Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JP II w Łomży |
Mam pytanie czy nie wiecie skad można ściągnąć/ gdzie kupić płytkę z zapisem wizyty papieża w Łomży w 1991r.??????????Za każde info bede BARDZOOOO wdzięczny Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JP II w Łomży |
Ja miałem kiedyś nagrane na kasetę VHS
|
|
Przejdź się do tv łomża na Starym Rynku.
|
|
Może znajdeziesz też coś w Księgarni Diecezjalnej przy ul. Dwornej, róg Farnej.
|
|
Wydawcą serwisu i filmu Ty jesteś skałą miała być Parafia Krzyża Świętego w Łomży. Tam dowiedz się czy film został wydany i czy jest jeszcze w sprzedaży. Nie wiem czy doszło do realizacji tego projektu. Tu masz link do zapowiedzi filmu, niestety zakładka "formularz zamówienia" nie działa. http://www.4lomza.pl/index.php?k=939
|
|
Film został faktycznie wydany na płycie dvd przez Parafię Krzyża Świętego w Łomży, latem'2006 w nakładzie kilku tys. sztuk. Zatem nie powinno być problemu z jego zakupem. Zakładka "formularz zamówienia" na stronie www. nie działa, gdyż formalności niezbędne do uruchomienia sprzedaży przez internet, w szczególności przyjmowania należności w innych walutach niż PLN, okazały się zbyt "rozbudowane". Film raczej na 100% jest do kupienia w przykościelnym sklepiku Parafii Krzyża Św. zygzak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |