Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marzenia na przyszłość:) |
Co Byście chcieli dodać do naszej Łomży... chodzi mi o to, abyście wyrazili swoje marzenia na temat Miasta... Coś dodać, coś ująć... Tak aby żyło się lepiej:) franek27-----> temat nie dla ciebie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marzenia na przyszłość:) |
Policja niech bardziej sie interesuje tym co sie dzieje a nie olewa ;) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Zalew na pulwach, kupa ludzi będzie z tego czerpać zyski. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
-lodowisko kryte (najlepiej całoroczne hehe) -Jezioro albo zalew -dużo dobrzepłatnych miejsc pracy -scieżki rowerowe -żeby było bezpiecznie na ulicach -obwodnica ;] -ładna pogoda -kino pożądne -ładny duży park -no już można by przestać z "produkcją" biedronek tyle co jest ich jest akurat -czysta woda w Narwi -odnowienie bloków No i to by było na tyle jak na razie (niektóre to są tylko marzenia żeby nie bło heh)
|
|
Piękny stadion
|
|
- duze centrum handlowe nie takie jak galeria stokrotka - fajny aquapark -całoroczna karuzela ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
mniej rond, bo juz mi sie w glowie kreci wiecej kwiatow na trawnikach i przede wszystkim; PROSTE POLATANE BEZ DZIUR DROGI!!!!!!!!!!!!! ja po prostu marze zeby Wojska Polskiego cala zerwali i nalozyli nowy piekny asfalt
|
|
-lodowisko kryte oczywiście sie przyda Centrum handlowe duże pożądne z kinem moze nawet byc wiecej imprez na muszli ;))))
|
|
Więcej koszy naśmieci na ulicach
|
|
-Więcej imprez Centrum handlowe(bardzo duże) w którym by było minn:kino,drugi mcdonalds(lub KFC),restauracje,sklepy,ruchome schody,jakaś fontanna na środku -wybudować z 2-3 drapacze chmur a dokładnie biurowce w których znalazły by sie miejsca pracy i co za tym dizie miasto by sie powiekszyło ,by sie stałow iększą ,,metropolią'' ,ze tak powiem -polepszyć drogi (wybudować obwodnice) -wybudować zoo(nieduże ale zawsze cos) -odnowić zabytki zbudować nowy skatepark \taa:D\ Żyło by sie o wiele lepiej. Jesli ktoś ma czas i chęci mógłby te pomysły przekazać dla prezydenta może któryś by wźiął pod uwage ,kto wie trzeba prubować:) Pomysłowo.
|
|
-I liga w Łomży i piękny stadio tak na 50 tysiecy miejsc;] -doprowadzenie do prządku muszli -przyłaczenie okolicznych wiosek -budowa z 10 wieżowców tak po 20 30 pięter -fontanna na Starym Rynku -poprawa beżpieczeństwa zarówno na drogach jak i na osiedlach -bulwary -budowa wielu miejsc rozrywki dla dzieci i młodzieży -może jakiś Uniwersytet:D Z marzeń to można i Warszawe zrobićxD Wiadomo większość moich marzeń są nie do wykonania ale jakąś część w jakimś stopniu da sie zrobić;d "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
-I liga w Łomży i piękny stadio tak na 50 tysiecy miejsc;] -doprowadzenie do prządku muszli -przyłaczenie okolicznych wiosek -budowa z 10 wieżowców tak po 20 30 pięter -fontanna na Starym Rynku -poprawa beżpieczeństwa zarówno na drogach jak i na osiedlach -bulwary -budowa wielu miejsc rozrywki dla dzieci i młodzieży -może jakiś Uniwersytet:D Z marzeń to można i Warszawe zrobićxD Wiadomo większość moich marzeń są nie do wykonania ale jakąś część w jakimś stopniu da sie zrobić;d "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
|
|
...ja jestem za jak najszybszym utworzeniem podstrefy SSSE...być może któraś z większych firm zechce wreszcie ulokować tu swoje pieniądze...a jak są pieniądze to i jest praca...jak jest praca to i są ludzie...a jak są ludzie to są miejsca rozrywki itd...
|
|
1. Częstsze kursowanie linii autobusowych w weekendy. Teraz jest jak na pustyni, kursy np. co godzina i tylko 3 razy dziennie! 2. PKP! Byłbym przeszczęśliwy, żebym mógł wracać do domu pociągiem, albo jeździć nim do pracy - najlepiej TGV :) 3. Kosze na odchody dla psów w parkach itp. jak to jest w Warszawie w niektórych okolicach, najlepiej z darmowymi torebkami, ponieważ właściciel psa upodabnia się do swojego pupila... Zawsze znajdzie wymówkę, że go nie stać i już płaci podatki więc ma to w nosie. 4. Mniej marketow, nie jak co niektórzy liczą na więcej! 5. Więcej uczelni, a konkretnie kierunków. W tej chwili nawet nie mam jak zatrudnić osoby, chyba, że spoza miasta. Informatyka i rolnictwo to nie wszystko. Tu proszę osoby w temacie i wylistowanie kierunków w Łomży, będę bardzo wdzięczny :) 6. Lepsze warunki pracy, czyli zrównanie zarobków z resztą województw, np. mazowieckim do średniej 3800zł. W tej chwili wystawiając rachunek w Łomży na kwotę 1000zł zleceniodawca dostaje palpitacji serca, kiedy ma wszystkiego 800zł. 7. Wykorzystanie położenia i historii miasta jako miejscowości turystycznej. Porządny Stary Rynek, deptak, zakaz ruchu samochodów. W żadnym innym mieście po rynku nie jeżdżą autobusy!!! 8. Możliwość rekreacji. Dobre kino, koncerty, skoki spadochronowe (piękne widoki mamy), kajakarstwo.
|
|
- ja bym zmienił nasza ukochana POLICJE w naszym jakże cudownym miasteczku, darmozjady pozabierał bym im te samochodziki i niech z buta chodzą po miesicie może by ingerowali w końcu w to co dzieje się na ulicach, bo jak jada sobie samochodem to im się nie che nawet dupy ruszyć, niom chyba ze ktoś sobie w parku usiądzie na oparcie ławki to wtedy jest wielki problem i muszą jak to oni mówią „interweniować” inteligenty a czasami nawet nie umieją z dowodu przepisać nazwiska poprawnie analfabeci ale jak się skończyło tylko podstawówkę i to z marnymi wynikami to tak jest, jakiś czas temu mojego znajomka skoili z radia z samochodu policja oczywiście wzruszyła tylko ramionami i powiedziała ze sa bezradni, znajomy radio oczywiście odzyskał na własna rękę, ale jak tydzień temu nie fartownie musiałem zaparkować samochód dwoma kołami na trawniku bo nie było możliwości inaczej bo nie było miejsca to mi wpierdolili mandat eh nie to żebym miał coś do policji ale tak ogólnie to HWDP POZDRAWIAM WSZYSTKICH
|
|
Cytat: |
|
"Piękny stadion" ej Wesoly_Romek Twoje marzenia się spełniają bo stadion prawie był skończony ale kto ma na nim grać (chyba drużyny szkolne).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |