Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wandalizm |
Wandalizm - niszczenie bez wyraźnego powodu. Słowo pochodzi od starożytnego germańskiego plemienia Wandalów a w wykonaniu osiedlowym jak wczoraj na Staffa powinno nazywać się inaczej . Bo jak można nazwać łamanie drzew, rzucanie ławką, dewastację drzwi w bloku, wyzywnie i budzenie mieszkańców przez kilku chłystków a szczególnie przez syna policjanta z sąsiedniego bloku, który ma niespotykaną satysfakcję gdy ganiają go koledzy tatusia. Brak słów na takie zachowanie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wandalizm |
życie. ;]
|
|
życie???? pał bym na.....ał gówinarzom , kiedys 5min by nie pokrzyczeli a teraz straszne kozaki bo w grupie chodzą !!!!! jeszcze troche i ci do domu wleza i co powiesz .." Zycie..."
|
|
Nie bój sie jak nie zrobisz z siebie frajera to ci nikt nie wlezie.
|
|
radimp jakiego frajera takie kure..two trzeba tepic albo samemu albo dzwonic na policje zeby ich zawineli lub wypisali mandat, szalony palacz c.o. dobrze napisal takich to trzeba pala napie..ac starzy nie umieli wychowac to ludzie to zrobia
|
|
czyżby kolejni społeczniacy? na policje dzwonić? j3żeli wam nic nie robią to powinniście słowa krytyki zachować dla siebie albo zwrócić im uwage!
|
|
stranger czy chodzi ci o niejakiego bor.... ego ??? ;-]]
|
|
JP JP NA 100%...HWDP i tyle Pomysłowo.
|
|
A co to mało pierdolców,trzeba coś z nimi robić i tyle,są pewne ograniczenia i barykady,ale co niektórzy myślą że wszystko im wolno,nienauczeni+pstro w łbie+zły przykład przez innych=bandziorek
|
|
a ja bym ich bardziej określił jako zakompleksionych ślimaków, znam wielu takich co w podstawówce szczali w gacie i nie umieli buta zawiązać a teraz czują się jak gangsterzy, ale jak nie ktoś to życie przypomni im kim naprawdę są
|
|
Patrze Frajerstwo Rozwija sie w dobrym tempie ..... najlepiej to na policje zadzwonic i wyjeb..... Macie jakies problemy to rozwiązcie je sami ja mieszkam na staffa i mi to nie przeszkadzało idioci
|
|
policja w dzisiejszych czasach ci nic niezdziala.Trzeba takiego pierdolnąc, a gdy przyjdzie z grupą, ty w koncu przyjdziesz ze swoją zycie
|
|
... i rzucisz: " no to zobaczymy kto ma wiecej znajomych" hehe.
|
|
*** w dupe za lamanie drzewek bez wzgledu kto to byl gankster lamiacy drzewka cos wam sie po...dolilo co wy piszecie za bzdury glaby idzcie na policje dzwonic to wam lepiej wychodzi od pisania tych smetow durnie bez szkoly ale fakt faktem zachowanie na miare australopitekusa co nie wie do czego drzwi sluza malowidla mongolskie jakies robic patykiem w psim kale maczanym dobra nie chce mi sie tu pisac ciagnijcie sie wszyscy buraki atari 65 xe
|
|
super_krzys idź do kibelka, zrób swoją powinność, to moe Ci przejdzie. Tak poważnie mówiąc czasami zadzwonienie na policje może wyjść na dobre osobie zakłucającej noc, ale tylko dzwonić, gdy towarzystwo naprawdę głośno się zachowuje, bo czasami są przypadki, że stoi młodzież, są cicho, tam walną po jednym piwie i od razu gliny nasyłają. Trzeba wiedzieć, kiedy zadzwonić, a kiedy dać się na spokój.
|
|
gostek_num jak chcesz to zrobie swoja powinnosc i schlapie ci sie na pysk łajdaczko śmierdzaca ale wierz ze na przyjemnosc musisz sobie zasluzyc wiesz o tym ciesze sie ze sa jeszcze takie smierdziuszki jak ty ktore siedza cale noce w oknach bo wiem ze moge zostawic samochod pod blokiem i rzadna pala nie urwie mi anteny czy nie wybije szyby za radio warte tyle co twoja dwo miesieczna wyplata dobra gil z tylka ci na twarz hydro spe..mo wysysarko nie pozdrawiam cie twoj pan i wladca super krzys! atari 65 xe
|
|
No właśnie Policja w tym kraju nic nie robi bo szczerze boją się jak ktoś zadzwoni i powie że 6 stoi i drą mordy na całe alejki to nie przyjadą bo się boją we dwóch a 3 lodówami podjechać to też przypał i strata czasu :) a jak ktoś se siedzi pije piwko na placu i sobie gada we dwóch to odraz podjadą i pałkami machają na szczęście nie miałem takiego przypadku ale by było kilka razy. A co do gówniarzy to prawda w grupie trzymają się jak gówno dotkniesz to śmierdzi i nie zwalczysz a jak 1v1 to w domu siedzą pfff ...
|
|
No takk policja... mnie spisali raz za to ze rzucałem sie z kolego sniezkami niedaleko szkoły ....:// heh ale aż miło było popatrzec jak tu na osiedlu chlopaki sie bawaili... co prawda do szkoly zapalem ale widac jedno jak tak to policjantow do rzucenia pestko wzywajo a tak to pieski po 20 minutach se pryzjado... po kiego to dzwonic... chlopaki pokrzyczo troche i pojdo ... a tu odrazu 997 i przez okno ! Wez se zadzwon jak masz zaduzo papy na telefonie pod 0700 a nie tylko 997 zmasz w kontaktach.
|
|
dobre damian jedziemy ze spoleczniakami i z tym tranzystorem gostek_num bo to tez dobra kanal.ia atari 65 xe
|
|
To taka forma ekspresji: wartosciowi ludzie wyrazaja sie poprzez wartosciowe czynnosci. Sami ocencie kto wyraza sie poprzez debilizmy. Na idiotow nie wzywajcie policji. Do nich nalezy strzelac bez ostrzezenia. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Jakby nie było będzie zawsze miło na Staffa a wam społeczniaki **** wielki w przełyk, spierdalać do okien W imię zasad skórwysyny
|
|
IREK_FASZYNIAK : Mowisz ze masz wielki przelyk? Trenowales na rurze wydechowej? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Lepsze spoleczniaki niz takie kurwy co niszcza prace innych. Trzeba na takich wypuscic smieciarke wywiozla to gowno na wysypisko. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu sie cisna przenigdy nie wspolpracuj z JPJP policja hahah ;d
|
|
Damian ŁKS,"super krzys".Chodziliście chociaż do podstawówki?Tyle błędów...No i kulturki brak zupełny.Jesteście z tej grupy rozrabiających?Żal mi takich jak wy,choć to podobno też ludzie...
|
|
Podstawówka szczerze mówiąc, to za wysokie progi dla Ciebie.. chyba nigdy nie byłeś-aś młody-a i nie wiesz, że dzwoniąc na policje krzywdzisz często bliskich swoich znajomych czy też samych znajomych. Jeżeli tak ubóstwiasz policje to wybierz się na spacer z telefonem w ręku i poszukaj jakiś ciekawych sytuacji...
|
|
to prawda.. policja nic dobrego w tym kraju nie robi.. "Lepsze spoleczniaki niz takie kurwy co niszcza prace innych. Trzeba na takich wypuscic smieciarke wywiozla to gowno na wysypisko" Popieram loosac.. wielkie "kozaki" a maja jeszcze mleko pod nosem..
|
|
Ci blokersi to ciotki cieniasy co lubia drzeć morde po piwie albo chodzą stadami i wtedy sie czuja najmocniejsi. Takie pajace z gangu rogala co smietniki opier!!!!
|
|
ta.. do tego dochodzi analfabetyzm i zanik miesni tzn ok 20 cm na lapie heh no ale "kozaki" to tego dochodzi dres z pod wiaty..
|
|
Z gory przepraszam wszystkich za bluzgi. Zazwyczaj nie dopuszczam sie takich rzeczy na forum publicznym. Ponioslo mnie, bo tym, czego najbardziej na swiecie nienawidze jest ludzka glupota i poklask dla niej. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
SamNiewiemCzegoChce co chcesz pod wiatą mają extra dresy ;););) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Kazdy frajer jest kozakiem na forum ale zeby spotkal sie sam na sam to by w pizde dostal zeby sie nie podniosl H*j w dupe spoleczniakom
|
|
...a co ma piernik do wiatraka... -drzewko zostało załamane i ktoś powinien za to ponieść konsekwencje, wiadomo, że na samosąd jeszcze za wcześnie, ale grzywna nie zaszkodzi - co by się opamiętał jeden z drugim i którejś nocy nie zrobił czegoś za co samosąd wydawał się będzie namiastką sprawiedliwości. swoją drogą nie chiałbym mieszkać na osiedlu bez drzew
|
|
Żeby nie policja wszyscy robiliby co chcieli,syf, malaria, a bandyci mieliby pole do popisu.
|
|
heheh i tak 3 maćpopekk masz racje jeba*** frajerów ze stafa :D a kto to byl ten synek policjanta??
|
|
Ja sie spotkalem i powiedzialem wprost: to co zrobili kolesie bylo glupota. Czas dorosnac. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Cisza o takich rzeczach niewarto wspominac bo spoleczniaki slluchaja :P :D
|
|
wszyscy jestescie kozakami z penisami w tylku spoleczniary smierdzadze a ty miska nie pruj sie tu do mnie lachudro jak ci stary do wanny wlazi to dzxwon na nie go na psy a ze ty jestes jak wozek w markecie to wszyscy wiemy wkladasz dwa zlote i pchasz ile chcesz a poza tym to mnie tam nie bylo i nie popieram takiego debilizmu ani takiego kur..twa ani chu... jak ty capie je... a te twoje madre slowa wcale mnie nie ruszaja bo zdanie takiej kurw.. sie dla mnie nie liczy poliglotko po zdz - ach idz obciagac dalej fujar. bo nie zarobisz na kawiarenke . ty misko smierdzaca skarpety twojego sarego ci na nos szkoda ze cie stara z paly nie zlizala cziczmeriksie bumie szoszonie jak taka uczona jestes idz na uniwersytet wykladac ale kafelki w kiblach dobra ciagnij sie gnida kloszardzie won!!!!!
|
|
-Damian_ŁKS zmień swój nick na "Debil" bo tym nickiem,którego używasz tylko hańbisz ten klub...Poza tym dorośnij dziecko i potem mądrze dyskutuj na publicznym forum... -Vampire+domel123 za sam sposób waszego wyrażania już dostalibyście ode mnie pałą na patrolu :D Nie wiem po ile macie lat,ale z tego co wynika to jesteście jeszcze u cycka mamy,która płaci za łącze internetowe z którego Wy korzystacie i piszecie bzdury... ;) Dzieciaki zrozumcie,że to nie Policja ustala prawo w Polsce tylko nasz rząd,który jest wybierany m.in. przez Waszych rodziców ;) żyjesz w państwie w którym obowiązuje określone prawo i musisz się do tego dostosować,a jak nie pasuje to wypier***ć do Afryki rozumiesz jeden z drugim?? Rozumiem,że taki wiek,że młodzi się buntują,że dojrzewają itp itp ,ale to nie tłumaczy Waszego debilizmu... Zobaczysz jeden z drugim,że za kilka lat jak wejdziesz na to forum i jak zobaczysz swoje wpisy to będziesz się z siebie śmiał :) A co do Policji(PSÓW) to spróbujcie chłopaczki swych sił w naborze :) Jak przejdziecie pozytywnie wszystkie etapy to chylę czoła... Czy Wy pseudo gangsterzy wiecie,że nie jednemu z tych waszych PSÓW nie dorastacie do pięt,np.inteligencją?? :) Pozdrawiam
|
|
Hmmm ciekawe powiedziane MasaViV ... tylko ja niestety nie lubię policji nie za to że ona istnieje tylko za to ze przeważnie policjanci są megalomanami, czują się bezprawni ... ile razy zdarzyło mi sie dostać za przeproszeniem w ******* za friko .... I jak ja mam mieć szacunek do takich osób dla mnie to jest zabawne ... dzwonić po policje nigdy i tylko nie pisz że policja tak nie robi..... haha. Do ciebie Domelu zacytuje tekst ulicznego artysty O.S.T.R: "Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne; groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet. Szydzisz ze mnie? No to chodź tu, weź ze sobą swoich chłopców, chyba, że pękasz jak kondomy z kiosku. "
|
|
No cóż.Poziom tej dyskusji przechodzi wszelkie oczekiwania.Gratuluję większości postaw obywatelskich.Moim zdaniem,gdyby to było możliwe,policjant powinien stać na każdym rogu,a wrazie czego napier....ać pałą ile wlezie.Normalni mieszkańcy tego miasta nie mieliby się czego obawiać.Dajcie nam ROBOCOPA-stu ROBOCOPÓW.
|
|
"kur..twa ani chu... jak ty capie je... a te twoje madre slowa wcale mnie nie ruszaja bo zdanie takiej kurw.." Przeczysz samemu sobie. Widać jak duma została urażona. Jeszcze trochę i zamiast dzieci neo będzie można mówić o dzieciach elomza (nie ubliżając wielu innym który należą do niej)
|
|
to było do domel123 (---.elomza.pl)
|
|
F/X a dla wtajemniczonych ''loosac'' posłuchaj mnie PROSTYTUTKO, sklej tę swoją smierdzącą dupę zasrańcu i stań na baczność jak to zaczniesz czytać szkoda że siebie nie widziałeś parę lat wstecz i też nie szanowałeś czyjejś pracy podkładając BOMBY w Łomży,albo przypałowa zjeżdżalnia na Linie z Balkonu (KOMANDO WOJOWNIK) prawda w oczy kole?a teraz społeczniaku żeś wypierdolił do stolicy znalazłeś sobie Kobietę i uważasz sie C h u j wie za kogo.I nie tłumacz sie jakimiś pierdolonymi definicjami ''FORMA EKSPRESJI'' siedz na dupie w tej WAWCE i rób co masz robić a najlepiej zajmij się sobą SPOŁECZNIARO cytuję: ''Jak pała to pała pozdrawiam Cię serdecznym- **********''
|
|
cytuję: ''Jak pała to pała pozdrawiam Cię serdecznym- S p i e r d a L a j ''
|
|
ale wy macie nasrane wszyscy w tych pustych kopułach. Kazdemu moze sie przytrafic ze sobie troche pokrzychy pobiega czy porozpiepsza osiedle..Jak to nie wasze osiedle to co was to boli cioty jebane... A wy społeczniaki jebane lornety pierdolone dzwoncie sobie na psy ile wam wlezie i tak i tak kazdy bedzie robił to co bedzie chciał a przed waszymi PSYjaciółmi zawsze można uciec... i C H U J WAM W RYJ ZA dzwonienie na psy
|
|
Widac ze nerwy komus puscily. Ale wiocha wylazla z Ciebie. Kopernikowi do grzybicy miedzy palcami u nog nie dorastasz intelektem. cel wypowiedzi: KopernikSięWściekł -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Jurand ja bym na pewno na psy nie dzwonił... sam bym cię z miłą chęcią dorwał gnojku taki dważny na forum a jak co do czego to ty i pewnie jeszcze kilku kolesi wiejecie aż się za wami kurzy bohaterowie hahaha
|
|
zjeźdzanie na linie to nie to samo co dewastacja śmietników, podpalanie ich, wyłamywanie/wyrywanie słupów, malowanie po przystankach. jedni potrafią sie zmienić i wyjść na ludźmi inni idiotami do końca życia pozostaną. Koperniku nalezysz do tej 2giej grupy ktore nigdy nie zrozumieją czym jest policja. Lepszy społeczniak od wandala
|
|
Panie MasaViV a ja do policjantów czyli jak pan to ujoł psów to też nic niemam ale już pan nie rób wzoru do naśladowania ze swoich kolegów bo wiekszości z nich to policja życie uratowała bo byli kopani w dupe w szkołach a teraz poczuli troche władzy to sie na ludziach wyżywają walą mandaty ile wlezie jakiemuś dziadkowi ze pasów nie zapioł któremu pózniej tej stówki do leków zabraknie no ale on musi pokazać ze on jest górą a co do ustalania prawa to ma pan racje to rząd je nam ustala ale dla wszystkich i nigdzie nie jest napisane gdzies w nawiasie nie dotyczy policjanta i temu lepiej niech czasami pan sie zastanowi co napisać bo policjaci też nieżle rozrabiają jak się napiją a wtedy są bardzo twardzi bo najpierw się czepiają a pożniej dzwonią po swoich koleszków że ich napadli albo pobili . No nie mówi się o bardzo odważnych policjantach którzy lubią po pijaku wracać samochodem do domu albo szczyt chamstwa to slużbowym samochodem zajeżdzać na stację po alkochol ledwo trzymając się na nogach nie mówie że oznakowanym radiowozem ale jednym ze znanych nam polonezów no i to tacy są nasi stróże prawa
