Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolczyk w pępku |
witam wszystkich. chciałabym wiedzieć gdzie w łomży można niedrogo i dobrze zrobić sobie kolczyk w pępku.jak możecie to podajcie też cenę i gdzie można kupić kolczyk do tego.zależy mi na szybkiej odpowiedzi z góry dziękuję docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolczyk w pępku |
witam wszystkich. chciałbym wiedzieć gdzie w łomży można niedrogo i dobrze zrobić sobie dobrze.jak możecie to podajcie też cenę dziwek i gdzie można kupić gumke do tego.zależy mi na szybkiej odpowiedzi z góry dziękuję zycie
|
|
Ja robilam sobie na długiej przy rosmanie kolczyk. Placilam cos kolo 80 zł razem z kolczykiem bo kosmetyczka ma tam w sprzedaży. Polecam ten salon.
|
|
gans jak sie dowiesz gdzie mozna kupic prezerwatywe daj znac tez chetnie bym kupil gdzie fajna i tania gumke ale nigdzie nie moge znalezc ;( LOL
|
|
Kolczyk można kupic w galeri w Nici [Prezenciku]
|
|
polecam salon przy rossmanie
|
|
a srom tez bedziesz kolczykowac ?
|
|
polecam night club przy polowej zycie
|
|
haa night klub! hahahaa szczególnie dla takich tapeciar noi oczywiście dla blachar nie mówiąc juz o dziwkach Pomysłowo.
|
|
tapeciar...aleksandra zkolczykiem bedzie jak terminator zycie
|
|
hm, w pępku. Idzcie na całość, w centralnej części czoła też. ściemka wszystkim
|
|
niedługo okolczykuje sobie od środka pochwę. Polecam pistolet na gwoździe przytknąć do głowy. Mała dziurka, ale jaka konkretna :D poza tym raz zrobiona starczy do końca życia
|
|
szczerze mówiąc że na tym forum są o wiele kulturalniejsi i mądrzejsi ludzie. ale swoimi odpowiedziami udowodniliście że jesteście imbecylami po podstawówce albo pochodzicie z patologicznych rodzin. (to oczywiście nie tyczy się osób które naprawdę mi poleciły salony i tym osobom bardzo dziękuję) a reszcie niewyżytych bałwanów radzę zgłosić się do jakiegoś specjalisty od zaburzeń seksualnych!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |