Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
część matematyczno - przyrodnicza |
Jak wam poszło??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: część matematyczno - przyrodnicza |
nie nażekam całkiem łatwe
|
|
Nie było tak źle :/ trochę nie wyszły mi niektóre otwarte
|
|
Ale napisać poprawnie wyraz "nie narzekam" to już takie łatwe nie jest.
|
|
z Geografii łatwe było wyjątkowo, fizyka łatwa, matematyka też, chemii to nic nie napisałem
|
|
"nie nażekam całkiem łatwe" Patrząc na twoją ortografię, to te całkiem łatwe nabiera innego znaczenia. Swoją drogą ciekawe, czy fragmenty testów z części matematyczno-przyrodniczej też zdołały wyciec.
|
|
Był łatwy, tylko te zadania otwarte z geometri były takie troszke podchwytliwe łatwo było zrobić błąd... niestety ja zrobiłem.
|
|
Nie ma o czym gadac. Jak wczoraj bylo zamotane tak dzisiaj jak sprawdzian dal VI klas. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Eeeeeee. Z tego co liczyłem mam 23 pkt ;/
|
|
to zes zablysnal haha
|
|
Sie nie ma z czego śmiać. Orłem z matmy nie jestem
|
|
Ja zliczylem i wyszlo mi 45 ;d Dobrze jest;d "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Hehe:) gratulacje:) noo mi wyszło coś 40-42 pkt:) ale jak na mnie:) to z matmy:D to jest zajebiście:) xD hehe:) "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
he mi wyszło coś ok 40 :)
|
|
A mi chyba ponad 30 troche :/ nigdy z matmy nie błyszczałem, ale za to z humanistycznego obstawiam że może z 45 będzie ;)
|
|
nie narzekam, teraz mi 2 wychodzi z matmy, a mam coś między 37 a 42, bo nie wiem jak zadanie mi jedno ocenią. ;> w tym ostatnim z tą drogą i elektrownią, obliczaliście przez zastosowanie twierdzenia pitagorasa? bo ja tylko wyliczałam dzięki właściwościom trójkąta o kątach 60/90/30 ;> i już nic nie wiem. ;P
|
|
http://cdn.gazeta.pl/bi.gazeta.pl/im/5/5147/m5147615.pdf tutaj macie wszystkie odpowiedzi "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Straciłem na matmie ale polakiem nadrobie ;]
|
|
Wiecie ile trzeba miec pkt zeby dostac sie do 3 , a jak wiecie to powiedzcie ile trzeba miec do 2 i 1
|
|
Hmm mi wychodzi w granicach 40 punktów. Tylko mam pytanko : jeżeli w zadaniu do zgarnięcia są 2 punkty ... i podam przykład zadania z tymi wyłącznikami... to jak źle napisałem o wyłącznikach, ale na drugie pytanie odpowiedziałem dobrze(że prąd nie popłynie) to dostanę 1 pkt ?? *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |