Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
juwenalia juz za nami |
jak w temacie.... Juwenalia juz za nami :) jak Wam sie podobały wystepy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: juwenalia juz za nami |
a po co zakładać 3 z kolei temat o tym samym ?;/ ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
-.- bosz... dziewczyno, przeczytaj 2-3 inne tematy, dokładnie to samo... A nie zachowujesz się jak wybredna PANI, której korona spadnie że będzie szukała -.-
|
|
Ja tam się dobrze bawiłem ;) Wystarczy chcieć... ;)
|
|
makmarc i tyku nikt wam nie kazal tu zagladac... gdzies sie wypowiedzieliscie na ten temat? ok... po co zaraz glupio komentowac..... forum jest dla wszystkich... bede chciala to zaloze jeszcze z 5 takich samych tamatow....
|
|
brawo dziewczyno a ja potem nie mogiz znaleść interesującego mnie tematu w archiwum
|
|
to tematy zostaną usunięte i tyle, wystarczyłby jeden temat dotyczący juwenaliów i koniec, po co to w kółko pisać o tym samym ;/ nie rozumiem, a może chcesz się poprostu pokazać na forum i być popularna ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
debilna jestes i w dodatku pewnie o tym nie wiedzialas??.........no to juz wiesz!!
|
|
kolejny temat o juwenalich... BAN!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |