Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie wódki napić się można? |
Słuchajcie pełnoletni (:D) mieszkańcy Łomży, w którym lokalu w naszym mieście można w miarę tanio i kulturalnie napić się wódki? Który polecacie i nie chodzi mi o meliny typu Eliot. pozdro Liverpool Football Club
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie wódki napić się można? |
Zapraszam do siebie. Bierz flaszke i napijesz sie w kulturalnym lokalu - domowym zaciszu, gdzie nie ma kolejek do kibla i jest cieple jedzonko ;-)
|
|
kolega wszystko wyjasnil... oznajmiam koniec tematu.. ;)
|
|
Ja tez moge cos przyniesc;d oczywicie jak mnie zaprosisz 161RDC30;p "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Ma to nie być melina i ma być tanio ? oj w Łomzy nic takiego nie znajdziesz ;)
|
|
Yam Cafe- tania dobra wódka a potem gorący sex :D buziaczki
|
|
z kim ten sex??:D bo chyba nie mowisz o sobie hehe:D F2
|
|
yam cafe - nie polecam - za głośna muzyka i wódki tanio to się nie napijesz
|
|
no 5 zl w lokalu za kieliszek to rzeczywiscie drogo. skad ty sie urwales? zainwestuj w stopery i nie bedzie drugiego problemu Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Dobry duszku posadź w moim ogródku trzy drzewka. 1. Wódka 2. Schabowy 3. Ogórek kiszony Wróć. Dobry duszku proszę o cztery. 4. Browar (tak na kaca). I wszystko będzie freeeeeeeee. :) Ludzie w lokalach w Łomży nie jest drogo (ale pogadaj [czyt. popisz] sobie jeszcze). Chcesz wódki i zabawy w Łomży - idź do Yamy lub innego lokalu. Chcesz wódki i spokoju w Łomży - idź do Poloneza. Oblewaliśmy tam ostatnio ze znajomymi obronę i słychać było faktycznie tylko nas. Chcesz tanio - kup wódkę i wypij w domu. Udanej imprezy. Pozdrawiam. iwona26
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |