środa, 30 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
solidny mechanik

Czy ktoś może mi wskazać uczciwego i solidnego mechanika, któremu bez obaw można powierzyć do przeglądu lub ewewntualnej naprawy autko marki SEAT?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: solidny mechanik

serwis seata :)

W serwisie zapłaci 2 razy tyle i nie powiedziane , że lepiej i solidniej wykonają swoją pracę.

z czystym sumieniem moge polecic J. Lewicki na ul. Strojna 1

Spróbuj na Polowej w podwórku naprzeciwko sklepu Avans, jeżdżę sam tam już od kilku lat i wiem co on potrafi. Nie ma marki, której nie zrobi a ja osobiście nie mam żadnych zarzutów do tego warsztatu i bynajmniej nie zamierzam zmieniać. Pozdro.

A ja swoje samochody naprawiam na placu WZGS /byłym placu/ w firmie lasvegas i jestem zadowolony, gość nie zdziera a stała klijentelaa ma upusty.

Polecam Pana Kempistego róg Zawadzkiej i Sikorskiego

jsb2

Tylko nie na Polowej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Facet przyjmuje samochód, pięknie ładnie( nie licząc syfu), a potem czekasz, czekasz, czekasz !!!!!!!!!!!!!!!!

Rano otwiera maski aut stojących na placu i nic w nich nie robi( choć wygląda to inaczej), potem twierdzi że trzeba poczekać na część !!!!!!, na fajrant zamyka, a rano znowu otwiera i tak do skutku.

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Człowiek niesłowny, niedokładny, auto oddaje nie sprawdzone czy wszystko gra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki za pomoc, czy to jest adres z Łomży, jeśli tak, to jak tam dijechać, nie zetknęłam się jeszcze z taką nazwą ulicy i nie wiem w jakich jest ona okolicach

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Do wynajęcia tylko 24 miejsca parkingowe niedaleko jednostki wojskowej. Liczy się kolejność zgłoszeń. Blisko, niedrogo, bezpiecznie i na wyłączność. Nie chcesz codziennie szukać parkingu to zadzwoń.
tel. 509094086
nieruchomości
Do wynajęcia nowoczesny lokal, idealny pod działalność usługową, handlową lub biurową w nowo powstającym budynku w Łomży. Lokalizacja bezpośrednio przy Biedronce, pow. użytkowa od 100 m2.
tel. 888612611
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org