Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sierpniowe Nastroje .... |
Idę se chodnikiem i słyszę ..... " jesteś szalona mówie ci " za chwilę " nieda ci tego ojciec nie da ci tego stryjek" itp jak to tam dalej leci, a zachwilę Hardstylowy Bit ( chyba set z Qlimaxa ) . Aż mnie zamurowało że można mieć tak rozbieżne gusty. A więc letnie laytowe pytanie do was na koniec wakacji. Podajcie około 5-iu ( kto chce może więcej ) swoich ulubionych kawałków. Oczywiście daje swobode kategori. Od Pieśni Ludowych, poprzez Disco Polo, do Heavy Metalu po Hardstyle. Dzikęki wielkie za udzielenie odpowiedzi. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sierpniowe Nastroje .... |
Zapomniałem podać swoje typy .. obecnie u mnie często gości na liscie Danzel - Pump It Up (Extended Mix) Sunrise 2004 - Hymn Sunrise ( DJ Kris ) DJ Pierce - Valle De Larmes (Powerbasse Remix) Danzel - You Are All of that (Club Mix) DJ Hazel - Sprezynka (2 DJ's Mix) to moja piątka na dzisiejszy dzień co będzie jutro ... kto to wie.
|
|
Benny Benassi - Turn me up East Clubbers - Feelin` East Clubbers - Dream East Clubbers - Bungee + live sety (Atom, Manieczki, Protector) Pozdrawiam
|
|
Cicha woda i BajoBongo! ziuk(lomzanin)
|
|
Kodex 2 Proces-WWO-Kazdy Ponad Kazdym VA-u ciebie w miescie(wwo vienio pele) TEKA-Obiezyswiat (Feat. Cayra) TEKA-Goraczka Sobotniej Nocy Liber-Dranie (Feat.Doniu) *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Jeśli ktoś chciałby jakieś live sety (Atom, Manieczki, Protector) to zapraszam, mam tego "trochę"... Pozdrawiam
|
|
MRS napisz co za stey masz z protka i manieczek .. może nie mam czegoś w swej kolekcji. Moje Manieczki – 01.11.08 Manieczki – 2002.03.02 - ostatnia sobota. Manieczki – 2002.12.31 - sylwester 2002 vol.1 Manieczki - 2003.05.31 »» Ekwador ® «« - - Adm 2003 (Sala Glow.4 ) Manieczki - 2003.12.25_I_swieto_vol.1 Manieczki - 2004.01.17_cosmic_gate_vol.1 Manieczki – ADM 2002 Manieczki – Amsterdam Dance Mission - Dj Krisy Manieczki – chemical brothers - Manieczki Club Mix Vol.5 Manieczki – Club Ekwador - Manieczki vol. 8. Manieczki – Club Mix vol.6 - DJ. Timothy & Amsterdam Manieczki – Club Mix vol.7 - Trzy tygodnie do Westbama Manieczki – Dance - CLUB-Euro - Insomnia remix-Techno Dance Hits Mix. Manieczki – Dj Jahu Manieczki – Dj Omen – Party One Manieczki – dj tiesto - live at sensation Amsterdam Manieczki – DJ Tiesto (Live @ Energy 2000)--- Manieczki – Dj Żaba – Amsterdam Dance Mission Manieczki – Dyskoteka - Dobre Myśli Manieczki – Ekwador Manieczki – Ekwador Mix Manieczki – Emma Shaplin - Spente Le Stelle (Club Mix) Manieczki – Everybody Don't Stop Manieczki – Fiesta Manieczki – Gladiator Manieczki – Ibiza Mix Manieczki – Jazda Loko Manieczki – Kamikaze Manieczki – Lara Manieczki – Lara Suka Manieczki – Lexy & K Paul - Mayday 2001 (RMX) Manieczki – lub Mix Vol.6 – Amsterdam Manieczki – Luty 2002.05 Manieczki – Manieczki - AMSTERDAM - 26.05.2002 DJ Rachela Manieczki – manieczki - DLA JASKIERA OD FRANI Manieczki – Manieczki 2001 Dj Zapierdala Manieczki – Manieczki DJ Alien-Driver (Koszalin mix) Manieczki – Miss Mokrego Podkoszulka Manieczki – Miss Peppermint - Let Me Hear The DJ Manieczki – Miss Shiva - Bitte ein Beat !Dreams (Cosmic gate) Manieczki – Na żywo Manieczki – Ostatki 2001 Manieczki – Ostatni Piątek Manieczki – Ostra Jazda Manieczki – Otwarcie 2002 Manieczki – SClub Mix Manieczki – Sylwester 2002 Manieczki – Sylwester 2002 Manieczki – Sylwester 2002 Vol.2 - Feb 13, 2003 22.32.25 Manieczki – Sylwester 2002 Vol.2 - Feb 13, 2003 22.38.38 Manieczki – Sylwester Party Vol.1 Manieczki – Turek - Love Parade 2002 Manieczki – Urodziny vol 2 Manieczki – viva PL 2001 Manieczki – Viva Polska Club Rotation 2001 Cz.2. Manieczki – Viva Polska Club Rotation 2001 Cz.3 Manieczki – VOL 8 Manieczki – vol. 5 - Klub Ekwador Manieczki – vs. Dj Host Manieczki – Westbam - Manieczki remix Manieczki – Wypas !!! Manieczki koło Poznania - Mańki vol 1 Manieczki - Ron van Buken [ 2004 ] Manieczki - Special [ 2004 ] Manieczki - Sunrise 2004 vol 1 Manieczki - Sunrise 2004 vol 2 Manieczki - Sunrise 2004 vol 3 Manieczki - Sunrise 2004 vol 4 Manieczki - Sunrise 2004 vol 5 Manieczki - Sunrise 2004 vol 6 Manieczki - Sunrise 2004 vol 7 Manieczki - Sunrise 2004 vol 8 Manieczki - Zaproszenie do ADM Manieczki - ADM 2004 .
|
|
fazowicz !!! masz jakies dojscie gdzie sciagnac te wszystkie manieczki !!!!....a tak na marginesie byl moze ktos na Viva Beach Party w Sopocie ?????? to byla niezla impra ....najlepsze jak Dj zarzucil na ramie mixer i gral na nim jak na skrzypcach !!!
|
|
Z tego co wiem ... to z Łomży było pare ludzi na Viva Beach Party ... ja osobiscie nie byłem ale sety z imrezy mówią same za siebie musiało być super.. bo sety sa odjazdowe a co do tych setów z manieczek to posiadam je tylko na CD i część na dysku
|
|
Ja byłem na Beach Party i było git ;) A moje kawałki to : 1. Carlo Resoort - remover 2. kevin spencer & d'george - phunky star - laurent wolf remix 3. dj_tiesto_-_adagio_for_strings 4. Peter Luts Vs G-Bric-Hypnotize (Original 12inch Mix) 5. Afropeans - Better Things Syke N Sugarstar
|
|
i ja tam byłem, większość wyglądała jak by sie czegoś najadła. i wyginało ich w chińskie osiem
|
|
f-a-z-o-w-i-c-z z manieczek, które wymieniłeś, nie mam tylko setów z serii "Sunrise". Polecam natomiast sety z Klubu Atom, ja posiadam następujące: - C-Bool @ Atom - 24.04.2004 CD1 (60:03) - C-Bool @ Atom - 24.04.2004 CD2 (60:03) - C-Bool @ Atom - 24.04.2004 CD3 (54:36) - FTB Dj's Tour - (Dj Tales, Dj Czopka) CD1 (58:58) - FTB Dj's Tour - (Dj Czopka, Miss Alex) CD2 (74:04) - FTB Dj's Tour - (Miss Alex, Loui) CD3 (71:18) - FTB Dj's Tour - (Dj Czopka) CD4 (35:49) - FTB Dj's Tour - (Miss Alex, Loui) CD5 (74:04) - FTB Dj's Tour - (Loui, Dj Czopka) CD6 (62:58) - FTB Dj's Tour - 8.05.2004 - (Dj Czopka) CD1 (22:20) - FTB Dj's Tour - 8.05.2004 - (Dj Czopka, Dj Bazz) CD2 (78:06) - FTB Dj's Tour - 8.05.2004 - (Dj Bazz, Dj Bazzoka) CD3 (0:22) - FTB Dj's Tour - 8.05.2004 - (Dj Czopka, Dj Bazz) CD5 (73:11) - Dj Tales & Dj Rod @ Atom 17.04.2004 - DJ ROD CD1 (61:03) - Dj Tales & Dj Rod @ Atom 17.04.2004 - DJ TALES CD2 (79:01) - Dj Tales ma ******** na wszystko (57:39) - Dj Tales @ Vinyl Hour - Atom 19.03.2004 (73:50) Z Protectora posiadam tylko kilka setów, głównie po 60-70 minut... Pozdrawiam
|
|
MrS wszytskie te sety co napisałeś to mam poaztym z Atomu to mam jeszcze : LIVESET KLUB ATOM - ŁOMŻA - Techno Party 28.08. 2003 DJ Tales - Ostatki 2004 - KLUB ATOM - 21.02.2004 Vol 1 DJ Tales - Ostatki 2004 - KLUB ATOM - 21.02.2004 Vol 2 DJ Tales - Ostatki 2004 - KLUB ATOM - 21.02.2004 Vol 3 DJ TALES @ ATOM - Sylwester 2003 vol. 1 DJ TALES @ ATOM - Sylwester 2003 vol. 2 DJ TALES @ ATOM - Sylwester 2003 vol. 3 Sety są very good ....
|
|
A ULUBIONE PRZEBOJE HEHE 1.O-ZONE (DRAGOSTEA_DIN_TEI) 2.TOPLES(KOCHAŚ) 3.52 DEBIEC(TO MY POLACY) 4.ASCETOHOLIX(PLANY) 5.ANIA SZARMACH (OBEJMNIJ MNIE !) TO MOJE ULUBIONE PRZEBOJE OSTOTNIEGO TYGODNIA !! KAŻDY SŁUCHA TO CO LUBI !!!!!!!!!!!!!!!!!! <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
Ludzie - oczywiście z całym uznaniem - ale czego Wy słuchacie?? Wakacje powoli się kończą i ostatnio u mnie króluje inny elegancki przebój... Kabaret OTTO - Wakacje Serdecznie polecam, naprawdę poważna nutka... :-)
|
|
Paul Van Dyk - For An Angel (E-Werk Club Mix) - Paul Van Dyk Paul Van Dyk - Don't Imitate, Innovate (Ambient Dub) - Uwaga na basy :) Darude - Darude - Rush Darude - Darude - Next To You Blank & Jones - Zero Gravity Blank & Jones Flowtation DJ Scot Project - O Ogolnie wszystko :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a wiecie skad mozna sciagnac jakiekolwiek sety, za darmoche oczywiscie... hyhy A jadzi?
|
|
Można naprzykład wpaść do mnie z dyskiem twardym i zrzucić ;-) A w Internecie to chyba tylko programy p2p typu DC++, iMesh... Pozdrawiam
|
|
MrS z jakiej sieci masz neta .. może kozystamy z usług tego samego operatora i byśmy się mogli wymienic... bo sądząc po hoscie laczysz sie przez jakies proxy ...
|
|
Dj Żigolack "Czekolada smaczne orzechy" ;-)))
|
|
Dj Żigolack "Czekolada smaczne orzechy" ;-))) nuta pewnie tak samo odjechana jak DJ Justina - Końskie Zaloty. Pozdro
|
|
f-a-z-o-w-i-c-z neta mam z telekomuny - DSL... Pozdrawiam
|
|
a jakie piguły najbardziej lubicie, ja dropsów nie lubie za to lubie misie haribo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |