poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
usunięcie trzeciego migdałka

Witam!
Proszę o opinie na temat usunięcia trzeciego migdałka u dziecka tzn. czy warto w łomżyńskim szpitalu, jak wygląda taki zabieg i na jak długo trzeba się położyć do szpitala?
Którego z lekarzy polecacie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: usunięcie trzeciego migdałka

córka miała usuwany trzeci migdał i podcinane pozostałe w Łomży i wszystko było OK, ale to było kilka lat temu jak tylko oddział otworzyli. Teraz jak jest nie wiem.

Zabieg trwa krótko, ale przy pełnym znieczuleniu, potem 2-3 dni w szpitalu, można było nocować z dzieckiem. Druga doba już było spoko. Ogólnie zabieg bardzo pomógł.

pozdrawiam

Grzegorz

Ja dwa tygodnie temu leżałam na laryngologii w łomżyńskim szpitalu i były przy mnie dzieci które miały usuwany 3 migdałek. i przeważnie po 2 dniach szły do domu.
A polecam ordynatora Pyda, jest on świetnym lekarzem( mnie operował i jestem bardzo zadowolona).
Dodam że Pyd przyjmuje prywatnie we wtorki i środy po 16 naprzeciwko szpitala. Tylko za wizyte bierze 100 zł.

Dzięki za informacje.

a ja osobiście nie polecam Pyda

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

moj syn mial wycinany 3migdalek i podcinane nastepne dwa i po 3 dniach wyszedl do domu ja akurat trafilam na dr Pyta jest swietny te zabiegi robi kosmetycznie.kazdy rodzic to przezywa ale nie jest to w groncie rzeczy takie straszne

Ja tez miałem podobny problem z synem, ale jak sie dowiedziałem że kolejka na zabieg jest na pół roku i dziecko ma sie tyle męczyć, to mnie szlag trafił. Po miesiącu znalazem sie tu http://www.szpital-nieklanska.org.pl/index3.html i mam zdrowe dziecko i zaoszczędzone pieniądze które bym wydał na leki przez te pół roku.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org