czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wazne!!! Pomożcie

Siema! wlasnie kupilem na allegro pokrowce na fotele samochodowe, i musze w potwierdzajacych emailu napisac czy tylna kanapa jest dzielona w jakims tam stosunku czy nie jest dzielona! I nie wiem o co chodzi z tym dzieleniem. Nie wiem czy to o to chodzi ze sa dzielone jak kazde siedzenie z tylu sie sklada osobno czy o to ze jak sa jakies wypuklosci a oparcie odchyla sie w calosci to tez jest dzielone??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wazne!!! Pomożcie

czy tylne oparcie i siedzenie jest dzielone na 1/3 do 2/3, czy całe

Prędzej chodzi o kanapę, bo jak masz składaną to przeważnie na 2 części nie tak jak kiedyś w dużym fiacie ;)
Także tylna kanapa ma dzielone oparcie i siedzenie, żeby można było ją złożyć niezależnie z prawej lub z lewej strony.

No posiadam auto VW Polo Classic i oparcie tylnej kanapy składa sie całe , to znaczy że chyba tylna kanapa nie jest dzielona czy nie ??

ziomus89 jeżeli jest tak jak piszesz, że oparcie tylnej kanapy składa się w całości to twoja kanapa nie jest dzielona. Dzielenie kanapy polega na tym, że możesz położyć (w zależności od potrzeby) jedną część oparcia tylnej kanapy, a na pozostałej części może ktoś normalnie siedzieć (jedna osoba lub dwie). Zazwyczaj jak pisał maciek1990 kanapy dzielone są w stosunku 1/3 do 2/3, czyli jeżeli położysz część 1/3 to na pozostałej części mogą siedzieć jeszcze dwie osoby mając normalne oparcie i odwrotnie jeżeli położysz część 2/3 to pozostaje tylko jedno miejsce do normalnego siedzenia.

slm

Aha no już wiem o co chodzi. Dzięki wszystkim i pozdrawiam.;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org