Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sztuki walki w Łomży |
Witam Pytanie do forumowiczów i mieszkańców Łomży. Czy uprawiacie lub uprawialiście jakieś sztuki walki Dalekiego Wschodu? Czy interesuje was ta tematyka? Czy chętnie byście obejrzeli pokazy różnych stylów walki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sztuki walki w Łomży |
Ćwiczylem i ćwiczę. Po co pokazy? Nie lepiej zorganizować porządną sekcję Kung-Fu (moje ulubione:P)?? Zapraszam we wtorki i czwartki do S.P. 4 na treningi sekcji Karate-Fudokan.
|
|
ja bym z chęcią obejrzał pokaz sztuk walki. najlepiej żeby to były pokazy May Thai , coś naprawdę ciekawego i system walki którego trenowaniem mógłby się ktoś w Łomzy zająć. Pozdrawiam
|
|
A czy jest sekcja AIKIDO w Łomży?Jak jest to prosiłbym o jakieś informacje Pozdr
|
|
AIKIDO jest. Prowadzi gość z 2 dan (może już zdał na 3, nie wiem). Jak ja chodziłem w sekcji było ok. 12 osób i było fajnie. Teraz ćwiczę co innego a z tego co wiem na Aikido jest ok. 30 osób. Biorąc pod uwagę wielkość tamtej maty.... Być może coś się pozmieniało. Nie wiem. Idź do SP10 w poniedziałki i czwartki chyba o 18:30 (o ile się nic nie zmieniło:P).
|
|
z tego co słyszałem to za AIKIDO w Łomży za miesiąc płaci się ok.50 zł. Teraz ceny wszystkich sztuk/systemów walki idą w górę, ale cóż zapotrzebowanie rośnie wśród młodzieży ;-)
|
|
Nie ok. 50 tylko 50 PLN chyba, że wzrosło od tamtej pory:) Ale za Fudokan 35 PLN miesięcznie.
|
|
Jest w Łomży może szkoła MMA lub kickbox'ingu ?
|
|
ja chetnie bym na takie pokazy sie wybrała :) ale na pokazy sztuk walk nie sportow walk(niektorzy nie dostrzegaja róznicy) trenowalam ju-jitsu przez 4 lata w Ostrołęce
|
|
Eee tam pokazy :P Chciałbym sam się czegoś nauczyć :)
|
|
Ja bym chciał Sisitiemy albo Krav Magi sie pouczyc . Pooglądać mogę w Human Weapon albo Wojownika , ja z torrentów ściągałem.
|
|
eheh po kravmadze byś wyłupywał oczy łyżką ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |