piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wesprzyj Nas!!

Zbieramy poparcie dla przebiegu międzynarodowej trasy i szybkiej kolei(Finlandia-Portugalia): VIA BALTICA i RAIL BALTICA przez ŁOMŻĘ - więcej informacji w profilu: http://nasza-klasa.pl/profile/13792443

WESPRZYJ NASZĄ INICJATYWĘ I DOŁĄCZ DO PROFILU (http://nasza-klasa.pl/profile/13792443)

W mediach nie przedstawia się całej prawdy na temat Rospudy, obwodnicy Augustowa i Via Baltici. Konkurencyjny wariant białostocki jest zły wg. milionów ludzi. Wariant trasy przez ŁOMŻĘ jest najkrótszy, nie niszczy cennej przyrody i daje szanse na obwodnice i nowe drogi w miejscach gdzie wg. statystyk ginie najwięcej ludzi. Już te kilka faktów wskazuje, jak wiele sprzecznych i nieprawdziwych informacji dociera do Polaków przez media, różne grupy nacisku i od niektórych polityków.

Zmieńmy to! Poprzyj akcję i dowiedz się, jak naprawdę wygląda sytuacja od tych, których najbardziej ona dotyka! Decyzja polskiego rządu już we wrześniu, niech decydują eksperci i Polacy, nie politycy!

Akcja jest całkowicie bez interesowana i apolityczna - więcej w profilu.

Zapraszamy!
http://nasza-klasa.pl/profile/13792443

Dariusz Sipowski

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wesprzyj Nas!!

hehe na pewno pomoże:P Śledzie są za Białymstokiem i niczym im nie przetłumaczymy najwyżej walną Polsce kary to i tak się rozbija na każdego obywatela. a profil na naszej klasie to chyba wielka pomylka...

bigi2004

spamerzy pier"ni. rozstrzelać bezmózgowców
debile chyba się nigdy nie nauczą. bo niby czym ma to się różnić od reklamy viagry?

Ja swoje poparcie dla trasy przez Lomze oddalem juz dawno temu na "oficjanych" ankietach w tej sprawie.

a co ma "nasza klasa" do via Baltici!?
nie rozumiem takiego zakładania profili po to by powiększyć listę ZNAJOMYCH (uczyłeś się z Via Balticą w jednej szkole?)
- odnoszę wrażenie, że niektórzy "Naszą Klasę" traktują jak grę , a liczba znojomych coś w rodzaju ilości zdobytych punktów i wymyślają głupawe profile by było o jeden punkcik więcej

Zapraszam by zapoznac się z akcją. Przed konsultacjami profil już istniał i m.in. przez niego można było się dowiedziec gdzie i kiedy one są, oraz o anckiecie internetowej - jak dużo ludzi było na konsultacjach - kto był ten wie.

Co do profilu daje on możliwosc łatwej promocji również poza regionem - w profilu są znane osoby, dziennikarze, politycy itp. Jaka inna akcja tak szybko i łatwo by to zrobiła.

Co do spamu - nie wiem kto to napisał, ale wykazał się nieznajomoscią polskiego prawa, jak i regulaminu naszej-klasy.pl Sprawy legalizacji akcji wyjasnione zostały juz na samym poczatku i m.in. odpowiedz od administracji jest zawarta w opisie profilu.

Dariusz Sipowski

Jeśli chcesz mnie rozstrzelac ok :) Jeżeli nazywasz spamerem - nie znasz się na prawie i nie czytałes regulaminu nk. Jeżeli jestem wg. Ciebie pier... - ok, ale co Ty zrobiłeś dla Via Baltici?!

Dariusz Sipowski

I jeszcze jedno. Na zachodzie podobne akcje społeczne są obecne na myspace czy facebooku. Na nk był też Instytut Technologii Dla Wrocławia promowany. Dlatego nie rozumiem dlaczego Via Baltica w Łomży nie może byc w ten sposób promowana i ludzie informowani o tej sprawie.

Co do Via Baltici w czyjejes klasie - profil nie należy do zadnej szkoły i klasy.

Dariusz Sipowski

Swoją drogą ciekawe jest dla mnie i skłania do przemyślen fakt, że profil tak szybko i dobrze został przyjety na nk wsród mieszkancow Łomży, Ełku, Suwałk i większosci podlasia, a także Polski, a tutaj od razu spotkał się z taką krytyką.

Dariusz Sipowski

Bo tu w większośći buraki siedzą.
Zero iniciatywy i 100% krytyki. Jaka reklama ??? Czego ???
Wieżę sprzedali źle, nie sprzedali jeszcze gorzej.
A jak sprzedali to pewnie dwa miliony łapówki wzięli.
Wioska do kwardatu. Ciemnota i zabobony.

Osoby mieszkające 50km od fabryki Viagry mogą to samo powiedzieć co Wy - promocja miasta, miejsca pracy itp.

Regulamin NK to jedno, forum 4lomza to drugie, netykieta to trzecie.

Co zrobiłem? Nie pluję tak mordy jak Ty. Spotkała się z krytyka bo forma nieodpowiednia. Zrób coś co da jakiś efekt jak Ci tak strasznie zależy, bo założenie konta na fotce, NK czy gronie nic nie pomoże w tym kierunku a świadczy jedynie o głupocie. Stałeś się ofiarą pieprzonych marketingowców portali i myślisz że odwrócisz świat do góry nogami zakładając "zajefajne" konto

Powyższą wypowiedź pozostawiam bez komentarza. Zdanie 15 tys. ludzi znaczy jednak więcej dla mnie niż kogoś, kto podpisując się WD oskarża mnie o działania marketingowe... Absurdalnosc Twoich twierdzien sięgnęła szczytu.

Dariusz Sipowski

http://www.youtube.com/watch?v=iuZWxWyq24I

Dariusz Sipowski

Filmik OK :-) Widać, że komuś zależy i mocno się udziela dla dobra Łomży i okolic. Żeby zamiast takich, ignorancko podchodzących do sprawy, ludzi(jak 3 posty wyżej) byli tacy jak twórcy profilu na NK, twórcy tego filmiku... to sprawa z VIA Balticą byłaby dużo szybciej rozwiązana.

Ale na szczęście są jeszcze tacy lokalni patrioci, którzy nadrabiają za innych :-)

dla mnie to koło d... gdzie tą viabaltice zbudują kiedy itp itd

To jest odpowiednia strona dla Via Baltica
a nie Nasza Klasa

http://www.greenpeace.org/poland/kampanie/via-baltica-nie-t-dy-droga

Tu promuj wariant Łomżyński.

I tu też .

http://www.dolina-rospudy.pl/

Zapoznaj się z akcją. Greenpeace to jedna z wielu organizacji, która oficjalnie działa z nami :) co do n-k.pl to na tym się nie skończy - szczegóły w najbliższych tygodniach. Poza tym polecam portal miejski www.lomza.pl - niedługo pojawi tam się profil.

Dariusz Sipowski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org