Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marta Gawrych - poszukiwana 16latka |
Marta Gawrych - 16latka z Łomży. Trwają poszukiwania. http://pomoz-im.org/poszukiwana Witam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marta Gawrych - poszukiwana 16latka |
i poco tu to zamieszczasz wystarczy ze jest na stronie glownej wszystko. malolatka skoczyla z milosci z mostu prawdopodobnie, rodzina placze i zadna z tego sensacja. Ludzie giną codziennie. Tak więc polecam jakis dobry film na tą środe zycie
|
|
jak już tworzycie taką stronę to chociaż napiszcie informacje z sensem... a nie... eh :/
|
|
Gans - nie błaznuj. Nie ma 100% pewnosci, że skoczyła do Narwi. Rzeczy pozostawione na moscie to nie gwarant utonięcia. Dla czego gans zakładasz, ze do tego doszło a w dodatku spekulujesz na temat rzekomych przyczyn? Do póki dziecko sie nie znajdzie żywe lub martwe - rodzina ma wciąz nadzieję. dpaweld - to dobrze, że zalożyłeś post. Każdy kto coś wie na temat zaginionej może cos o tym napisać. Policja tez tu zagląda. Pozdrowienia.
|
|
to nie jest temat na forum i po co go zamieszczasz co ??? pomyśl najpierw pacanie!!!
|
|
Mi Się Zdaje że to było tak dziewczyna była z znajomymi na moście no i jeden ze znajomych ją popchnął z żartu a ona wpadła do rzeki Próbowali ją uratowac skoczyli do rzeki wyłowili jej ciało jednak ona nie żyła bali się że pójdą za to do więźienia więc ciało zakopali ale cos innego z cialem zrobili chyba prawdobodobne co ??
|
|
A Tak na wiasem to co ja napisałam to nie prawda ;p
|
|
MK ale mnie nieinteresuje wcale czy zginela czy nie bo nieznam osoby wiec niebede płakał. Giną ludzie codziennie i niebede za kazdym sie użalał. I tak jak mowi BIG to nie temat napost a pozatym uwazzam ze to wcale nie temat dla was, bo na innym poscie piszecie bzdury ze popelnila samobojstwo jak tak mozna itd. A ta dziewczyna mogla zrobic ze wszystkich jaja i mogla zaplanowac ucieczke. I macie teraz pczyczyne dzieki niej by sobiie usiąsc na krzeselku i poplotkowac.Jej sprawa co chciala czy moze chce zrobic, napewno wolała by zebyscie sie neiwtrącali w jej zycie z takimi tekstami. Ps. moze wszyscy z forum zaplanujemy doskonale znikniecie tak zeby zauwazyli ze niema ani jednej osoby i ani jednego swiezego postu i nas beda wtedy szukac i obgadywac gdzie wszyscy sie podziali? to jak? jestem na tak ...;] zycie
|
|
Ej sory, ale jeśli jej nie znałeś i cię to nie obchodzi, to po co sie wypowiadasz? Są tu osoby których obchodzi jej los i mamy nadzieje że sie odnajdzie. Jest moją koleżanką i uważam że musiała mieć poważny powód żeby zniknąć. A ludzie którzy wymyślają coraz to nowe plotki to są po prostu żałośni. Jestem ciekawa jak im by było przyjemnie słuchać tego co sami wymyślają. Boże przystopujcie z tym osądzaniem ludzi, których nawet nie znacie. Matusiu wróć do nas !
|
|
poco sie wypowiadam, prawo obywatelskie...PO ;] zycie
|
|
gans dobry pomysl z tym zniknieciem! super! daj nam wszystkim przyklad i zniknij...
|
|
na takie podejscie brak mi słów. sram na to ze bylas jej kolezanka, nawet nie masz sie czym chwalic. myslicie ze tym tematem pomozecie w jej odnalezieniu ?? rozwijacie tak smutny temat takimi głupimi odpowiedziami, a najgorszy pajac to autor tematu.
|
|
wiecie co? jak to czytam,to taki żal z was ;/ umiecie tylko krytykowac,wcale nie myslicie. Poje**** banda debili! zero szacunku, zawsze musicie wtracic swoje 'ale'. Pomyslcie co czuje rodzina i przyjaciele,a jak macie takie zje*ane podejscie do tego wszystkiego,to wstrzymajcie sie i darujcie sobie głoszenie herezji ;/ '...ale mnie nieinteresuje wcale czy zginela czy nie...' '...sram na to ze bylas jej kolezanka...' '...Jej sprawa co chciala czy moze chce zrobic...' '...malolatka skoczyla z milosci z mostu prawdopodobnie, rodzina placze i zadna z tego sensacja. Ludzie giną codziennie. Tak więc polecam jakis dobry film na tą środe...' - Matko Świeta, jak bardzo trzeba byc je*nietym zeby pisac takie glupoty. NAJLEPIEJ NIE WYPOWIADAJMY SIE NA TAKIE TAMATY, bo mozemy tylko kogos urazic, ta sprawa zajela sie policja,a osoby ktore cos wiedza na pewno im w tym pomoga, wiec darujmy sobie te zbedne przypuszczania i 'dochodzenia' ;/
|
|
Taa jasne... naprawde żal mi jest was wszystkich. Jeśli nie interesuję Cie ta sprawa to w ogóle nie komentuj.. są ludzie, którym zależy na odnalezieniu Marty. I uważam, że w każdym z nas jest troche wspułczucia i w tym momencie powinniśmy to udowodnić.Chyba nie pomyśleliście o tym, co czuje rodzina i przyjaciele Marty ciekawa jestem co byś zrobił gans gdyby Ci zgineła bliska osoba, czy też byś tak mówił.Komentujecie cos bez sensu w ogóle nie mająć pojecia o sprawie. Swoje przypuszczenia zostawcie dla siebie nikogo nie interesuje co moglo sie stać ... tak jak ktoś napisał, jeszcze kolejną nową wercje.. żal.. interesują nas fakty. I te forum jest stworzone dla tego, że może ktoś widział Marte i może wie coś więcej a nie tylko przypuszcza. Mam nadzieję, że Marta sie odnajdzie bo jest naprawde fajną osobą.
|
|
skończcie temat. Z tragedii robicie farsę!!!!!!!!!!!
|
|
ejdi zaraz sie posrasz z tego calego podniecenia. normalna kolej rzeczy ze rodzina jest w szoku. ale niemieszajcie do tego osob trzecich.Jesli ktos mialby cos wiedziec o tej osóbce to zapewne niewypisywal by bzdur na forum tylko zglosil sie na komende jak pisze to na stronie glownej tego forum pani ejdi szanowna magister smietnikow.2 lata temu umarł mi pies, jakos nikt afery nierobil, a pogrzeb tez mial skromny i haaaah5...ty to musisz chyba byc spokrewniona z zaginioną bo oboje wyglądacie na trohe glupkowate, wiec pewnie ty znikniesz zaraz po niej zycie
|
|
No to macie super temat! Teraz każdy może sie powozic ze to była/jest(?) wasza koleżanka. Od razu macie +5 respa na dzielnicy. Dobrze ze ja mam takich kolegów, ktorzy gdybym zginął nie woziliby sie znajomosciami na 4lomza.pl. Ps. Najwyższy czas byscie zaczeli stawiac jej swieczki i puszczac łancuszki szczescia po gg.
|
|
borysek niezapeszaj tymi lancuchami bo na gg niewejde zycie
|
|
"http://www.photoblog.pl/andrea55/14808026 to jest dziewczyna Ktura (niby) popelnila samobujstwo pomuszcie jej !!!! Wyslij dalej i pomuz jej" Zaczęło sie...
|
|
a może ta marta pojechala do programu taniec z zaginionymi - marta you can dance ! zycie
|
|
gans,musisz popracowac nad czytaniem ze zrozumieniem(ale to na marginesie) Do psa to Ty tylko i wylacznie siebie mozesz porownywac. Nie zamierzam pokazywac swoich madrosci a na pewno nie tu i nie Tobie. To jest przykre,ze nawet w takich okolicznosciach nie potrafisz zachowac powagi.
|
|
jakiej ***** powagi , temat jest *** wie poco zakladany skoro jest na stronie glownej.Poco mam byc powazny, srela zaginela i tyle. Ty wiesz ile ludzi ginie na codzien ??? 1 Zaginela - stalo sie, 2 popelnila samobojstwo - z wlasnej glupoty 3 uciekla - bo miala ochote i *** ci do tego co zrobila. nieznasz dziewcyzny ani prawdziiwcyh wydarzen bedziesz tu niby pokazywac jakie to masz wielkei serce zamiast dyskutowac z ejdi to panowie polecam film na polsacie wlasnie sie zaczol 50 randek :) zycie
|
|
na srane w głowach to wy macie ostro. po co był zakładany ten temat ?? niby miał pomóc w odnalezieniu tak ?? pfff na wstepie bylo wiadomo ze skonczy sie to głupimi komentarzami nikt tu narazie nic madrego nie powiedzial. zartujecie sobie z czyjegos nieszczescia. zastanowcie sie!!!! czy na tym forum sa same pacany piszą bo im sie nudzi przed monitorem i sa kozakami przez internet?? nie wiem co wy chcieliscie osiagnac piszac post tutaj.
|
|
jedyne co im sie udalo to przyciagnac uwage gawiedzi... :( i prostakow ktorzy nie umieja odnalezc sie w tak powaznej sytuacji i czyjejs tragedii.
|
|
Wiecie ja powiem tyle dajcie spokoj w takich tematach bo zal i wielka niemoc bieze czlowieka za serce kiedys byla podobna sytuacja i na tym forum tez byl temat o moim znajomym który utracił zycie... i co ? byla tam masa bezmyslnych komentarzy pogłosek itp itd ! To był tylko moj znajomy a co musieli czóc przyjaciele i rodzina czytajac takie rzeczy a znajac zupelnie inna prawde ! DAJCIE SPOKOJ SOBIE I INNYM I NAJLEPIEJ NIE PISZCIE TU ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Miejcie szacunek ze swojej "łaski", poproszę z dużej litery. Jak tak można? To nie kabaret tylko życie. Do kolegi(żanki) gans - "zaczol" - tak to się nie składa wyrazów. Stary(a), nie wstyd Ci spojrzeć w lustro? Prawdopodobnie nie masz dzieci i dlatego tak się wyrażasz. Wstyd mi za Ciebie gans. Zazwyczaj zgadzałem się z Tobą - teraz już nie...
|
|
Uważam temat za zamknięty i wielka PROŚBA nie piszcie już tu - TEMAT ZAMKNIĘTY. Jesli masz troche rozumu, kultury i szacunku dla innych nie pisz już tu.
|
|
Jeżeli ktoś będzie chciał pomóc to zadzwoni na Komendę i nie będzie prowadził niepotrzebnej dyskusji z małolatami. Pewnie wielu z was na co dzień nie zauważało tej dziewczyny, a teraz kreuje się na jej przyjaciół/kolegów/koleżanki/przyjaciół i to jest w tym wszystkim żenujące. Nie wiadomo co się z nią stało więc po co spekulować ? Nie lepiej poczekać do rozwiązania sprawy i nie zgrywać przy tym kozaków ? Nawiasem mówiąc zgadzam się w paru kwestiach z gans-em. śmierci to tragedia dla rodziny i przyjaciół. Cała reszta znajomych lub przypadkowych ludzi najczęściej udaje że są tym przejęci, a zapominają o tej osobie po dość krótkim czasie. Codziennie giną setki ludzi i nikt o tym nawet nie wspomni, nic nie zrobi żeby temu zaradzić.
|
|
gtw tomek mam jedno dziecko.Ale zbaczasz z tematu bo pisalem wyzej ze rodzina sie przejmuje - to normalna kolej rzeczy. Ale neichodzi tu naszczescie o mnie , o moją rodzine i zapewne o twoja ,wiec ty tez nieudawaj ze masz takie serduszko zeby przejmowac sie osobami ktorych nieznasz. Niebawcie sie w detektywa a tym bardziej na postach, to sprawa dla władz. Ps. Jak tam wczorajszy film 50 randek :) zycie
|
|
Plotkarstwo, znieczulica brak zrozumienia... Szkoda ze zabrakło tylu dyskutujacych aby zapobiec takiej sytuacji... Tak naprawde nikt nie wie co sie stało, jak sie stało i dlaczego. Jesli stało sie najgorsze to przez wzglad na szacunek do rodziny i tej osoby wypadałoby pochamowac sie z takimi komentarzami...
|
|
aa miała zaledwie szesnascie lat zaledwie szesnascie tak malo miala wlasnie..... Pęku-Szesnastotka
|
|
@gans naprawdę widzę, że w Tobie jest zero szacunku... tak się składa, że ta dziewczyna mieszkała u mnie w bloku.. któregoś dnia widziałem jak jej mama wychodzi z klatki i uwierz mi, że naprawdę ludzi tak zdruzgotanych na codzień się nie widzi. Do tej pory niewiadomo czy ta dziewczynka zagineła, naprawde popełniła samobójstwo czy cokolwiek i własnie dlatego wszędzie pełno inf. o jej zaginięciu itp. i wiesz co? wcale mnie to nie dziwi. Masz naprawde nieźle posrane we łbie skoro porównujesz człowieka do swojego psa... nie podoba się temat? Nie pisz kurde czy to takie trudne do zrozumienia? Baa może ten twój cały nieszczęśliwy pies "can dance" ... takie komentarze to weź ty już sobie w ogóle daruj...
|
|
gans napisał: wiec ty tez nieudawaj ze masz takie serduszko zeby przejmowac sie osobami ktorych nieznasz A no widzisz kolego Gans, tak sie składa że mam takie serduszko... Po prostu nie potrafię sobie wybrazić co czuje rodzina tej osoby i wolałbym na ich miejscu nie czytać takich opini. Mam nadzieje że wszystko skończy się dobrze
|
|
ZAMNKNIJ SIĘ BIG_NJ! Zakładając temat, miałem dobre intencje. Jak chcesz tak komentowac - to nie wylatuj z tym na Forum 4Łomża!!! Lepiej spal kompa po to nie dla Ciebie rzeczy - trzeba dorośleć. Witam!
|
|
"Jak chcesz tak komentowac - to nie wylatuj z tym na Forum 4Łomża!!!" dpaweld przypominam Ci że, w naszym pięknym kraju nad Wisłą, mamy wolność słowa. Można się z kimś nie zgadzaj, to zrozumiałe, ale nie można nikomu zabraniać wypowiadać swoich przemyśleń. A do tego życzę Ci więcej kultury i poszanowania innego.
|
|
ja już nie bede tego komentowal, stworzyles temat, który jest obiektem żartów, głupich komentarzy jestes z tego zadowolony może dumny ??
|
|
was chyba do konca pogieło nie pozwole na obrazanie mojej siostry!!!!!!!!!!! My sie tu wszyscy martwimy a jakas glupia malolata bedzie mi tu pisac ze duzo ludzi umiera kazdego dnia.... Kilka słow do "maniaczki" jak bym cie spotkala na swojej drodze to bym cie sama rzucila z tego mostu...... CzArNaAa220490
|
|
Ja zakładając temat, chciałem Wam pomóc! Witam!
|
|
dpaweld zrobiles z tego temat tabu ^^
|
|
to prawda ze znaleziono cialo marty???
|
|
Powiem tak jeśli skoczyła to już ciało wczoraj by było w Nowogrodzie przy tej rzece i przy tym poziomie wody.
|
|
mati9403. masz racje,niewarto nawet porownywac marty do mojego psa. pies mi blizszy i nie glupi zeby skoczyc w zamiarze utopienia.a nasrane to masz ty i ta twoja zaginiona kolezanka zycie
|
|
Ja dostałem 31 marca taką wiadomość: Autor: pętliczek (---.elomza.pl) Data: 31-03-08 22:31 Kilka minut temu ( dokładnie nie wiem ) dziewczyna ubrana w czerwono kurtke skoczyła z nowego mostu w Łomży . Kurtka i telefon komórkowy znaleziono przy poreczach . Wiadomo ,że nie żyje. Prawdopodobnie teraz trwa akcja poszukiwania ciała. Wyglądam przez okno i widze mnóstwo policji. Szkoda... _,.-*'^'*-.,_,.-*'| HOTVIG |'*-.,_,.-*'^'*-.,_ admin. of DTP TEAM http://dtpstudio.xt.pl
|
|
wezcie wy sie pierdolnijcie wszscy w lep jestem z jej rodziny i jej cialo nie zostalo znalesione!!!!!!!!!!!111 a co by bylo jak by wam z rodzinki tak z robil???????? byscie beczeli *****!!!!!!!!!!!! ma dosc waszych pisanych glupot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GŁUPKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CzArNaAa220490
|
|
Mnie to najbardziej (moze nie rozśmieszają) ale denerwują plotki ludzi... ze to ciało znalezione, że dziewczyna dawno już jest za granicą, to że żyje i się ukrywa itd itp to jest śmieszne, zamiast rozkminiać zajelibyście się sobą... Tyle ode mnie. Pozdro
|
|
WY JESTESCIE POJEBANI WSZSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CzArNaAa220490
|
|
Czarnaaa220490 gdyby ktoś z mojej rodziny zaginął nie siedziałabym na forum i nie robiła taniej sensacji tylko szukałabym zaginionej osoby. Przydaj się na coś i pomyśl co się z nią mogło stać a nie wydzierasz ryja tutaj... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
wez ***** spierdallaj!!!!!!!!!!!!! CzArNaAa220490
|
|
ten co **** piasal o swoim psie to go sama moge zajebac na twoich oczach!!!!!!!!! ******** JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 CzArNaAa220490
|
|
Czarna to co piszesz na forum nic nie da, a to jak piszesz wywołuje tylko niepotrzebne komentarze. Prawda jest taka, że wielu ludzi umiera codziennie i nie ma nic gorszego niż fałszywe współczucie. Jest jedno, ale. Takie głupie dyskusje nie pomogą bliskim - więc skończcie już temat. Ta historia wywołała niestety mnóstwo beznadziejnych komentarzy, a nie nam cokolwiek oceniać i choć ciężko (sama tego doświadczyłam) to daj sobie spokój z tym co mówią. Ile ludzi tyle języków ile języków tyle komentarzy - szkoda w ogóle fatygi, żeby do kogoś dotrzeć. To żałosne - jaką śmieszną odwagą wykazują się ludzie na forum. iwona26
|
|
czarna piz*o. zajebac to mozesz drugą osobe ze swojej rodziny tak jak zrobilas z martą. Pewnie te twoje zaprzeczki to poto by zmylic policje. Nikt nie bedzie płakał za twoją koleżanką wiec daruj sobie tanie teksciki. Glupią rozbrykana zakochana małolatka co niewiedziala co to jeszcze milosc...Teraz pływa z rybkami ! przyłączam sie do wypowiedzi dzrzewko-_szczescia zycie
|
|
wszystkich wyzywasz od głupków, przeklinasz i nic nie robisz siedząc tu, prowokujesz ich do głupich komentarzy kosztem tej biednej dziewczyny i jej rodziny, zgadzam sie z tym że na tym forum niektóre osoby pisza głupie komentarze no ale niestety to jest wina autora który niby chcial pomoc stwarzając ten temat, tylko ciekawe jak chciał pomóc?? jakby on go nie stworzył to by to zrobił ktoś inny, ale ty tez nie jestes madra ujawniajac ze jestes jej rodzina, czy to mialo być jakas reklama ?? "ale fajnie jestem siostrą zaginionej i nie dam sobie dmuchać w kasze!!!" wielka jedna komedia.
|
|
Ja napisalem pierwszy komentarz na miare dobrego zachowania. Ludzie giną codziennie i nie obchodzi mnei ze to czarnej rodzina bo neiznam ani jej ani rodziny ani zaginionej, ale dalej sie jzu ktos musiał rzucił. zycie
|
|
czarna was chyba do konca pogieło nie pozwole na obrazanie mojej siostry!!!!!!!!!!! My sie tu wszyscy martwimy a jakas glupia malolata bedzie mi tu pisac ze duzo ludzi umiera kazdego dnia.... Kilka słow do "maniaczki" jak bym cie spotkala na swojej drodze to bym cie sama rzucila z tego mostu...... wezcie wy sie pierdolnijcie wszscy w lep jestem z jej rodziny i jej cialo nie zostalo znalesione!!!!!!!!!!!111 a co by bylo jak by wam z rodzinki tak z robil???????? byscie beczeli *****!!!!!!!!!!!! ma dosc waszych pisanych glupot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GŁUPKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WY JESTESCIE POJEBANI WSZSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wez ***** spierdallaj!!!!!!!!!!!!! ten co **** piasal o swoim psie to go sama moge zajebac na twoich oczach!!!!!!!!! ******** JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 to są twoje wypowiedzi i sory dziewczyno ale nie wszyscy jesteśmy pojebani nie wszystkich nas pogięło i zostaw psa (sarkazm) po co to piszesz i po co dyskutujesz skoro dyskusja cię tak powiedzmy denerwuje ludzie gadają i piszą i będą to robić ale ty możesz sobie odpuścić skoro uważasz ,że inni nie powinni masakra iwona26
|
|
he...wlasnei dziwnie to wyglada.kazdy z forumowiczow jest jej rodziną, zalosne. i do iwona26 tez bym beczal, ale tak nieznam osoby zeby uronic lzy. napoczatku napisalem ze wszystko jest na stronei glownej i niepotrzebnie robić dziewcyznie sławy zycie
|
|
do gans dlatego piszę o fałszywym współczuciu , gdyby to dotyczyło kogoś bliskiego mi na pewno bym "beczała" ale teraz współczuć i "beczeć" nie będę bo szkoda jest każdego człowieka, który umiera fakt pisałeś, że informacje są na stronie głównej i tam tylko powinny pozostać... iwona26
|
|
najwiekszym błedem było zakładanie tego tematu, nie wiem jak mozna pomoc zakładając taki temat.
|
|
Echh nierozozumiem was wogle.! Przecież to normalne, że tak przeklina i kłóci się z wami, bo to jej rodzina i uraziło ją to co zobaczyła. Zamiast współczuć widzi takie rzeczy jakie tu wypisujecie.! Zgadzam się z wami, że codziennie umiera wielu ludzi i z tego co się stało robią wielkie sensacje ale przecież to nie ona założyła ten temat, ale warto jest porozmawiać o tym a komu się niepodoba niepowinien się wogle wypowiadać. Marte znam z widzenia ze szkoły. Nierozumiem czemu to zrobiła... I też niepłacze z tego powodu, bo jej nieznałam na tyle dobrze.! Ale zastanowcie się co teraz czuje jej rodzina.! I zgadzam się z BIG_NJ , że najgorszym błędem było zakladanie tego tematu i to napewno w niczym niepomoże...
|
|
gans Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor. za rok...
|
|
Zakładanie tematu nie było błędem. Ludzie przecież chcą podyskutować o tym co się stało. Chcą się dowiedzieć ,co tak naprawdę się wydarzyło. A wy od razu dowalacie każdego najmniejszego szczegółu. Pomyślcie ludzie, jak wy byście się czuli, jakby inni obrabiali dupę waszemu zaginionemu bliskiego. Przeszkadza wam temat, to się nie wypowiadajcie. Proste.
|
|
WITAM NIEKTORZY LUDZIE NIE POWINNI SIE UDZIELAC NA TEMAT KTORY ICH NIE DOTYCZY.
|
|
Do era2 No tak ale widzisz jakie wyszło z tego Halo, jestem także za tym, że trzeba podyskutować nad tym co się stało, ale niektórzy jak widać niepotrafią zachować powagi sytuacji.! Jak teraz czuje się jej rodzina jak to zobaczyli.! Mi temat nieprzeszkadza.! Też chciałabym się dowiedzieć dlaczego Marta to zrobiła.! W końcu znałam ją troche.
|
|
Chciałem pomóc - bo niektorzy tacy sa, ze jak widza zaginiona osobe gdzies w okloicy, to nie dzwonia na 997, 112 czy do rodziny, tylko siedza i pierdza w fotel przy komputerze, Witam!
|
|
jeden lepszy od drugiego.. ludzie zastanowcie sie troche.. a Ty CzArNaAa220490 zebys byla jej prawdziwa siostra to siedziala bys i modlila sie za nia.. a nie wyzywala z jakimis debilami.. byc moze i jestes wiec nie ma co psuc nerwow bo to forum jeszcze nikomu nigdy chyba nie pomoglo i raczej nie pomoze..
|
|
Was poje* , takie głupoty wypisywać, zastanowcie sie czy nie macie ze sobą jakis problemów!!! bez kitu dziewczyna zrobila co chciala i gowno was to powinno obchodzic , jaja to se robcie gdzie inndziej to poważny temat ;];]
|
|
Wstyd!!!!!!!!!!!! Dno i wodorosty!!!!!!!!! zeby ludzie sie tak zachowywali!!!! Zero szacunku i taktu!!!!!!! Nawet dla rodziny!!! Macie teraz nastepny temat do plotek...
|
|
Nie mogłaś postawić więcej wykrzykników ?
|
|
Szkoda komentowac Twoje pytanie..
|
|
Biedna Marta, jednak to ona ;( [*]
|
|
Wypadek napewno smutny jest,dla rodziny,stracili ukochaną osobę.Okres dojrzewania spowodował **** *** pogląd na świat,być może nikt z znajomych nieumiał pomóc,cóż była zagubiona.Lecz przez to wydarzenie pokazuje jak my(młodzi ludzie) popadają w tzn.DÓŁ,ale teraz w najgorszym wypadku będzie tam gdzie nic,w nicości,a w najlepszym będzie aniołem razem z Bogiem. Musimy działać,by ulepszyć świat,to właśnie nam powierzono:okropny świat,pokażmy że życie może być piękne. Marta[*] Bóg z Tobą.
|
|
kurde powiem wam szczere jestem cioto bo ja mieszkam w czarncinie i za stodolao mam ogrodek blisko rzeki cos tam widzialem bylo zmulone takie po 2 stronie to bylo ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
antyjaga-nie jesteś cioto- jesteś idiotą!!Poniżej krytyki,mniej niż ZERO!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |