Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
iPlus vs Orange Free - co szybsze w łomży? |
witam może ma z Was ktoś internet w iPlusie? czy na terenie Łomży można uzyskać szybkość standardu EDGE? bo w Orange sprawdziłem - jest taki zasięg zarówno na zewnątrz budynków jak i w nich. Z góry dziękuję za rzeczowe posty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: iPlus vs Orange Free - co szybsze w łomży? |
Witam. Ja używam trochę Iplusa. EDGE to podstawowa prędkość w Łomży. W okolicach centrum, zarówno w budynkach, jak i poza spokojnie łapie HSDPA, a dość często Łapie 3G. Także ogólnie mówiąc to nie jest aż takie złe.
|
|
jesli chcesz kupić orange freedom dla firm to wal po telefonie 514601596 :)
|
|
orange: za ok 70zł można tylko 1Gb pobrać a później wracamy do czasów sprzed 20 lat - 32kb/s. za 120zł mamy zniewalające 6Gb ale po wyczerpaniu limitu mamy już oszałamiajace 64kb/s.
|
|
Obecnie najszybsza w łomży jest era jeśli łapiesz sygnał 3G. Od 21 lipca wprowadzają blueconnect na karte także najlepiej kupić i przetestować przed podpisaniem umowy. Iplus też jest bardzą dobry ale 3G złapiesz narazie w okolicach starego rynku, jest jeden nadajnik na ul.rządowej, z czasem ma być pokryte całe (wiekszość) miasta zasiegem 3G. EDGE plusa jest w łomży ale nie na wszystkich nadajnikach chyba że się coś zmieniło. Z orange daj na luz w łomży ich 3G nie predko bedzie. Acha jak sprawdzałęś zasieg na mapkach to nie wierz im mapki kłamią, najlepiej przestestiwać samemu.
|
|
i tu sie z kolegą nie zgadzam. fakt orange ma edge ale korzystales i z iplusa i z orange ? ja korzystałem i edge orange o wiele lepiej chodzi niz iplus'owy. lepsza jest jakosc polaczen, nie zrywa itd
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |