Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W.O.S trudna!! |
Czy zgadzacie sie ze dzisiejsza matura z wosu byla trudna strasznie duzo zadan ,tekstu tez nie bylo malo trudne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W.O.S trudna!! |
o ty debilu a czego ty sie spodziewales ?? widocznie twoja kolej jeszcze nie nadeszla i musisz poczekac do nastepnego roku, to zaden wstyd ze jestes lekko cofniety, tzn nie tylko zeby masz cofniete :D swoja droga masz dyskleksje albo dysortografie?? i tak teraz wystarczy umiec trzymac dlugopis prosto zeby zdac mature !!! dys-mózgi !! ;D
|
|
wcale, że nie byla taka trudna, ja pisalam rozszerzenie i uwazam, ze byla dosc latwa.. Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Ja również pisałam rozszerzenie i moim zdaniem w miare trudna była 1 czesc testu , 2 i 3 czesc takie "do napisania"
|
|
FIN na samym poczatku gdy zobaczylem twoja wypowiedz to sie pokladalem ze smiechu gdyz bawia mnie osoby takie jak ty ale po chwili przestalem poniewaz stwierdzilem ze ludzie ograniczeni w rozwoju juz sie tacy rodzą moze to nie twoja wina ze jestes taki zalosny ps z tymi zebami to wyskoczyles
|
|
hehe ale FIN to cieć
|
|
ja się z Tobą zgodze. Matura miała wyższy poziom niż wcześniejsze. Ja jestem dobry z wosu i jak zobaczyłem zadania to aż się zdziwiłem. ...
|
|
JanSerce sie ulotnil, za to mamy FINa
|
|
pryzmat ale jestes cienki jak **** weza :D a zebys matury niezdal !!!!
|
|
pokolenie ptysia dorasta ;) ...
|
|
o wypraszam sobie poruwnywanie mnie z ptysiem co to to nie !!1 [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
andere arriba arriba muchaczos padlinos pod nos i cofniete zeby ;DDDDDDDD UEEEEEEEEEEEEE [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |