Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w "DANTEX" |
Jeżeli macie coś do powiedzenia na temat pracy w "DANTEX" w Łomzy, proszę o komentarze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w "DANTEX" |
ty chyba nie tutejszy jeśli Ci odpowiada praca za grosze w chłodni, to idealna posadka dla Ciebie to chyba gorsza dziura od TmT
|
|
Też nie polecam,chociaż zalezy na jakim stanowisku... Zimno strasznie! :)
|
|
wiesz jak chcesz se pogadać o dantexie to wejdź na wp i se popisz z panią która tam pracuje F2
|
|
jestem tutejszy ale słyszałem same najgorsze opinie, myślę że są prawdziwe a najgorsza to chyba jest właścicielka która pracownika ma za nic.
|
|
a ja tam kupuje i jestem zadowolona. W pracy to sie pracuje a nie opiernicza. Większość z Was szanowna młodzieży to sie opierdala i myśli że jak skończy jakaś szkołę typy agrobiznes czy cos podobnego to już cały świat bedzie się Wam kałaniał w pas. Nic podbnego efekt przerost ambicji nad treścią. Nasza
|
|
To skoro tam kupujesz i jestes zadowolona, to chyba znaczy ze ta mlodziez tam pracujaca wcale sie tak bardzo nie opierdala, prawda? No chyba, ze sami wlasciciele Cie obsluguja :) Co do szkol, to jak ktos taka skonczyl, to wcale nie znaczy, ze nic nie umie. Mozna sie pocieszyc, ze wielu wlascieli to i takich szkol nie skonczylo, a czesc po prostu "dobrze ulokowala uczucia". I z takimi jest chyba najwiekszy problem, bo to jest czesto dopiero prawdziwy przerost ambicji nad trescia. Co do Dantexu to sie nie wypowiadam, bo nie wiem jak tam jest. Nie slyszalem nigdy, zeby bylo jakos wyjatkowo tragicznie, ale tez nigdy takich informacji nie zbieralem ;)
|
|
luuuudziska gdyby nie trzymali interesu krotko to by sie dorobili, ale chyba garba na plecach !!!! nikt nikogo do pracy nie zmusza !!!! nie pasuje to wlasne interesy pozakladajcie !!!! BUCE Z LOMZY !!!
|
|
skoro wlascicielka tez skonczyla agrobiznes to chyba tregedii nie ma i nie szkola jest tu wyznacznikiem?
|
|
Do Ja jak Ja-a skąd wiesz,że Pani R. skończyła Agrobiznes? Z treści poprzednich wypowiedzi to nie wynika.
|
|
Mam znajomych którzy pracowali w Dantexie, a ich opinia jest taka że za zadne pieniadze nie poszli by ponownie do pracy do Dantexu. Powinni tam pracować ludzie o mocnych nerwach i psychice. Dodam jeszcze że Ci moi znajomi pracują w innych firmach w łomzy i są zadowoleni, bo przynajmniej mają spokojna pracę i miłych szefów, a są to też duże firmy jak na łomżę.
|
|
może zaczniemy: czy w szkole czegoś uczą poza teorią?? nie mówię to o LO, ale też i w tehnikach jedynie sa powiedzmy 2 - 3 tyg. praktyk w 2 i 3 klasie i jak nie załapiesz o co chodzi, jesteś zielony w zawodzie To wina szkół (ściślej nauczycieli)
|
|
Re: Praca w |
Proste Dantex to (...) lepiej trzymać się zdala ;) ;)
|
|
JA bylam pracownikiem dantexu i powiem tak idzie sie przyzwyczaic lecz atmosfera jest tam czasem bardzo okropna akurat w tym czasie jak sie przyjmowalam bylam studentem i nikomu to nie przeszkadzalo jak mnie przyjmowali tak to zaden problem soboty bez problemu wolne acha lecz gdy przychodzila sobota to kazdy mial pretensje ze szkola i ze zwolna mnie ze mam pracowac a nie do szkoly jezdzic albo czasem ustawiali tydzien nocek i jak sie schodzilo z piatku na sobote o 6 rano to dla nich bylo normalne jechac do szkoly na 8 zero wyrozumialosci praca w zimnie przewaznie na 2czy3 w nocy ale niby kazdy pracownik zaczynal ja na 4rano traktowanie cibie jak byle kogo 1 osoba byla tam od wszystkiego na kazdego zawolanie a czasem nie wyrabialo sie ze swoja robota do pracy sie przyzwyczaisz ale kazdy tam zostaje na krotka mete bo na dluzej nie da rady tam jest okropna atmosfera i tyle nie chodzi tez juz o pieniadze choc za ta prace ktora sie tam robi i sie wymaga tyle od 1 osoby powinny placic duzo wiecej tylko chodzi o stosunek do ludzi a to jest gorsze tam
|
|
do krecik68, bo wiem skad ma prace :)
|
|
Nicola, Ty chyba polonistyke na UW studiowałaś :P Takie zdanie zmalować, to jest coś :D :D :D
|
|
buahhahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |