczną jest jedno z ulubionych miejsc egzaminatorów. Prawie codziennie ktoś oblewa bo tam jest jeden kierunek (jak ktoś nie wie). Widzę z okna. Że też się im nie znudziło ;)
|
|
Ostatnio trasy się pozmieniały, na głupotę egzaminatorów nie ma rady ! Często jestem na ulicy Mickiewicza i widzę jak egzaminatorzy podprowadzają na parking przy kościele Ambroziak, gdzie miejsca są parkingowe na maluchy, a następnie kręcą osobami egzaminowanymi po jednokierunkowej przy wieżowcu na Mickiewicza!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |