Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca na wakacje |
Witam. Wiem, że jest jeszcze wcześnie, ale lepiej wcześniej niż za późno. Chodzi mi o oferty pracy na wakacje w Łomży lub jej bliskich okolicach, jeśli więc wiecie coś na ten temat, kto może dac pracę, w jakim miejscu, na czym ma ona polegac, lub sami możecie ją dac to proszę, piszcie. P.S. pracy szukają osoby poniżej 18 roku życia, więc praca musi byc dostosowana do tego, że osoba nie jest pełnoletnia. Praca musi spełniac warunki przyzwoitości.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca na wakacje |
mcdonalds lol :D
|
|
w lomzy praca z warunkami przyzwoitosci hehehehehehhehe dobre sobie. na wakacje to mozesz sobie isc dobrobic do swietego na truskawki 50gr za kobialke heheheheheh
|
|
Moja babcia miała truskawki wiec wiem co to znaczy. Nawet za 5 zł za kobiałkę bym nie poszedł :(
|
|
no i właśnie to są uroki Łomży... ;/ nawet pracy na wakacje nie ma ;/
|
|
Zapraszamy do WIOMARU!!!!!!!!!!!!!!!! TAM JEST PRACA LEKKA I DLA WSZYSTKICH NAWET NAJWIĘKSZY DEBIL SIĘ POŁAPIE O CO KAMAN
|
|
Praca to jest tylko robić się nie chce,a najlepiej to marudzić,wybredzać i kasy niewiadomo ile chcieć.A nielat myśli, że może zarobić tyle samo a nawet więcej niż dorosły,tak też bywa.
|
|
wakacje sa od tego zeby odpoczywac i sie bawic a nie k.... pracowac!!! <lol> Niech żyje wolność i swoboda , niech mnie dzis zabawia dziewczyna młoda ;]
|
|
wiem ze mc`donalds organizuje prace na wakacje niestety łomżyńskiego lokalu nie ma na liście a szkoda...
|
|
w tym zadupiu niczego nie ma na liscie juz niedlugo to i miasta na mapie nie bedzie no i nie bedzie niczego
|
|
rowniez szukam pracy na okres wakacyjny jestem studentka (lat 20)wiec praca moglaby trwac nawet do konca wrzesnia.Jestem dyspozycyjna oraz staranna.Mysle ze nie mialabym problemu z zaaklimatozowaniem sie.Interesuje mnie praca w sklepie w solarium itd. wiec jesli ktos bylby zainteresowany zatrudnieniem mnie to prosze o odpowiedz-bede bacznie sledzi forum:) pozdrawiam:)
|
|
Pracę w sezonie letnim to nie problem znaleźć tylko trzeba coś sobą reprezentować a właściwie legitymować się odpowiednimi papierami :) Turystyka kwitnie od wielu lat i łączy w sobie pracę z odpoczynkiem. Ale co innego jak się nie ma zainteresowań z których nie czerpie się korzyści.
|
|
przemo 117 jak ty kolego taki bogacz jesteś to się baw i odpoczywaj,nawet jeśli to przecież całych wakacji nikt na to nie będzie marnował.taka praca w sezonie także jest zabawą,satysfakcją zarobienia pieniędzy przez młodego człowieka,a także można się czegoś nauczyć.
|
|
hej :) chciałabym pracować w czasie wakacji :) za miesiac bede miała 18 lat :p wiec chce troche popracowac na własna rekę i zdobyć jaies doświadczenie :) moge pracowac w sklepie , roznosic ulotki , w solarium ,ogolnie prawie żadnej pracy sie nie boje :) wiec jeśli Ktos bedzie miał jakies informacje to o nie prozse i z góry dziekuje :) Jestem zainteresowana pracą w czasie wakacji :) . Jesli ktos by miał jakaś propozycje była bym wdzieczna :) i czekam na informacje moj mail aska333@interia.pl Jestem zainteresowana pracą w czasie wakacji :) . Jesli ktos by miał jakaś propozycje była bym wdzieczna :) i czekam na informacje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |