Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okna-plastiki |
jakie okna polecilibyscie-chodzi mi o plastiki?od jakiej firmy i jakie sa ceny za m2 okna.dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okna-plastiki |
U mnie ostatnio tzn. wczoraj wstawiali z Domelu. Solidna firma,posprzątali po sobie wszystko OK - jestem zadowolony. bamato03 ceny - idź do firmy można się dogadać.
|
|
Ja mam z Domelu i do końca nie jestem zadowolona. Okna nie są szczelne. Przy bardziej wietrznej pogodzie firanki fruwają:( Zimą muszę zasłaniać rolety bo bardzo wieje. Próbowałam reklamować, ale bez skutku. Słyszałam, że trzeba poczekać do bardziej wietrznej pogody żeby dobrze sprawdzić w którym miejscu występuje nieszczelność. Ale zawsze byli zajęci kiedy były dobre warunki by to sprawdzić. Wolni natomiast jak było bezwietrznie. Minęły 2 lata od montażu. Może tej zimy mi się uda?????
|
|
wystarczy zwykly imbus i okna wyregulowane
|
|
PLASTIKI to nie jest dobre rozwiązanie, Napewno są gorsze od tych drewinianych pod względem włamaniowym i wietrznym. Mozna jeszcze kupic ladne drewniane nowe okna. zycie
|
|
Autor: gans Napewno są gorsze od tych drewinianych pod względem włamaniowym i wietrznym. Kolega bajki opowiada. Drewno równie łatwo przewierca się jak plastik. Mam drewniane od 5 lat, lakier odłazi i raz do roku trzeba je regulować. Teraz wszyscy malują ramy lakierami "wodnymi". Okno chłonie wilgoć i "pracuje". Nie takie to piękne jak w reklamach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |