piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolczyk we brwi- gdzie??

Hej, moja kolezanka chcialaby zrobic sobie kolczyk we brwi. Nie wie gdzie ma isc. Prosze pomozcie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolczyk we brwi- gdzie??

emo

nie

Tak.

??

Ale o co chodzi, ja chce sie tylko zapytac gdzie sie robi kolczyki we brwi. Moja kolezanka nie jest emo

jest emo ;)

niech do mnie przyjedzie to jej zamocuje to we łbie hehe

polecam kosmetyczke przy rossmanie tam na góre po schodkach się wchodzi ja robiłam u niej rok temu i byłam zadwolona do momentu gdy nie zaczęło mi puchnąć wsioo w pewnym momencie wyglądałam jakby ktos mi oko podbił i w cholercie wyjęłam kolczyk także niech koleżanka się mocno zastanowi bo ja bym 2 raz juz nie przekuła sobie brwi często się zdarza że się bluzką zaczepisz [przy ubieraniu się a poza tym i przy myciu twarzy jest nie wygodnie bo trzeba uważać aby nie zaczepić....ale to każdego indywidualna sprawa

emo! i już

niedługo to zazcną na mózgu sobie zakładać. Oprócz ucha myśle że pępek, piersi i łechtaczka w zupełności wystarczy.

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

ja tam mysle ze powinna sobie zrobic w kakaowym oku kolczyk to najbardziej kręci fetyshy haha a no tylko dodam ze przy sraniu nie wygodne bo kał zaczepia o kolczyk i jest bardzo nie miło a tak na serio to niech se dziecko głupie otworzy książki i zacznie sie uczyc a nie pierdoły jej w główce

taaa za szkołę się brać coś pożytecznego robić,masz racje CyberMass.
siedzą na mieście i nie wiedzą co z sobą zrobić tak im się nudzi,ja bym wam znalazł robotę na wiosce,teraz sezon,rąk do pracy potrzeba :D
tylu chłopaczków i dziewczyn młodych kręci się za robotą,pełno ogłoszeń na 4lomza,supcio fajnie,swoje pieniążki zarobić to fajna sprawa,no ale jak dziecko ma troszkę więcej kaski bo rodzice mają co z kieszeni wyjąć to warto podumać co z tym zrobić tak jak w wypadku tego kolczyka czy co to tam jest,kawałek druta z główką koloru srebrnego,a człowiek piękniejszy bez zbędnych zdobników.

Dzięki

Kolczyki sprzedają na Szosie Zambrowskiej przy wjeździe do Urzędu Wojewódzkiego. Aparaty do kolczykowania - również. Tak przynajmniej na bannerze napisali.....

(........)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org