poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sztuki walki w Łomży

Witam
Pytanie do forumowiczów i mieszkańców Łomży.
Czy uprawiacie lub uprawialiście jakieś sztuki walki Dalekiego Wschodu?
Czy interesuje was ta tematyka?
Czy chętnie byście obejrzeli pokazy różnych stylów walki?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sztuki walki w Łomży

Ćwiczylem i ćwiczę. Po co pokazy? Nie lepiej zorganizować porządną sekcję Kung-Fu (moje ulubione:P)?? Zapraszam we wtorki i czwartki do S.P. 4 na treningi sekcji Karate-Fudokan.

ja bym z chęcią obejrzał pokaz sztuk walki. najlepiej żeby to były pokazy May Thai , coś naprawdę ciekawego i system walki którego trenowaniem mógłby się ktoś w Łomzy zająć.

Pozdrawiam

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

A czy jest sekcja AIKIDO w Łomży?Jak jest to prosiłbym o jakieś informacje

Pozdr

AIKIDO jest. Prowadzi gość z 2 dan (może już zdał na 3, nie wiem). Jak ja chodziłem w sekcji było ok. 12 osób i było fajnie. Teraz ćwiczę co innego a z tego co wiem na Aikido jest ok. 30 osób. Biorąc pod uwagę wielkość tamtej maty.... Być może coś się pozmieniało. Nie wiem. Idź do SP10 w poniedziałki i czwartki chyba o 18:30 (o ile się nic nie zmieniło:P).

z tego co słyszałem to za AIKIDO w Łomży za miesiąc płaci się ok.50 zł. Teraz ceny wszystkich sztuk/systemów walki idą w górę, ale cóż zapotrzebowanie rośnie wśród młodzieży ;-)

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Nie ok. 50 tylko 50 PLN chyba, że wzrosło od tamtej pory:) Ale za Fudokan 35 PLN miesięcznie.

Jest w Łomży może szkoła MMA lub kickbox'ingu ?

ja chetnie bym na takie pokazy sie wybrała :) ale na pokazy sztuk walk nie sportow walk(niektorzy nie dostrzegaja róznicy)
trenowalam ju-jitsu przez 4 lata w Ostrołęce

Eee tam pokazy :P Chciałbym sam się czegoś nauczyć :)

Ja bym chciał Sisitiemy albo Krav Magi sie pouczyc . Pooglądać mogę w Human Weapon albo Wojownika , ja z torrentów ściągałem.

eheh po kravmadze byś wyłupywał oczy łyżką ;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org