Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolczyk we brwi- gdzie?? |
Hej, moja kolezanka chcialaby zrobic sobie kolczyk we brwi. Nie wie gdzie ma isc. Prosze pomozcie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolczyk we brwi- gdzie?? |
emo
|
|
nie
|
|
Tak.
|
|
?? |
Ale o co chodzi, ja chce sie tylko zapytac gdzie sie robi kolczyki we brwi. Moja kolezanka nie jest emo
|
|
jest emo ;)
|
|
niech do mnie przyjedzie to jej zamocuje to we łbie hehe
|
|
polecam kosmetyczke przy rossmanie tam na góre po schodkach się wchodzi ja robiłam u niej rok temu i byłam zadwolona do momentu gdy nie zaczęło mi puchnąć wsioo w pewnym momencie wyglądałam jakby ktos mi oko podbił i w cholercie wyjęłam kolczyk także niech koleżanka się mocno zastanowi bo ja bym 2 raz juz nie przekuła sobie brwi często się zdarza że się bluzką zaczepisz [przy ubieraniu się a poza tym i przy myciu twarzy jest nie wygodnie bo trzeba uważać aby nie zaczepić....ale to każdego indywidualna sprawa
|
|
emo! i już
|
|
niedługo to zazcną na mózgu sobie zakładać. Oprócz ucha myśle że pępek, piersi i łechtaczka w zupełności wystarczy. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ja tam mysle ze powinna sobie zrobic w kakaowym oku kolczyk to najbardziej kręci fetyshy haha a no tylko dodam ze przy sraniu nie wygodne bo kał zaczepia o kolczyk i jest bardzo nie miło a tak na serio to niech se dziecko głupie otworzy książki i zacznie sie uczyc a nie pierdoły jej w główce
|
|
taaa za szkołę się brać coś pożytecznego robić,masz racje CyberMass. siedzą na mieście i nie wiedzą co z sobą zrobić tak im się nudzi,ja bym wam znalazł robotę na wiosce,teraz sezon,rąk do pracy potrzeba :D tylu chłopaczków i dziewczyn młodych kręci się za robotą,pełno ogłoszeń na 4lomza,supcio fajnie,swoje pieniążki zarobić to fajna sprawa,no ale jak dziecko ma troszkę więcej kaski bo rodzice mają co z kieszeni wyjąć to warto podumać co z tym zrobić tak jak w wypadku tego kolczyka czy co to tam jest,kawałek druta z główką koloru srebrnego,a człowiek piękniejszy bez zbędnych zdobników.
|
|
Dzięki
|
|
Kolczyki sprzedają na Szosie Zambrowskiej przy wjeździe do Urzędu Wojewódzkiego. Aparaty do kolczykowania - również. Tak przynajmniej na bannerze napisali..... (........)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |