Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sie dzieje??? |
Dzisiaj chciałbym poruszyć temat, który mnie drażni od jakiegoś czasu. Każdy może zdążył zauważyć "co" pojawiło sie na blokach, transformatorach i przystankach. Chodzi mi o tagi jagielloni (literka J z koroną na górze). Trzeba coś z tym zrobić. Nie może tak być że kibice jagi bezczelnie dewastują teren ŁKSu. Władze też powinny coś zrobić. Drużyna powinna promowac miasto, dlatego tez miasto powinno robić coś dla drużyny. Żółto czerwone przystanki przyciągają chamów z białegostoku. przystanki powinny być biało czerwone. Trzeba zakończyc wybryki śledzi bo aż żal ściska za pewne miejsce jak w Łomży widzi sie znaczki jagielloni
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sie dzieje??? |
Freeway no i co świat sie od tego zawali ? _73_
|
|
jagiellonia smierdzi
|
|
To trzeba zrobiś odwet w Białymstoku :P Wypromować ŁKS na białostockich przystankach itp
|
|
Ja moge dać farbe :-D Kto chętny ;-> ?? pozdrawiam
|
|
macie problemy. Dla mnie to niech i te przystanki są w barwach Legii, ładniej wyglądają niż z autografami, kto kogo kocha. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
Dzisiaj chciałbym poruszyć temat, który mnie drażni od jakiegoś czasu. Każdy może zdążył zauważyć "co" pojawiło sie na blokach, transformatorach i przystankach. Chodzi mi o tagi jagielloni (literka J z koroną na górze). Trzeba coś z tym zrobić. Nie może tak być że kibice jagi bezczelnie dewastują teren ŁKSu. Władze też powinny coś zrobić. Drużyna powinna promowac miasto, dlatego tez miasto powinno robić coś dla drużyny. Żółto czerwone przystanki przyciągają chamów z białegostoku. przystanki powinny być biało czerwone. Trzeba zakończyc wybryki śledzi bo aż żal ściska za pewne miejsce jak w Łomży widzi sie znaczki jagielloni Po pierwsze Jagiellonii. To, że się nienawidzimy nie oznacza, że nie możemy się szanować. Po drugie nie ma co rozpaczać gdyż była to jednorazowa akcja tzn. kilka osób z ekipy samochodowej Jagiellonii wracającej z wyjazdu z Gdyni postanowiła "upiekszyć" w nocy nasze miasto. Napisami na murach z pewnością zajęły się bądź zajmą "odpowiednie osoby" a napisami na przystankach zajmie się odpowiednia "sekcja czerwoniakowa ze Spokojnej". A co do przystanków biało-czerwonych to nie przesadzaj koleżko gdyż napewno by to nie odwiodło tej ekipy malująco-greźdającej od swego czynu. Najśmieszniejsze jest jednak to w jaki sposób kibice BKS-u ozdobili "witacza" przy stadionie. Pełno vlepek - nie szkoda wam kasy na coś co i tak było niedługo po fakcie zdarte, panowie z {J} ? No tak ale 1500 punktów w lidze hools piechotą przecież nie chodzi hehe. Mam nadzieję Freeway, że wyjaśniłem Tobie pewne sprawy tym postem.
|
|
ale tu chodzi o honor, a nie o wygląd przystanków! ...
|
|
jest akcja czyste mury czy jakoś tak należy zrobic zdjęcie i przesłac chyba do straży miejskiej, a oni mają obowiązek to usunąc czy jakoś tak. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
Jesli chodzi o J w Łomży to zawsze tak będzie,że Śledziom po drodze zajechać i wrzucić parę jotek na mieście. A co do Łks to polecam odwiedzić właśnie Białystok i podpatrzeć jak tam robią chłopaki niezłe wrzuty Jagiellonii :) dla porównania napisy Łks Łomża nabazgrane na hali sportowej przy gimnazjum nr 8 to kpina!! jak już coś robicie to róbcie to dobrze a nie bazgrzecie jak dzieciaki z podstawówki- bo to wygląda bardzo źle;/;/;/ idzie paru gówniarzy ze sprayem napiszą Łks Łomża i już kozaki jacy to oni fani;/ niestety takim sposobem prawdziwi kibice na tym cierpią ,bo ludzie postrzegają Łks jako młodych ludzi-co nie mając nic innego do roboty bazgrają po murach. pozdrawiam bigi2004
|
|
Nie wiem , dlaczego tak jest. "Śledzie"..... Zauważyłem , że nie tylko w sporcie. Jestem fanem "Floty" , ale odkąd mieszkam w Łomży , ważne jest dla mnie , jak radzi sobie ŁKS . Kibicuję itd. . Ale widzę ,że ktoś z Łomży wyprowadziłby się do .... , to już Flota byłaby do dupy itd.Przecież masa ludzi z Łomży wyprowadziła się do Biełegostoku .I tak samo poniewierają Jagiellonię? Najprościej ,przerzucić się na maca
|
|
bulli napisz to jeszcze raz po polsku bo teraz ni cholery nie można Ciebie zrozumieć hehe.
|
|
No sorry , ale muszę zaraz do pracy. Jutro odpiszę. Najprościej ,przerzucić się na maca
|
|
No proste ,farba będzie ja moge nawet malować wymalujemy przystanki za biało-czerwono i wlepy łksu sie ponakleja jakieś symbole itd. JESTEM ZA!!! Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |