Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koncertowy lipiec |
Zapowiada się nam koncertowy lipiec w Łomży. 12 lipca Browar Łomża organizuje na muszli piwny festiwal, gdzie gwiazdą wieczoru ma być Ingrid. Na oficjalnej stronie zespołu Feel pisze, że 13 lipca wystąpią z koncertem w Łomży. Do tego MDK-DŚT organizuje 26 lipca „Gościniec Łomżyński”, gdzie gwiazdą wieczoru ma być Maanam. Dawno już tylu koncertów w naszym mieście latem nie było, oj dawno... P.S. Nawet dla tych co lubią muzykę klasyczną w lipcu będzie nie lada atrakcja w postaci Muzycznych Dni Drozdowo – Łomża:) ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koncertowy lipiec |
wow ale będzie się działo hehehe ;P ;)
|
|
to feel pewnie bedzie 12 lipca razem z in grid bo tak dzien po dniu to troche by dziwne było
|
|
www.naszakultura.pl
|
|
z tego co pamietam to chyba kilka lat temu byla jakas impreza ze 3 dni pod rzad cos bylo, ale to moze mialem tylko taki sen :D
|
|
24 sierpnia w Zambrowie bedzie Patrycja Markowska i Video 31 sierpnia w Nowogrodzie Kasa Chorych
|
|
to pewnie jakaś ściema z in-grid bo coś sie nie chce wierzyć ze u nas ona wystąpi albo ktoś kolejna plotkę puścił bo nawet na jej trasie koncertowej niema tego ze występuje w Łomży
|
|
no raczej nie ściema, nawet tu w informacjach o tym napisali ;P
|
|
a dlaczego miała by nie wystąpić... dwa lata temu u nas była i było superr:):):):)
|
|
u nas to znaczy w łomży??? jakoś nie pamietam...
|
|
co to za ściema z in-grid co to za plota głupia gdzie u nas była patuśka czyli gdzie była ???
|
|
Patuśka to bedzie w Zambrowie w sierpniu w Łomży nie bedzie.
|
|
pomyliłam sie hehehe
|
|
żle zrozumiałam i przeczytałam
|
|
tak była w łomży... wiem bo byłam na jej koncercie w Urzędzie Wojewódzkim tego samego dnia był też Bartek Wrona... dokładna data to 28.01.06
|
|
ten Feel to bedzie wkońcu na muszli?ktoś coś wie na ten temat bo na razie mi nic nie wiadomo?
|
|
feel nie bedzie:(((((((((((((((((((((((((((((( In grit to była 3 lata temu u nas w urzedzie wojew. za 30 zł zallll
|
|
Maanam ma być? Super. Jeżeli to prawda , to jestem pod wrażeniem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |