sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JP II w Łomży

Mam pytanie czy nie wiecie skad można ściągnąć/ gdzie kupić płytkę z zapisem wizyty papieża w Łomży w 1991r.??????????Za każde info bede BARDZOOOO wdzięczny

Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JP II w Łomży

Ja miałem kiedyś nagrane na kasetę VHS

Przejdź się do tv łomża na Starym Rynku.

Może znajdeziesz też coś w Księgarni Diecezjalnej przy ul. Dwornej, róg Farnej.

Wydawcą serwisu i filmu Ty jesteś skałą miała być Parafia Krzyża Świętego w Łomży. Tam dowiedz się czy film został wydany i czy jest jeszcze w sprzedaży. Nie wiem czy doszło do realizacji tego projektu.
Tu masz link do zapowiedzi filmu, niestety zakładka "formularz zamówienia" nie działa.
http://www.4lomza.pl/index.php?k=939

Film został faktycznie wydany na płycie dvd przez Parafię Krzyża Świętego w Łomży, latem'2006 w nakładzie kilku tys. sztuk. Zatem nie powinno być problemu z jego zakupem. Zakładka "formularz zamówienia" na stronie www. nie działa, gdyż formalności niezbędne do uruchomienia sprzedaży przez internet, w szczególności przyjmowania należności w innych walutach niż PLN, okazały się zbyt "rozbudowane". Film raczej na 100% jest do kupienia w przykościelnym sklepiku Parafii Krzyża Św.

zygzak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org