niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
obrona PWSIiP

mam pytanie do zeszłorocznych absolwentów PWSIiP, jak wygląda ta cała obrona. Nikt nam niczego nie powiedział, chciała bym wiedzieć na co zwrócić szczególną uwagę, hmmm boje się pytań odnośnie pracy, no i tych 95. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: obrona PWSIiP

Hmmm długo by opowiadac, pamiętaj tylko że wykładowcy są Ci przychylni. Jeśli się nauczyłes i znasz swoją prace, nie masz powodów do obaw.

znasz swoja prace?... hmm.. lomzynscy studenci.. i nasze spoleczenstwo obrasta w inzynierow lub licencjatow, ktorzy niekoniecznie wiedza o czym jest ich praca dyplomowa? tak mam to rozumiec?

różnie z tym bywa, są tacy którzy zleca napisanie pracy komus innemu. Ja swoją akurat sama pisałam boje się tylko że tak sformułuje pytanie że położy mnie na drobnostce. Strasznie nerwowa jestem ;/ to mój największy problem.

ja broniłam się w czwartek, co prawda nie w Łomży... I musze przyznać, że nie dostałam nawet jednego pytania bezpośrednio związanego z pracą, żeby odpowiedzieć musiałam mieć orientacje w całym nurcie , o którym pisałam a do tego epoka...Znać swoją pracę to jedno, znać dziedzinę z której się pisało to drugie...

*Benia* to prawda, ja na swojej obronie rowniez nie dostalam zadnego pytania z pracy. Zastanowilo mnie jednak sformulowanie "jesli znasz swoja prace"... Ok, roznie to bywa i nie wnikam, ale nawet jesli sam/a nie piszesz swojej pracy, to chociaz zapoznaj sie z tym, co tam jest napisane do ch... To chyba nie jest zbyt duze wymaganie... Pozdrawiam!

a czy ja napisalam ze nie znam swojej pracy? pardon ktos tu nie umie czytac ze zrozumieniem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org