czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
do uzytkowników mBanku

Gdzie w Łomży sa bezpłatne bankomaty i wpłatomaty mBanku?
Euronet, Cash4You eCard i BZ WBK

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: do uzytkowników mBanku

Wpłatomatów nie ma w Łomży.
Bezprowizyjne wypłaty -Szpital,BP oraz Stacja Paliw na ulicy Piłsudskiego.

br1

Stacja Paliw
J. Piłsudskiego 115A

Lukas Bank
Legionów 42

Wojewódzki Szpital Zespolony
Piłsudskiego 11

Stacja Paliw BP
ul. Legionów 155

tak jak wyzej napisane innych nie ma, najpierw bylo zobaczyc na stronie mbanku, a nie od razu zakladac temat.

Temat zdaje się był już nawet na forum.

www.mbank.pl i google nie dzialaja?

Nowe bankomaty m-Banku w Łomży: Mini galeria Długa 8, Stacja Statoil Al. Legionów 58, Kaufland Piłsudskiego/Zawadzka

zajebisty bank do którego nie można wpłacać pieniędzy w formie gotówki bez prowizji. Kolejna super świetna sprawa to brak placówki w Łomży. Wybór ludzi którzy gdy chcą coś załatwić, słyszą tylko melodyjkę w telefonie. Fajnie jest pojechać gdzieś na zadupie i tam trzeba coś załatwić - np pożyczka bo samochód się zepsuł na wycieczce a w pobliżu są wszystkie możliwe placówki poza mbank, bądź po prostu wzięliśmy za mało pieniędzy na wypad a dostęp do internetu nie jest możliwy.
Gratuluję wyboru banku

Nie dramatyzuj, w Ostrołęce już jest placówka mBanku, także niedługo i w Łomży takowa powstanie. Szczerze mówiąc miałem taki pomysł, ale jak na razie to tylko myśl ....

w łomży mamy MC Donald, Ostrołeczanie myślą że i u nich niedługo będzie już 15 lat

Mbank będzie miał swój punkt juz wkrótce na ulicy Długiej. Tuż obok starego rynku

Tez slyszalem, ze mBank bedzie juz niedlugo w Lomzy na Dlugiej.
A co do wyboru, to ja zalozylem sobie konto i jak na razie nie mam problemow, pelna wygoda. Kasa i tak trafia przelewem, wiec wplatomaty mi nie potrzebne. Tyle, ze konto nic mnie nie kosztuje. Dla porownania mam tez konto w PKO BP, gdzie kosza za wszystko jak leci. Po cholere mi trzymac konto, sluzace tylko do wplyniecia i wyplaty wynagrodzenia, jak mnie za to kroja w sumie jakies 100zl rocznie minimum (tylko koszty prowadzenia + oplata za karte do bankomatu). W mBanku wszystko to mam za darmo i chyba sie pozegnam z PKO BP.
W razie jakiejs naglej sytuacji mozna przeciez wyplacic z innych bankomatow z prowizja... Ile takich sytuacji sie trafia? Mi niewiele.
Jesli chodzi o dostep do internetu, to przeciez tam mozna tez telefonicznie zalatwiac przez mLinie.
Dla odmiany jak chce cos zamowic przez internet, to haslo do zatwierdzenia transakcji przychodzi mi sms'em. A co jak chce zrobic nagle transakcje, a karte z kodami z PKO BP zostawilem w domu? Bo oni sms'a nie wysla... Za to chetnie skroja mnie za kazda duperele, ktora musze u nich zalatwic. Szybciej mi sie zalatwia w mBanku przez telefon, niz w zajebiscie krotkiej kolejce w naszym PKO BP... gdzie musze pojsc i jeszcze odstac swoje, bo szkoda im wiecej okienek obsadzic.

Western Digital co kto lubi. Mi akurat placowka jest potrzebna jak piasek na pustyni. Wole darmowe konto i przelewy.

15zł rocznie za utrzymanie konta to mało w moim banku (KB).
Próbował ktoś czy honorują karty płatnicze tego wirtualnego banku poza granicami kraju? Przykładowo karty Visa w BGŻ w stanach nie zawsze się przydają ;) Jak widziałem kart Maestro mBank nie ma w swej ofercie, skutkiem czego marnie się płaci dolarami VisaKonto->euro->dolar->pln
Przelewy u mnie to koszt kilku groszy tak więc nawet tego nie wliczam w koszta. Zakupy w necie i tak robię za pobraniem kurierem (umijam szerokim łukiem Pocztę Polską) więc dla mnie darmowy przelew to raczej "bajer" niż coś przydatnego

jeszcze mi się nie zdarzyło by karta mbanku nie była honorowana gdzieś za granicami kraju.
mam u nich konto od jakiś 7-8lat. w tym czasie nie straciłem ani minuty na stanie w jakiejkolwiek kolejce w jakimkolwiek banku

--------------------------
running with scissors

Poza tym mBank oferuje eKarty, ktorymi mozna wygodnie placic za rozliczenia w dolarach lub Euro, bez podwojnego przewalutowania. Moze te akurat nie sa honorowane wszedzie, ale mozna...

Wez pod uwage, ze nie kazdy wyjezdza za granice i placi dolarami. Po cholere mam bulic za obsluge konta, ktore moge miec za darmo, bo moze za 10 lat pojade do USA i co wtedy... To wtedy sobie moze zaloze inne konto na to okazje, a poki co sie tym nie musze martwic.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org