czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ubezpieczenia Mtu jak szybko naprawiaja szkodę

Witam miałam stłuczkę, pan który we mnie uderzył jest ubezpieczony w MTU wie ktoś w jakim czasie dostanę peiniążki za wyrządzoną szkodę? Miał ktoś doczynienia z ta firmą?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ubezpieczenia Mtu jak szybko naprawiaja szkodę

w moim przypadku po zadzwonieniu do mtu po około 3 dniach odezwał sie do mnie pan od oceniania szkód, umówiliśmy sie na spotkanie zrobił zdjęcia, i od razu wydał mi papier ile mam dostać i powiedział że mają 30 dni od daty zgłoszenia na zamknięcie sprawy i po tym czasie powinienem mieć kasę na koncie ale okazało się że kasa była juz dwa tygodnie po spotkaniu z tym panem .

Acha to super bo znajmomy czekał na pieniążki az pół roku stad moje obawy dziękuję za informację

Pilnuj ich, bo u mnie sie to przeciagnelo, bo zapomnieli o notatce policyjne i cala sprawa trwala grubo ponad 30dni.

Po notatke policyjną moge sie sama zgłosic czy mtu zarzada od policji tego?

staraj się sama mieć jak najwięcej papierów, ubezpieczalnie lubią przeciągać sprawy z byle powodu

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam Kasia

Policja raczej nie da tobie notatki, ustawa o ochroie danych i takie tam:) Generalnie firma jest dość szybka u mnie szkoda była opłacona w dwa do trzech tygodni:) Jakoś tak od kilku lat jestem w MTU. Problemem są tylko wysyłąne z dużym opóźnieniem potwierdzenia zawarcia umowy OC tzw kartoniki, no ale da się przeżyć;)

Napewno nie wydadza mi tej notatki z policji ??? Brał ktos kiedys taka notke?

U mnie na oświadczenie wypłacali mi kase 3 miesiące dzwoniłem do nich co dziennie to tego nie mieli to tego .Koledze z notatki policyjnej wypłacali kase 2 miesiące .Mtu wypłaca ciężko i mało

A jak jest z wysokościami ubezpieczeń w MTU?

jeżeli ktoś jest zainteresowany wysokościa składek to proszę dzwonić

668 392 705 - taniej nie będzie

A sam miałem 2 szkody w MTU . szybko i co do wysokości nie narzekam

Dac kobiete lejce> naucz sie jezdzic a potem wsiadz za kierownice

Łomża Guerillas

Greg4Real naucz sie czytać to facet we mnie wjechał a nie ja w niego jak ktos nie doczyta to wymyśli

Co do wysokosci wyplaty nie bylo zle, czyli starczylo na pokrycier kosztow itp i cos tam zostalo, ale w porownaniu do np. Warty - ta druga wyplacila w ciagu 10dni i zdecydowanie lepsza kase. Tyle, ze Warta jest droga. Teraz mam w hestii po doswiadczeniach mojego wujka, ktory bardzo sobie chwali.

Wiadomo, ile ludzi, tyle opinii.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wykonuję usługi remontowo budowlane: malowanie, szpachlowanie, glazura, terakota, gres, panele, zabudowy G.K. itp.
tel. 517468385
usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 607098758
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org