środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bójka

nie wiecie co się stało wczoraj przy "Cześku" na Legionów? Przejeżdżałem w nocy ok 3 i widziałem jak kilku gości się okłada

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bójka

pewnie okladalo sie kilku gosci

czemu dzis cie to tak bardzo interesuje a wczoraj juz nie? trzeba bylo isc sie zapytac jak jestes taki ciekawski

bez sensu ten temat co sie stało
mozliwosci jest 100 tysiecy
bo jeden przewrócil drugiemu piwo
bo jeden na drugiego zle spojzał
bo dopierał sie do jego dziewczyny
bo zupa była za słona...

Łomża leży na Mazowszu !

mieli swoje powody to sie napiep..ali wiec nie wnikaj co sie stalo sie tylko zajmij sie soba i jak napisal Ja jak Ja trzeba bylo wczoraj podejsc i sie zapytac a nie dzisiaj szukac sensacji

... **** you nigga couse i can !!!!!!!!!!!!

idiota heh społeczniak idz i sie k**wa zapytaj buraku

...

Bo zasluzyli ale dostali za swoje

podobna pizza była za słona.

angella

tak to ju jest y dresami bey rozumu, ja to lubię się na nich popatrzeć bardziej niż na dzikie zwięrzęta w ZOO bo to przecież ludzie i aż dziw bierze, że tak się zachowują

Latam, Skaczę i jeżdżę

to było chyba przy Yam`ie, a nie Czesku?

No fakt, Yama jest oddalona od Cześka o lata świetlne. :)

Ja wam powiem że dużo wieśniaków przyjeżdza do łomży-trzeba hamów pogonić!

buhahaahahah, kolega pisal ze przejezdzal przy czesku a nie przy jamie wiec nie podwazaj jego decyzji :P

Tak ta bojka byla przy "Czesku" a final przenoisl sie na statoil.

jakis burak ( ABS - absolutny brak szyi ) wyszedł z yam cafe i zaczepiał kolesi wychodzacych z czeska wiec dostał , poleciał po kolegów ( dresy jak sie patrzy ) no i sie zaczeli tłuc!!!

moim zdaniem powinni zamknac tą tańcbude bo wiecznie jakies dymy tam sa albo jakies buraki cwaniaki kozacza albo pseudoochroniarze pokazuja co to nie oni !!!!!

Tylko do Yamy nie wpuszczaja w dresach. Raczej te drechy to z pod Koni lub samego Czeska ewentualnie zaplatali sie z VIPu bo ja ta cala bojke widzialam. Szalony palaczu nabuchales sie gandzi i pewnie cie nie wpuscili do yamy dlatego psy wieszasz na tym lokalu i obsludze. Mniej jaraj to bedziesz wiedzial ze zyjesz.

Jak by nie patrzeć w najbliższym obejściu tych lokali o których mowa wyżej za bezpieczeństwo powinna odpowiadać ochrona.
Często się zdarza że przed tymi lokalami stoją ludzie pijący piwo zakupione w nich, więc ochrona powinna mieć baczenie na to co się dzieje przy weściu a jeśli sobie nie radzą nich poproszą o pomoc Policje a ta przy obejściach zrobi porządek lecz to już będzie z duzą niekorzyścia dla właścicieli knajp.

Tak tylko w Czesku ani Pod Koniami jej nie ma. A watpie zeby ochroniarze z yamy ochraniali wszystkie te lokale w czynie spolecznym.

do "lucyna07" z twoich wypowiedzi wynika , że jestes stałą klientka yam-y , ja osobiscie nie uczeszczam do tego pseudo clubu bo wole pojechac do warszawy badz gdzie kolwiek i pobawic sie w normalnych klubach gdzie niema pseudoochroniarzy i ich kolegów ( i niemów ze ochrona to nie dresiarze) a jest prawdziwa ochrona i normalni ludzie , i nie musze nikogo prosic żeby mnie wpuscił bo mam z deka wiecej niz 18 lat !!!! co do palenia panienko to załuż okulary i przeczytaj mój nick " szalony palacz c.o ( tłumaczenie specjalnie dla ciebie C.O = centralne ogrzewanie ) , co do obsługi to pożal sie Boże , chamstwo i nic wiecej...!!!

p.s życze miłej zabawy w yam-ie !!! R.I.P - dla tego lokalu !!!!!

re :szalony palacz Tak oczywiscie jestem stala klientka i dobrze sie w nim bawie a ciebie widac chyba tam nie wpuscili i dlatego tak placzesz na tym forum ale to jest normalne dla "lomzynskich warszawiakow " ze ich duma zostala urazona no bo jak to ja wielki lomzynski warszawiak nie wejde do tego klubu a no nie bo chyba sloma z butow wystaje. I przestan pisac klamstwa bo ja ta bojke widzialam i zadnych dresow w jamie nie bylo. Ba nawet ochrona w yam cafe nie stoi w dresach takze wyluzuj z tymi swoimi bajkami i przestan jarac tak jak ci pisalam albo wdychac czad w kotlowni szalony pajacu o przepraszam palaczu c.o.

a tak na koniec laiku kubow muzycznych to nie w Warszawie sa najlepsze kluby i nie trzeba az tam wyjezdzac. Moi znajomi prowadza znany klub w Warszawie i co jakis czas przyjezdzaja do Lomzy pobawic sie w Yam Cafe i mowia ze nawet warszawa nie powstydzila by sie takim klubem. Ty widac najlepszym klubem w jakim sie chyba bawiles jest Panderoza w Janowie:)

ŁOMŻA CZY WARSZAWA TO I TAK BEZ SENSU

A bez krzyku to ja szanuje swoje i lubię Łomżę!

Latam, Skaczę i jeżdżę

Yama to dno-jakiś pedałów na bramke postawili i hamy się schodzo do pedalstwa!!!!Co to za ochroniażę hahahaha...!!!Dałny bez matury...!!!!Pozdrówki dla Łomżyńsieko dałniarstwa z Yamy w łomży-trzymajcie tak dalej hahaha!!!!

Panowie i panie chyba odbiegacie od tematu, co prawda temat jest przykry to fakt, ale nie na temat tez nie piszcie, jest temat o jamie, jest temat o koniach tak mozna pisac swoje wrazenia

lucyna07, a masz białe kozaczki? obowiązkowy strój w yamie ;) zgadzam się z szalonym palaczem, w yamie to teraz buractwo w zdezelowanych 20 letnich samochodach z reichu kupionych za dopłaty sie panoszy, więc nie ma co wymagać kultury od takich ludzi, a skoro nie ma kultury to dzieje się właśnie to co poruszone było przez założyciela tematu

Duży25 Po prostu żal i śmiech za razem z Twojego postu...
"jakiś pedałów na bramke postawili i hamy się schodzo", "Co to za ochroniażę", "Dałny bez matury", "Pozdrówki dla Łomżyńsieko dałniarstwa"
Widać jak to Ty masz maturę i wiele wspólnego z polszczyzną a raczej z ortografią.
Nie "bramke" tylko "bramkę", nie "hamy" tylko "chamy", nie "schodzo" tylko "schodzą", nie "ochroniażę" tylko "ochroniarze", w końcu nie "dałny" tylko co najwyżej w obraźliwej formie "Downy".
Jak sam widzisz ośmieszyłeś tylko i wyłącznie siebie...
W efekcie wyszło, że sam nie masz matury lub na nią nie zasługujesz...

Co do tej bójki to nienawidzę w tym państwie tego że nie wynikają z nich żadne konsekwencje.
szczerze mówiąc zadzwoniłbym na Policję.
Wiem zaraz napiszą mi tu ludzie że jestem "frajerem", że zadaję się z Policją a prawda jest taka że ludzie nienawidzący Policji to ci którzy sami mają problemy z prawem.
Policja nigdy mi nic złego nie zrobiła i raczej nie zrobi gdyż przestrzegam prawa.
Wam też tak radzę a przekonacie się że nic strasznego z kontaktów z Policją nie wyniknie.

Pozdrawiam normalnych ludzi

Widac od razu po postach ze duzy25 i szalony palacz to dzieci ktorzy ledwo skonczyli 18 lat i nie zostali wpuszczeni do yamy i bardzo dobrze szczyle powinni slupki w domu rozwiazywac to samo sie tyczy krajowego przed blokiem w gume graj z kolezankami.

Na jakiej podstawie tak sądzisz? Ja zadałem Tobie tylko 1 pytanie, reszta mojej wypowiedzi to była tylko charakterystyka tego lokalu. Także droga lucyno07 nie nazywaj innych dziećmi, bo widzę, że sama nie masz opanowanej interpunkcji, a tego to już w pierwszej klasie szkoły podstawowej uczą. Z tego wynika, że nieukończyłaś nawet pierwszej klasy. Poza tym chyba masz problemy z poprawną budową zdań: "dzieci którzy(...)". Na przyszłość zapamiętaj, "dzieci" to rodzaj nijaki, zatem dzieci będą "które". Sposób w jaki człowiek pisze w internecie nie jest bez znaczenia. To jest twoja wizytówka, wierzchnie odzienie w sieci. Teraz pytanie do ciebie lucyno07, czy ty tak samo jak niechlujnie piszesz posty, wychodzisz na ulicę. Jeśli tak to szczerze współczuję. I tutaj mogę ciebie zacytować: "Widac od razu po postach(...)". To by było na tyle ode mnie, nie będę wdawał się w żadne dyskusje z osobą, która po pierwsze nie jest na poziomie, a po drugie, obrzuca inwektywami, wyzywa od szczyli.

oo mój temat zrobił się o yamie przypadkiem... wiadomo że to spęd chamów i lasek w białych kozaczkach, ale nie o to chodzi... jak widziałem tą sobotnią akcję to kilku chamów (bo inaczej ich nie da się nazwać) kopało gościa, który leżał bez ruchu. Zwykłe frajerstwo! klasyczne buraki co chodzą w watahach i biją sie tylko co najmniej 2 na 1, i jeszcze kopią leżących... pewnie samotnie to żaden z nich nawet by się nie odezwał - wystrzelać kuta**w!

ekonomista... Witamy w Polsce. A co gdyby ktoś zadzwonił na policję? Podaję przykład tematu o wandalizmie z tego forum. Zapewne został by wyzwany przez dzieci neo, chodzące i rozwalające śmietniki, od społeczniaków, ze szczególnym wskazaniem na to, co znajdować się ma w naturalnych otworach jego ciała. Od takiej postawy się niestety zaczyna. Młodzi przestępcy(nie bójmy się tak ich nazwać) zaczynają od kopania śmietników, później przechodzą do ludzi. Próba odgórna uregulowania tego stanu, jak widać jest bezskuteczna. Co z tego, że mamy przepisy, policję, jak dalej jest tak samo. Tu trzeba w rodzinie potępiać na przykład włóczenie się po nocy 15,16-latków. Teraz abstahując od yamm i skąd kto wyszedł. Mamy takich ludzi jakich wychowaliśmy. Ta złota wolność, która przyszła po upadku komuny, niektórym do głowy uderzyła, jak dzieci wychowywali...
Ale na temat. Dla mnie używanie siły fizycznej jest po prostu czymś śmiesznym, dziecinnym, tragicznym. Świadczy źle tylko o osobie która jej używa. A kopanie w kilku leżącego, to już szczyt sk*******. Ci goście powinni siedzieć...

pytanie, kto tu frajer?
Ten co dzwoni po policję, czy ten co z koleżkami kopie lezącego?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

a wczoraj po meczu była ostra zadyma przy centrum katolickim. Z balkonu obserwowałam całe zajście. Daję sobie głowę uciąć, że to napewno klienci z yamy, no bo skąd jak nie od nich. Ale, że ich ochrona nie zareagowała!!! W Cześku i Pod Koniami czy w innych lokalach łomżyńskich ochroniarze odprowadzają pod drzwi domu wszystkich zalanych klientów. To nie dopomyślenia żeby ich ochrona nie podjęła interwencji. Powinni przejść małe przeszkolenie u Bogdana z Cześka i Szczubełka z Pod Koni z podstaw dobrego ochraniania. Dajmy im szansę może to przyniesie dobre efekty.

Jak ja jestem w Cześku to modlę się żeby tylko nikt mojego starego nie zaczepił bo cherlawy on i napewno by starał się mnie obronić. Kiedyś tam była ochrona, dzisiaj leją się po mordach i nikt nie reaguje.

Ja bardzo przepraszam ale zaczynam się gubić w tym wszystkim. Pomóżcie mi wybrać lokal na imprezkę, bo jeśli do yamy przyjeżdżają chamy w 20-letnich wrakach i buractwo, ochrona to downy, klientela to w większości panienki w białych kozaczkach, a ja od małego pławie się w luksusach, to gdzie mam zaistnieć. Byłam już wszędzie i wszędzie pustki albo nawaleni frajerzy co to chcą wyrwać panienkę tylko po to żeby przysponsorowała im drinka i troszkę paliwa na przejażdżkę ulicami naszego pięknego miasta albo co gorsza przestoisz z takim na parkingu i słuchasz o tym jak to w łomży nie ma dokąd się udać to lepiej posiedźmy w samochodzie. A ja jestem uczulona na zapach choinek i pokrowce z miśka.
Ratujcie, podpowiedzcie mi coś.

lala26: współczucie... jak pławisz się w luksusach, to może zrób domówkę :P
chętnie wpadnę :]

ej, a z tym dosponsorowaniem piwa i paliwa to poważnie? :D
bez kitu, że też ja na to nie wpadłem, żeby poderwać dziewczynę i prosić ją o browar albo ściepę na paliwo buehehe
poza tym nawaleni to raczej za kółko nie siadają :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

SaneOne, zdziwiłbyś się ile pijanych siada za kółko. Chociaż teraz kary zupełnie inne, więc powoli ten proceder się zmniejsza. Policja łapie tylko niewielki ułamek tych co jeżdżą po pijaku, no bo paranoją byłoby sprawdzać wszystkie samochody...
Kilka lat temu miałem taką sytuację, że nawalony gość cały bok obdarł w moim samochodzie... Jestem wyczulony na coś takiego....

lucyna07= hahahahaha białe kozaczki hahaha i obowiązkowo świecące przygwizdy przy pasku, tak zapewne chodzisz ubrana do tej tańcbudy!!!

p.s nawet jakby mi dopłacali to tam nie pojde, a cała ta yama chama to i tak kompletne dno ( znajomi z warszawy przyjeżdżaja sie pobawic hahaha ) nie no lokal cud miód jeszcze troche i bedzie Jeziorko 2 gdzie zapewne też jestes stałą bywalczynia a przynajmiej bywalczynia tych łąk za tą stodołą !!!

białe kozaczki i cekinki to jest wygląd tej lucynki , która wszyscy tam kochaja no i ciagle w .... pchają!!!!

taki wierszyk dla ciebie blacharo !!!!

aa i koniecznie różowa torebeczka i rybaczki takie słodziutkie ...hmmmm

p.s 2 zwrotka : o lucyno moja miła czy byś..... nie zrobiła?? przeciez robisz to co sobote siejac w yamie wioche!!!!!

Jest jedna rada dla tych co nie chcą tam chodzić...
Jak już idziecie to tak się nawalcie żeby nic nie pamiętać a najlepiej tego że się tam było:)
Sprawdzona rada!

lucyna07 albo jesteś właścicielem yam cafe albo osobą powiązana z tym pseudo klubem bo na każdym forum czytam jak cudownie cukrujesz jak to tam jest super ja osobiście byłam kilka razy i było ok,ale zeby pisać i kłócić się z innymi to przesada każdy ma prawo do własnego zdania a ty walczysz z każdym kto powie cos nie tak na yame naprawde przesadzasz!!! dostajesz po majtach za to co wypisujesz bo kazdy się domyśla napewno,ze nie robisz tego bezinteresownie.

szalony palacz c.o. to zapewne jakiś pedzio z uprzedzeniami do panienek wypachnionych i wymalowanych bo wyrywają mu chłopaków i se biedak luftów nie może dobrze przeczyścić. Weź se chłopie walnij pare wściekłych psów to **** cię będzie z rana smalić jakbyś pod ogon dostał.

re lena25:
temat nie dotyczył zupełnie yamy i jakimś cudem jak zwykle zszedł na yamę, nie dostrzegasz tego. Zawiść, złość i jad.

Ciężko jest prowadzić polemikę z kimś kto jest anonimowy, a pisze o czymś lub o kimś kto nie jest anonimowy.
I tak nie wiemy czy przypadkiem szalony palacz c.o. to nie jakaś patologia z niżyn społecznych który ma faktycznie prawo nie czuć się zbyt komfortowo wśród osób które mogą sobie pozwolić na zapłacenie 5zł za wejścówkę i kolejnych 5 na kufel piwa. Za 5zł to szalony może zaliczyć zgon na ławce pod blokiem. Ja osobiście rozumiem takich ludzi i ich gniew do wszystkich i wszystkiego którym coś wyszło. A, że najłatwiej jest wylewać swoje frustracje na coś co jest publiczne i dostępne dla ogółu to smaruje, a to o ochronie, a to co gorsza o ludziach tam przychodzących. Biedny człowiek potrzebuje pomocy, wsparcia, dobrego słowa. Proponuję abyśmy pokrzepili szalonego palacza c.o. właśnie dobrym słowem, zaproszeniem do stołu, podaniem przysłowiowej szklanki wody, bo zachla się nam biedaczysko z tej zgryzoty.

hahaha to sie blaszki obraziły hahaha !!!!!

widze ze dla pani figlarki temat obciagania nie jest obcy , cóż tam sie głównie po to chodzi!!!

a co do pani zeni to moge powiedziec jedno 5zł to mi by było szkoda na ciebie!!

koniec tematu juz sie nie wypowiadam, chodzcie sobie do tej yamy moze kiedys wam ktos w nochal wypali ( wracając do sedna tematu ) przez pomyłke!!

pozdrawiam wszystkie obrazone pacynki z yameczki!!!

Widac że yama ma się bardzo dobrze a konkurencja caly czas zostaje w tyle a świadczą o tym niepochlebne opinie wyrażane o tym klubie. Aby tylko pojawił sie jakiś temat że w okolicach yamy cos się wydarzyło to już wina tego klubu własnie takie tematy jak ten to jest woda na młyn dla konkurencji piszą i atakują ten lokal bo inaczej nie mogą do siebie ściągnąć ludzi i za to winią yamę. Ale nie napiszą już że ci sami kolesie którzy pobili pod Cześkiem ludzi rozkręcili też zadymę pod Rzymianką a tak na marginesie ci pseudokozaczkowie to stali bywalcy RampyVIP. Także konkurencja niestety ale dalej musi byc skazana na takich kientow jak szalony pajac(palacz),duży25,krajowy na tak zwaną patologię. Dobrze że ochrona z Yamy tej patologi nie wpuszcza i dlatego tak ich wyzywaja na forum ale żeby iść im powiedzieć w oczy to strach dupe ściska. Frajerki.

Kola, proszę o odrobinę szacunku. Nie wyzywałem cię od żadnej patologii(tak, przez dwa "i" się pisze), czy też frajerków, dlatego też nie życzę sobie byś ty w ten sposób do mnie mówił(a). Poza tym ja do takich lokalów nie chodzę, nie interesuje mnie widok dwudziestokilkuletnich "karczków", czy też wyszpachlowanych małolat w różu i białych kozaczkach. W cześku, czy innych vipach też nie przesiaduję. Sorry, ale jestem na to za stary. Dorośniesz, zrozumiesz.

A teraz słucham, dlaczego nazwała(e)ś kilka osób( w tym mnie) frajerkami? Znasz mnie? Jeśli nie, to proszę nie wyrażaj swoich pustych, niepotwierdzonych sądów publicznie.

Kola, jeśli ty mnie osądzasz po tym co piszę, to i ja wyrażę swoją opinię. Jesteś osobą, dla której deklinacja słowa "patologia" sprawia problemy, przecinków też nie znasz, a do rozkoszy doprowadza Cię wyzywanie innych kiedy masz zapewnioną anonimowość.

I to właśnie pokazuje, jaki poziom sobą reprezentuje znaczna część klientów wyżej wymienionego lokalu. Niedouczeni i agresywni.

tak krajowy jesteś frajerkem dla mnie i zwyklym zawistnym burakiem a udajesz tu wielkiego ortografa który pewnie sowje wypociny pisze ze słownikiem od literaków. Żebyś mial trochę wychowania i kultury to nie wyzywał byś innnych od buraków którzy jeżdżą w zdezelowanych samochodach a ty posiadasz lepszy? a skąd ty pochodzisz lub twoi rodzice? też pewnie z pod łomżyńskiej wioski. Ty reprezentujesz taki typ "kulturalnych ludzi" co rurkę przez bibułkę a ch...a całą ręką, co piszą o innych że są agresywni a sam atakujesz i wyzywasz nie znanych tobie ludzi także inteligencie poczuj sam to na własnej dupie jak to jest jak się nie zna ludzi a się ich wyzywa.

No Kola ja tu do ciebie z szacunkiem, a ty z wyzwiskami. Ani razu Cię nie wyzwałem. Piszę normalnie, tak jak się nauczyłem, nie potrzebuję wspomagaczy, tak jak ty. Tu znowu pokazujesz swój poziom. Prosze bardzo reprezentuj swój poziom dalej, ja do niego nie chcę się zniżać, także więcej nie będe pisał pisał w tym temacie. W sumie co mnie interesuje podrzędna tańcbuda...

I zapewne ta tańcbuda też ma cię w d...e:)

haha ćekawe te foróm wyhowa će poinformóje će i naócy ortograhi po co ja darmo hoce do skoly, jak tó sami naócyćele....

WOLE WEŚĆ NA FORÓM pt- bujka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org