Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprawa rozwodowa |
witam, poszukuję dobrego adwokata, który poprowadziłbym sprawę rozwodową z podział majatku. Kogo polecacie i jakie są wasze opinie o łomżyńskich koncelariach, jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprawa rozwodowa |
Pani Ewa Krasocka kancelaria przy sądzie
|
|
Pani adw. Hanna Stachowiak na Dwornej 18 , 216-44-43 gergely
|
|
dzięki, za odpowiedzi - podopwiedzi, ta Pani Ewa Krasocka to chyba Krasowska, to chyba zajmuje się bardziej prawem gospodarczym, firm i spólek?moze mam złe informacje, a jeżeli chodzi o p. Hanna Stachowiak, to ktoś może własnie korzystała z jej usług?
|
|
Szczerze polecam mecenas Anusewicz ,kancelaria mieści się przy ul.Dwornej To może niepozorna kobieta ale znana jest ze swojej skuteczności.Prowadziła sprawę podziału majątku w mojej rodzinie i wygrała ją z bardzo wygadanym mecenasem Picelukiem. Polecam .Wazne też jest to że nie zdziera skóry z klienta.Jest konkretna .
|
|
m Chciałeś wydymać Freda teraz Fred wydyma Ciebie.
|
|
Moim zdaniem możesz śmiało skorzystać z usług Adw. Stachowiak lub jej córki prowadzą kancelarię razem. Są konkretne, czasowe i dostepne cenowo. W dodatku Adw. Magdalena Stachowiak jest nieźle wygadana i świetnie sobie radę z resztą mecenasów z Łomży, jest nieźle obkuta więc pominiesz odpowiedzi w stylu musze sprawdzić, prosze przyjśc jutro itp. W sumie wziąłbym ja chociaż po to by nie mieć jej po przeciwnej strone. Chciałeś wydymać Freda teraz Fred wydyma Ciebie.
|
|
Dzieki Panie Japa i tsa68, za wasze opinie, faktycznie te dwa nazwiska mi sie przewijały, ale dobrze jest poznać opinie innych osób:)
|
|
a może wiecie, jakie są koszta za poradę w sprawie rozwodu i napisanie pozwu?
|
|
porada ok 50 zl zalezy u kogo napisanie pozwu pewnie tez cos w tych granicach ale tego dokladnie juz niewiem
|
|
milka25 w starostwie jest bezplatny radca prawny, ktory zajmuje sie tylko prawem rodzinnym
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |