czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
iPlus vs Orange Free - co szybsze w łomży?

witam

może ma z Was ktoś internet w iPlusie? czy na terenie Łomży można uzyskać szybkość standardu EDGE? bo w Orange sprawdziłem - jest taki zasięg zarówno na zewnątrz budynków jak i w nich.

Z góry dziękuję za rzeczowe posty

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: iPlus vs Orange Free - co szybsze w łomży?

Witam. Ja używam trochę Iplusa. EDGE to podstawowa prędkość w Łomży. W okolicach centrum, zarówno w budynkach, jak i poza spokojnie łapie HSDPA, a dość często Łapie 3G. Także ogólnie mówiąc to nie jest aż takie złe.

jesli chcesz kupić orange freedom dla firm to wal po telefonie 514601596 :)

orange: za ok 70zł można tylko 1Gb pobrać a później wracamy do czasów sprzed 20 lat - 32kb/s. za 120zł mamy zniewalające 6Gb ale po wyczerpaniu limitu mamy już oszałamiajace 64kb/s.

Obecnie najszybsza w łomży jest era jeśli łapiesz sygnał 3G. Od 21 lipca wprowadzają blueconnect na karte także najlepiej kupić i przetestować przed podpisaniem umowy. Iplus też jest bardzą dobry ale 3G złapiesz narazie w okolicach starego rynku, jest jeden nadajnik na ul.rządowej, z czasem ma być pokryte całe (wiekszość) miasta zasiegem 3G. EDGE plusa jest w łomży ale nie na wszystkich nadajnikach chyba że się coś zmieniło.
Z orange daj na luz w łomży ich 3G nie predko bedzie.
Acha jak sprawdzałęś zasieg na mapkach to nie wierz im mapki kłamią, najlepiej przestestiwać samemu.

i tu sie z kolegą nie zgadzam. fakt orange ma edge ale korzystales i z iplusa i z orange ?
ja korzystałem i edge orange o wiele lepiej chodzi niz iplus'owy.
lepsza jest jakosc polaczen, nie zrywa itd

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org