|
|
ej ty Gozdzikowy co ty sie tak czepiasz pozadnych ludzi kazdy ma przawo sie wypowiedziec i zkad ty mozesz wiedziec co on i jego "kolesie" cytuje twoje slowa by zrobili tak za przeproszeniem to gowno wiesz i tyle
|
|
Do znakomitej większości (poza kilkom wyjątkami typu: MasaViV, loosac itp.) - CZY ZALICZYLIŚCIE JUŻ PRZEDMIOTY PRZED WAKACJAMI ?!! Starszym współczuję, ale bardziej Ich rodzicom. I tak nie zrozumieją i powieszą się na mnie ale co mi tam. Niech zwisają :P ________ Malachit
|
|
Odbiegając od społeczników i gangsterów;) Uważam ze problemem jest brak nieuchronności kary. Każdy powinien wiedzieć, że za złamanie drzewka, sikanie pod klatką czy inne osiedlowe atrakcje poniesie karę. Nie ważne, kto ja wymierzy, policja straż miejska czy administracja osiedla. Kolejny problem to postawa mieszkańców, którzy nie czują się właścicielami niszczonych drzewek, śmietników, klatek schodowych. Nie reagują, bo, po co przecież to „państwowe”, czyli niczyje. Inna sprawa, że Ci „wandale” nie wyszli z lasów to czyjeś dzieci, wnuki, sąsiedzi, uczniowie. Czy naprawdę otoczenie nie ma na nich żadnego wpływu? Może tylko nie wiedzą, co robią, gdy odrobią lekcje, zjedzą obiadek i idą na podwórko pobawić się z kolegami?
|
|
Dzisiejszej nocy w parku Jana Pawła II zostały zniszczone drzewka i ławki. Byłam zachwycona że sukcesywnie jest zagospodarowywany park. Ostatnio została ułożona z polbruku ścieżka rowerowa. Jest to miejsce gdzie miło można odpocząć. Ale cóż, niektórzy myślą inaczej. Zachowanie młodzieży wracającej z imprez ma wiele też do życzenia. Zachowują się jak "bydło" przepraszam za to określenie. Pomimo, że to już cisza nocna wrzeszczą i przy tym wyrażają się nagannie. Nie ma na to żadnego usprawiedliwienia że są pijani.
|
|
barbra: a Ty bylas inna? siedzialas 24h/dobe w domu? przypomnij sobie te wariacje z ZOMO
|
|
Jeśli toleruje się niszczenie otoczenia bloków, nikt w spółdzielniach nie interesuje się dewastacjami klatek, o piwnicach już nie wspomnę, bo dalej obowiązuje zasada, że z kieszenie wszystkich pokrywa się szkody na całym osiedlu, to co się dziwić, że debile niszczą ławki, łamią drzewka. Nie raz uszło im to bezkarnie, więc będą niszczyli dopóki nie spotka ich dotkliwa kara za takie głupoty.
|
|
A ja podkreśle to troche innaczej ;-D to byli pizdusie nie jacys kozacy ,"gangsterzy" . Jak mieli tyle sił to po co łamać trzewka , czy demolować ławki hehe mogli sie przejsc na Legionów i okazać swą siłe a co do Policji ona u nas nie istnieje,to jest śmiech... ;) JP pozdrawiam
|
|
Anty4Lomza na pewno nie siedziałam w domu 24godz. Nie znaczy to jednak, że jak nie siedzisz w domu to masz się tak zachowywać jak wyżej opisałam. Dlaczego część młodzieży zachowuje się OK? Nie uogólniam, wiem że większość to wspaniali ludzie. Widziałeś te połamane drzewka, powywracane ławki? A może to nocne tornado było???
|
|
ZASRANE SZCZYLE
|
|
Gansta la la la TAA :D Pomysłowo.
|
|
Jak widzisz jeden z drugim kogoś kto niszczy coś na ośce to nie dzwoń na psy bo to domena konfidentów i społeczniaków tylko podejdź do niego i konkretnie go obij ! Na drugi raz będzie uważał co robi.
|
|
PODSUMOWANIE (dotyczy zarówno wandali, jak i niektórych osobników wypowiadających się w tym wątku): To nie Francja-elegancja tylko Łomża. Miasto o niezbyt skomplikowanej strukturze społecznej, złożonej w 95% z dresiażo-blockerso-hiphopowców których jedynym hobby jest upijanie się do nieprzytomności, rżnięcie panienek po dyskotekach i imprezach oraz DEMOLKA wszystkiego co się rusza i stoi.
|
|
niepopieram takich wyskokow
|
|
A wszyscy sie strasznie przejmuja, ze ich jakis gamon wezmie za konfidenta z pewnoscia... Po to ludzie placa podatki na policje, zeby takie sprawy zalatwiali. Jak powiedzmy rura peknie gdzies na osiedlu, to dzwonisz gdzie trzeba zeby usuneli awarie, czy lapiesz grabki i lopatke i lecisz naprawiac? Zastanow sie, nie kazdy ma mozliwosci obic takiemu morde (np. jakas starsza kobieta), znaczy ze ma siedziec cicho i nie reagowac? A innym zwyczajnie sie nie chce, bo nie kazdy jest malolatem, myslacym ze wszystko zalatwia sie piescia. Ludzie maja inne problemy i naprawde takie "kozaczki" myslacy, ze ich wyczyny stawiaja ich w centrum swiata, stanowia dla wiekszosci tylko kolejny upierdliwy klopot. Tym bardziej, ze pozniej taki kozaczek w ramach podziekowan za nie powiadamianie policji i obicie mu ryja albo honorowo poleci z mamusia na obdukcje albo rownie honorowo np. pod twoja nieobecnosc porysuje ci auto, czy upierdoli drzwi czyms przyjemnym. Taki to wlasnie honor. Myslisz, ze kazdy chce zamiast zadzwonic i wyspac sie do roboty, stac pol nocy w oknie, slyszac wrzaski i lomoty i patrzec, czy mu jakis napity gnojek akurat auta nie demoluje na parkingu? Ja tam nigdy jeszcze dzwonic nie musialem, ale wcale nie dziwie sie tym, ktorzy w pewnych sytuacjach dzwonia. Wbijcie sobie do glowy, ze ludzie pracuja, kupuja mieszkania, co miesiac placa kase spoldzielni, takze na to zeby okolica jakos wygladala i demolujac blok, marnujecie ich pieniadze, wiec jest to jak najbardziej ich sprawa, a nie spoleczniactwo. Ale tego moze nie zrozumieja niektorzy z tych, co im mamusia jeszcze wszystko pod nos podsuwa. Bo ich nie interesuje, ze zamiast odnowic czy ocieplic jakis blok, spoldzielnia kupi kolejne lawki, drzewka, wstawi szyby w klatkach i co tam jeszcze bedzie trzeba, dzieki mlodziencom z fantazja... Albo nie wstawi i czlowiek kupuje mieszkanie w fajnej okolicy, a po jakims czasie ma wrazenie, ze mieszka na melinie. A mieszkanie na melinie nie wszystkim odpowiada i imponuje :P Mlodosc ma swoje prawa i nie zawsze starcza rozumu, ale to jeszcze nie oznacza, ze takie rzeczy nalezy tolerowac. Kazdy odpowiada za to co robi, wiec zamiast miec pretensje do kogos, ze zadzwonil, niech ma pretensje do siebie, ze narobil syfu. Swoje teksty o frajerach, konfidentach itd. mozecie sobie zatrzymac, bo nikogo to nie rusza. Macie nadmiar energii, to sobie meble w domu rozpierdolcie, wtedy nikt sie wtracal nie bedzie, najwyzej mama dupe spierze.
|
|
a ja stanowczo wolę zadzwonić na policję, niż ciągać się z jakimiś szczeniakami. Czasami boję się przejść koło takiej nawalonej bandy gówniarstwa. Według mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby dowalenie im grzywny i pogonienie niech społecznie naprawiają szkody... Stawiają ławki, sadzą drzewka. Może poczuliby jaka to praca i następnym razem by pomyśleli... a jak to nie pomoże to spałować a na koniec odstrzelić. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ok, Dran. Masz prawo do takich pogladow. Tylko co zrobi wezwana przez Ciebie/innych policja ? Spisze gnoja, zawiezie (albo i nie) na komende... Prawda jest taka, ze obecnie praktycznie nic nie moga mu zrobic. Mlodzi w dzisiejszych czasach wcale nie boja sie policji, jest ona NIESKUTECZNA w swych dzialaniach. Mysmy juz mieli u nas na dzielnicy kilku takich osiedlowych chojrakow "co to nie oni". Kolesie po kilku swoich wiekszych "wyskokach" zostali szybko przez nas sprowadzeni na ziemie i sie juz uspokoili. Prawda jest taka, ze na agresje najlepszym lekiem jest agresja. Wpierdol dla takiego gowniarza to najlepsze co moze byc, na drugi raz nauczy sie ze "we wlasne gniazdo sie nie sra..." i zastanowi sie solidnie przed wylamaniem kolejnej lawki. My na dzielnicy mamy juz od dawna spokoj a wy dalej traccie pieniadze na polaczenia z milicja...
|
|
PTYSIU_80 napisał(a): >a wy dalej traccie pieniadze na polaczenia z milicja... Ziom , teraz popisu nie dałeś od kiedy ten numer jest płatny? Zresztą z domowego taniej ;-D chwytajcie i dzwońcie ;-D hehehe
|
|
Maarcin - nigdy na psy nie dzwoniłem to nie wiedziałem tego...
|
|
PTYSIU_80 napisał(a): >Maarcin - nigdy na psy nie dzwoniłem to nie wiedziałem tego... Wiedzieć , a dzwonić to odrębne kwestie...
|
|
Ptysiu skoro policja nic im nie moze zrobic, to czego sie tak sraja, ze ktos dzwoni? ;) Tym bardziej powinni sie cieszyc, ze nic im nie grozi ;) Wezwanie policji ma chocby ten jeden pozytywny skutek, ze jak ich nawet tylko spisza, to gowniarze juz tego wieczora raczej nic nie zniszcza, bo bedzie wiadomo, ze pojdzie to na ich konto. Poza tym, to nie wina policji, ze niewiele takim mozna zrobic, tylko prawa... Myslisz, ze policjanci tak specjalnie ich lapia i zaraz wypuszczaja? ;) A czy faktycznie nic nie moga im zrobic... raz spisza, drugi, za ktoryms razem trafi sie kolegium, rodzice zaplaca, jak sie bedzie rozkrecal to w koncu dostanie jakis wyrok, nawet w zawiasach. Niby nic... Ale jesli taki ma jeszcze jakiekolwiek ambicje, to powinien wiedziec, ze nasra sobie w papierach na przyszlosc. Bo lepszej roboty, gdzie beda wymagac zaswiadczenia o niekaralnosci juz nie dostanie. A tym co beda cale zycie stac pod sklepem z piwkiem, to faktycznie juz zadna roznica. Tylko czy obicie mordy cos zmieni? Tez pewnie niewiele, a nie kazdy moze sobie pozwolic na to, zeby miec pozniej sprawe o pobicie. Zreszta, czy ja sie nazywam John Rambo, zeby robic czystki na wlasna reke?
|
|
Widziałem dzisiaj skutki tej demolki, dwie przewrócone ławki i połamanych ok 20 drzewek. Jakby policja złapała tych debili to pewnie na spisaniu by się nie skończyło, tylko na jakieś grzywnie. Szkoda, że nikt nie powiadomił psiarni, bo jakby ćwokom przyszło zapłacić po 500 zł od łebka plus przepracować parę godzin wkopując nowe drzewka, to na drugi raz pewnie by się zastanowili, zanim by coś chcieli zniszczyć. A tak głupota nie boli, najlepiej rozpieprzyć coś cudzego, co na dodatek nie potrafi oddać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |