poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rammstein ,Rock ,Metal , i inni wielbiciele

Witam ,mam takie pytanie kto lubi metalowe zespoły piszcie moze nareszcie jakiś fann klub da się słożyć

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rammstein ,Rock ,Metal , i inni wielbiciele

Hmmm mówiąc co do tematu to rocku i gothicu ja słucham a metal to tak mało kiedy ale ujdzie :) a fan klub założyć zawsze można
pozdrawiam.

Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS
(:Łomża moją weną:)

Ja uwielbiam,stare,nowe,mocniejszy rock,stare ballady czy tez inne klasyki.

ja najczęściej dobrego mocnego rocku lubię posłuchać jak jeżdżę rowerem a na codzień jak idę na przechadzkę to lubię tak zwaną cmentarną muze czyli GOTHIC najbardziej pasuje mi :) również nie pogardze punkiem czy też dobrymi kawałkami choć by z lat 60 :)

Swego czasu w jednym z Łomżyńskich pubów były czwartki metalowe... Co do fan klubu to czemu nie, ja jestem za. Pozdrawiam

Strong and proud we'll survive the grief
Scream and shout for what we believe

Z Metalem kojarzy mi się dzieciństwo :) Wtedy była taka moda :) Metallica, Accept... Uwielbiam stare balllady tego pierwszego. Rammstein też nie pogardzę. Mam raczej szerokie spektrum lubianych gatunków, a głównym jest Trance/Vocal Trance.

Do zobaczenia na Sunrise i Stadium of Sound... ;D

czy wy dobrze się czujecie?

nasłuchacie się tego łomotu a potem się dziwią, czemy tyle ****** w Łomży.

Gostek co kto lubi. Ja też tych pancurów nie nawidze(bez obrazy) ale temat jest o wielbicielach:D

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

GrubyŁKS - wytłumacz mi proszę pojęcie pancur? czy jest to wg Ciebie osoba słuchająca rocka? i na jakiej podstawie masz taką osobę nie lubić?

Osoba słuchająca Disco Polo to wieśniak? Hip Hopu to bezmózgi dres? Muzyki klasyczej to burżuazyjny odmieniec? natomiast psychedelic trance'u to ćpun?

To dla mnie GrubyŁKS jesteś w takim razie najzwyklejszym pseudokobicem. cyt: ja pseudokibiców nienawidzę(bez urazy)

Nie chodziło mi o ludzi tylko pancury jako muzyka:D Możesz mnie nie lubić wiesz gdzie ja to mam:D

gostek_num : czy wy dobrze się czujecie?

Tak Dobrze się czujemy i zapamiętaj jedno gdy będziesz słuchał swojego hip hopu człowieczku zapewne nawet nie znasz przekazu tej muzyki więc nie udzielaj się...

GrubyŁKS : Gostek co kto lubi. Ja też tych pancurów nie nawidze(bez obrazy) ale temat jest o wielbicielach:D

Ta wypowiedź jest monotonna... Ty taki wierny kibic ? może jesteś kibolem ?
A może robisz na rzadko gdy wyskoczy ci kibol przeciwnej drużyny ?
Zastanów się nad swoimi słowami bo innych mogą urazić choć ja olewam takich dzieci jak ty ale jeżeli nie jest to post który ciebie interesuje to po co te twoje bezsensowne wypowiedzi...? Pss... Prześpij się dobrze ci zrobi...

Może.... Dobra piszcie sobie tutaj ja nie chce sie zniżać do waszego poziomu i jechać sie przez forum na 4.lomza. Pozdrowienia dla was mimo wszystko. AVE SZATAN czy jakos tam

Powiedzcie mi dlaczego zauważam dziwną zależność. Ludzie słuchający cięższej muzy są zazwyczaj inteligentni oraz wiedzą mniej więcej o co im w życiu chodzi - wiedzą czego chcą. Potrafią znaleźć logiczne argumenty na wybronienie swoich racji. Ludzie stojący po drugiej "stronie" (chodź nie wszyscy) reagują agresywnie, z nienawiścią, z postawą prawdziwego polaczka, który broni swoich racji, ale tak naprawdę nie wie czego broni i po co to robi. Osobiście słucham metalu, ale orientuję się w innych gatunkach, nie potępiam ich - staram się zrozumieć, rozmawiać z ludźmi o tym co widzą w tej muzyce. Nie można tego powiedzieć o niektórych użytkownikach tego forum.

2X4 dobrze gadasz tylko nei zapominaj ze to jest FORUM i popatrz jak ludzie tu sie wyrazaja. Jeśli napisał bym ładnie pieknie o swoich przekonaniach i o swojej muzyce to stado baranow by na mnie najechalo a po co mi to:D Jesli chcesz to zapraszam na piwko i mozemy pogadac o muzyce.:D Myślisz że podoba mi sie okreslenie drech czy kibol czy jeszcze cos. Pozdrawiam

Ja proponuję założyć fan club kinder metal, to będzie odpowiedni fan club dla ludzi, którzy się wypowiadają w tym temacie.

Na tym forum zawsze się ktoś wpieprzy żeby pisać nie na temat, obrazić, wyzwać, żeby zaznaczyć swoją obecność. Propozycja dla tych osób, idźcie pisać w wątkach o pizzeriach i marketach.

Sam słucham rocku czasem metalu.hip hopu i techna czy tez disco polo nie trawie,natomiast większość moich kolegów i znajomych słucha właśnie takiej muzyki,więc co nam pozostaje?jechać jeden na drugiego z zapytaniem czego ty słuchasz frajerze?nie,jest to rzecz gustu i upodobań więc każdy powinien mieć w sobie zrozumienie i szacunek do tego co kto lubi jeśli chodzi o gatunki muzyczne.forum już takie jest że można powiedzieć o kilka słów więcej więc nie ma co się bulwersować,ciekawe czy na żywo byli byśmy tacy odważni w słowach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org