Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża turystyką stoi |
Chodź mówi się że Łomża to miasto turystyczne. Jakoś wczoraj 1go mja nie widziałem u nas żadnego turysty. Co gorsza nie widziałem ani nie słyszałem hałasu dochodzącego z głośników rozstawionych na scenie - brak imprez festynów miejskich. Smutne i nijak turystyczne. ____________________________________________________________ CYFROWY POLSAT ul. Skłodowskiej 2 obok telepizzy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża turystyką stoi |
to,że niema nic na muszli to porażka
|
|
kiedyś było na muszli i w nowogrodzie... a teraz... władze szykują same sobie majówkę nie martwiąc się o mieszkańców... poczekajmy do wyborów :)
|
|
A jakbyś miał bardzo dobre uposażenie, wybierano by cię na kolejne kadencje to przejmowałbyś się rozrywką dla ludu, oni mają rozrywkę nad morzem. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
nic dodać, nic ująć :(((((
|
|
Wystarczy odjechać 10 minut od centrum Łomży by zobaczyć turystów Nie rozumiem co wspólnego mają discopolowe festyny z turystyką? Zybi
|
|
dowcip? Łomza i turystyka? ha ha!!!!!!!! gośka17
|
|
dzisiaj w Łomży był pełen autokar turystów;p;p zwiedzali katedrę ... to nic że sami emeryci. .......:::::JaKbY nIe ByŁo JeSt BaRdZo MiŁo::::::......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |