Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odejścia lekarzy |
widocznie nasi doktorzy poszaleli w długi wekend i zabrakło im kasy na nastepny długi wekend tj.22-23-24-25 maja . nawet pacjęci uciekają oknami widząc lekarza po majówce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odejścia lekarzy |
aleś cymbał
|
|
debil się odezwał! tak cię bawi czyjeś nieszczęście?sam skocz z okna będzie jednego durnia mniej.
|
|
nIech oni się w końcu zdecydują i idą pod cholerę !
|
|
Niech idą w pi...du przyjdą inni mądrzejsi, nie ma ludzi nie zastąpionych Odeszło kilku cwaniaków i na pewno szpital się nie zawali, a paru łapówkarzy mniej. Jest kilku lekarzy z powołania i odpowiednim podejsciem do człowieka reszta to bydło mające w nosie chorego. Na bezrybiu to i rak ryba,nie ma w Łomzy alternatywy w razie choroby lub nieszczęścia.
|
|
wielka mi tragedia he nikt mu nie kazał skakać
|
|
Dla mnie moga odchodzic krzywda sie nie stanie. Za nich jest mnostwo prawdziwych uczciwych i wyuoczonych lekarzy np z Ukrainy oni przyjda pracowac nawet za 1/3 tego co maja nasi lekarze "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Niektorzy z was sa ograniczeni powtarzam ograniczeni inaczej takich ludzi nie mozna nazwac zero wyrozumialosci doslownie idioci czlowieku ten ktos kto wyskoczyl z tego okna poniewaz mial delirke on byl chory psychicznie chyba niektorzy z was nie zdaja sobie sprawy z tego co to jest alkoholizm facet przegrał zycie ale nie mial w planach zyciowych fiknąć przez okno bo nikt z nas ludzi tego nie ma !!!!!!!!!!! a jezeli ktos skrytykuje to co tutaj napisalem to kij mu w oko bo w tylas dla takich to przyjemnosc
|
|
"Dla mnie moga odchodzic krzywda sie nie stanie. Za nich jest mnostwo prawdziwych uczciwych i wyuoczonych lekarzy np z Ukrainy oni przyjda pracowac nawet za 1/3 tego co maja nasi lekarze" Hehe a myślisz, że na Ukrainie liczyć nie potrafią? Po drugi zobacz ile tam zarabia lekarz (możesz też zobaczyć ile zarabia na Białorusi i w Czechach).
|
|
A najbardziej krzycza w tym szpitalu najwieksze konowaly i lapownicy. A sa to Markowski nie daj boze trafic pod jego noz smierc murowana w szpitalu to wiedza ale jest to takie chermetyczne towarzystwo ze malo osob o tym wie nawet nic nie powiedza swoim rodzinom ze w szpitalu jakis lekarz popelnil blad i ktos umarl. Myslicie ze jakby radio nie naglosnilo tej histori z tym czlowiekiem kyory wyskoczyl to bysmy cos wiedzieli? Watpie. A drugi fachowiec ktory tak glosno krzyczy to slynny alkoholik Antosiuk to nie dyrektora powinni zmienic a najwyzszy czas na tego starego dziada ktory nie umie dobrze zszyc zwyklej rany bo mu sie rece trzesa ale co syn siedzi w pierdlu za prochy to tata musi jeszcze troche pobrac lapowki i jezscze przy okazji walczyc o podwyzki zeby dla synka na packi starczylo. Panie Jaszewski jak jestes chlop to wywal tych nieukow ze swojego szpitala a prywatnie malo kto do nich pojdzie.
|
|
dresie jesli masz odwage i odpowiednia ilosc testosteronu(wątpie,chyba ze dostarczasz se go w strzykawce) to idz powiedz im to prosto w oczy.nie chowaj sie za komputerem myslac ze im dosrasz bo nie czytaja zapewne głupot sfrustrowanych masturbantow.pryzmat temat był o odejsciu lekarzy a nie skoczku takze nie napinaj sie-swoja droga masz po czesci racje zycie kazdego człowieka jest cenne,alkoholizm jest choroba ale jest tylko jeden lek -silna wola,jemu jej widocznie brakowało,nie poszanował zycia zmarnował je na alkohol możliwe ze odrzucił chec pomocy bo przeciez on nie jest chory on se z tym poradzi.unieszczesliwił zycie swojej rodzince choc prawdopodobnie w wileu przypadkach pozbyli sie balastu,ktory co noc wraca pijany do domu awanturujac sie bijac itp.To było jego zycie a jesli myslał że nadmiar alkoholu zawsze konczy sie tylko bólem głowy to zapłacił cene za swoja głupote-i w tym momencie wcale za nim nie rozpaczam.a co do lekarzy nie kwestionujcie ich umiejetnosci bo z pewności wielu ludziom pomogli moze nawet ocalili zycie,mozemy oceniac tylko ich podejscie do człowieka.
|
|
Fedor wiem o czym byl temat ale sa wyjatki ktore wlasnie o tym pisaly w tym temacie dla tego tez sie odezwalem zazwyczaj siedze cicho :D
|
|
Fedor chyba oszolomie sam masz klopoty z alkoholem i jestes przymroczony od niego bo masz trudnosci z rozpoznaniem co kto o czym pisze. To byl tylko przyklad tragiczny na to ze jesli by radio o tym nie poinformowalo to mysle ze nic bysmy nie wiedzieli bo ze szpitala sie nic nie wynosi tak samo bylo z pania doktor ktora operowala pacjenta pod wplywem alkoholu.A mowa byla o lekarzach ktorzy odchodza wlasnie niech odchodza moze pacjenci lomzynscy nie beda pozniej musieli jezdzic po innych placowkach medycznych zeby inni lekarza poprawiali to co spier....lili nasi fachowcy. A ty mysle ze sam jestes z tego towarzystwa wzajemnej adoracji i tak moj post cie zdenerwowal chcesz to moge i tobie cos powiedziec w oczy gamoniu. panie Jaszewski gon pan tych niedorobkow z Lomzy.
|
|
nie mam ochoty na przekrzykiwanie sie z toba przez kompa,jesli cie cos ubodło (pewnie brak tescia)to wybacz.wiem o czym był temat i nawiazałem do niego,a ty inteligentna bestio pomysl nastepnym razem wymieniajc czyjes nazwiska i oskarzajac o cos.z tego moga byc problemy.to rada.faktycznie nasi lekarze moze nie sa mistrzami w swoim fachu i najprawdopodobniej przyjda lepsi,ale napewno czyjes zycie uratowali i wielu ludziom pomogli.No niestety a moze na szczescie nie jestem z tego towarzystwa przyjacielu takze nie to mnie zdenerwowalo,a brak szarych komorek u ciebie(czym to moze byc spowodowane nie wiem),nie wydaje mi sie żeby jeden ze wspomnianych panow byl zadowolony ze jego syn idzie siedziec,jest dorosły i wie co robi i za to odpowiada,takze nie napinaj sie bo moze ci sie dres popruc.
|
|
Swoje rady pozostaw swoim kolegom ze szpitala a ty ulomku tez pamietaj ze grozby sa karalne takze scisnij dziure. Buzka:*
|
|
heheh jaki ty grozny,ja nie potrafie grozic a ty chyba tylko to potrafisz i jeszcze przez kompa wstyd i zenada,ciach bajera.
|
|
fedor ty jestes zwyczajnym gnojem , powiedzenie o tobie mniej niż zero to byłoby wyróżnienie. Myślę ,że tym zniesławianiem ludzi przez tego cżłowieka to wienien się zająć prokurator. Nasza
|
|
przpraszam mój post w swej treści jest skierowany do dresiarza bo mnie tak wkurzył ,że już mi się wszystko pomyliło Nasza
|
|
chlopki tego typu i tak nie zrozumieja,przeczytac jego posty tylko bluzgi i wyzwiska ale trzeba pewnie jakos tuszowac kompleksy,najlepsza jednak bedzie ignorancja wobec dresa
|
|
Odejście chirurga światowej sławy pana M. z Łomżyńskiego szpitala jest jedyną słuszną decyzją w jego lekarskiej karierze, dziękuje panie M.( lekarzu)
|
|
<<bazyl14>> ja myśle ze odchodzą same swiatowe sławy i pozostaje tylko dodać nareszcie, i współczuć szpitalom gdzie trafią, pytanie czemu tak długo zwlekali, i czemu głosuja w mediach o jakiś tam protestach skoro i tak odchodzą. Bo może tylko znowu obiecują, a my sie na darmo cieszymy. Co się zaś tyczy dyrektora szpitala, zamaist tych 5 czy 6( co odchodzących), zatrudnij pan 2 a konkretnych. myślę ze za pense tych sław mozna zatrudnic naprawde specjalistów, nie tylko z nazwy. Cuda bywaja. Świat się zmienia, i czasem na leprze. Temid
|
|
re: fedor Co sie tak goraczkujesz przeciez prasa i radio podaly o jakich lekarzy chodzi takze nazwiska tych panow na tym forum to nie zadna nowosc. A jesli chodzi o dresiarza to napisal ze nie chcialby trafic na doktora Markowskiego podczas operacji i wcale mu sie nie dziwie tak samo jak wszyscy znaja doktora Antosiuka w lomzy i z czego jest znany to wszystko zadnej rewelacji tu nie bylo. A skoro tobie jest ich tak zal mozesz jezdzic sie leczyc do ostroleki tam gdzie oni maja sie przeniesc niech Bog ma cie w opiece.
|
|
kolezanko czytanie ze zrozumieniem sie kłania,jesli chodzi o dresiarza to napisał że pan x to konowal i łapowkarz a pan y slynny alkoholik ktory bierze łapówki tylko po to zeby miec na paczki dla syna, czy to podała prasa? mi jak na razie to tylko was dziewczyny żal
|
|
Tak tak a a fedor to najbystrzejsza bestia na tym forum:):)
|
|
sorki bo juz teraz nie wiem gdzie jestem na forum AA?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |