Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
usunięcie trzeciego migdałka |
Witam! Proszę o opinie na temat usunięcia trzeciego migdałka u dziecka tzn. czy warto w łomżyńskim szpitalu, jak wygląda taki zabieg i na jak długo trzeba się położyć do szpitala? Którego z lekarzy polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: usunięcie trzeciego migdałka |
córka miała usuwany trzeci migdał i podcinane pozostałe w Łomży i wszystko było OK, ale to było kilka lat temu jak tylko oddział otworzyli. Teraz jak jest nie wiem. Zabieg trwa krótko, ale przy pełnym znieczuleniu, potem 2-3 dni w szpitalu, można było nocować z dzieckiem. Druga doba już było spoko. Ogólnie zabieg bardzo pomógł. pozdrawiam Grzegorz
|
|
Ja dwa tygodnie temu leżałam na laryngologii w łomżyńskim szpitalu i były przy mnie dzieci które miały usuwany 3 migdałek. i przeważnie po 2 dniach szły do domu. A polecam ordynatora Pyda, jest on świetnym lekarzem( mnie operował i jestem bardzo zadowolona). Dodam że Pyd przyjmuje prywatnie we wtorki i środy po 16 naprzeciwko szpitala. Tylko za wizyte bierze 100 zł.
|
|
Dzięki za informacje.
|
|
a ja osobiście nie polecam Pyda ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
moj syn mial wycinany 3migdalek i podcinane nastepne dwa i po 3 dniach wyszedl do domu ja akurat trafilam na dr Pyta jest swietny te zabiegi robi kosmetycznie.kazdy rodzic to przezywa ale nie jest to w groncie rzeczy takie straszne
|
|
Ja tez miałem podobny problem z synem, ale jak sie dowiedziałem że kolejka na zabieg jest na pół roku i dziecko ma sie tyle męczyć, to mnie szlag trafił. Po miesiącu znalazem sie tu http://www.szpital-nieklanska.org.pl/index3.html i mam zdrowe dziecko i zaoszczędzone pieniądze które bym wydał na leki przez te pół roku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |