wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
I jak po giełdzie ??

Jak po łomżynskiej giełdzie ?? był ktoś moze?? duży był wybór aut ?? prosze o recenzje....

martin8421

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: I jak po giełdzie ??

to w Łomży jest giełda samochodowa ?

tak była i ponoć ładnie się zaczęło, z rana było ok. 40-50autek

a wlasnie od kiedy, kiedy i gdzie jesli mozna wiedziec z checia sam bym sie przeszedl poogladal

w każdą sobotę od 6 z rana

bylem na gieldzie ok 9 stalo moze z 12 samochodow mysle ze pomysl z gielda nie wypali w lomzy z jednej bardzo prostej przyczyny nikt nie bedzie placil 10zl za wjazd na plac moim zdaniem trochewygorowana cena

10zl pff a co powiesz jak w Ełku placi sie 30zl:)

Giełda jest w każdą sobotę od 6 rano na parkingu pomiędzy dworcem PKS a miejską targowicą. Podobno dzisiaj było nieźle jak na pierwszy raz. A sama giełda powinna wypalić, teraz jest dość duże zapotrzebowanie na samochody...

Ełk ma raczej w tej kwesti jakąś pozycję rynkową dlatego wyższa cena. A myślę ze może lepszym pomysłem byłby Nowogród w sobotę przy targowisku. Może burmistrz pomyśli nad tym?

no tak tylko ze u nas komisow jak mrowek ale moze to i fajnie jak by sie utrzymala

w Ełku to sie płaci 15 zł a nie 30 zł.........30 zł se płaci w Białymstoku tak dla informacji

a 45zł w grujcu.10 zł to dużo?zebys ty otworzył taka giełde myśle ze wiazd byłby za 20zł i to byś pkłakał ze za mało

no miało byc w białym :) dzięki Niunia za poprawke:P

Co by nie mówić, to giełda w Łomży jest potrzebna, choćby po to by zrobić konkurencje naszym komisom w których ceny są niebotycznie wyższe od średnich cen w innych regionach kraju.

_73_

a sprzedał chociaz ktos samochód ;>
jakie furki stały ?

PS.Sory za błedy ale sobotni jestem

Łomża leży na Mazowszu !

HokusPokus nie byłem na giełdzie, ale w ciemno mogę powiedzieć, że polowa z nich to z pewnością samochody na niemieckich numerach przeżywające drugą młodość, tzn.;
1. zadbane
2. serwisowane
3. nie bite
4. garażowane
5. z małym przebiegiem
6. mało palące
7. od pierwszego właściciela
8. właściciel był staruszkiem (więc nie szarżował)
9. w okazyjnej cenie
10. itd.

_73_

A najlepsze jest to, że prawie każde autro z Niemiec zostaje przyprowadzone do sporych poprawek, i dopiero po odpicowaniu pokazuje się taki "bezwypadkowy" samochodzik. A jeszcze lepsze są "oryginalne" przebiegi i książki serwisowe, które kupuje się bez problemu w każdym niemieckim komisie. A z giełdą to będzie ciężka sprawa, kazdy woli postawić takie autko z kartką przyklejoną na szybie przy Stokrotce albo w jakimś innym często uczęszczanym przez ludzi miejscu, szkoda ludziom 10zł.

taa 10pln to duzo a do Nowogordu pojedzie i wyda na paliwo wiecej, ludzie jestescie jebnieci, wam wszystko nie pasuje, jestescie chyba potomkami Kononowicza, najlepiej zeby w Łomży nie bylo nic!!

chcialbym jeszzce dodac ze gielda jest bardzo trafionym pomyslem bo cos takiego brakuje w lomzy tylko jak wczesniej pisalem nie wypali to za taka oplate jak po 1 spotkaniu widzialem sporo samochodow parkowalo tuz przy gieldzie na parkingchac przyklejajac kartke na samochodzie i w ten sposob zaoszczedzili 10 zeta niestety juz taki nasz urok ze jesli mamy do wyboru wydac 10 zeta czy tez nie wybierzemy ta druga wersje

10zl to duzo? To 100zl to dla was jakas kosmiczna suma pewnie, dajcie ludzie spokoj, chociaz sie nie osmieszajcie. Najlepiej jakby wszystko bylo za darmo....

niech denerwuj sie czlowieczku pewnie ze 10zl to nie duzop tylko za co ja mam placic te 10zl??? za to ze wjade na plac??

zeby cos generowalo wysoki poziom to musi miec jakies zyski, przez takich ulomkow jak wy tych zyskow nie ma, sami ***** nie chcecie zaplacic 10pln a wymagania macie z kosmosu, co ***** ludziom z nieba leci?? maja wam robic gielde za darmo i jeszcze pewnie grilla rozpalic i jedzenie dawac free, wstyd!! zanim zaczniesz wymagac czegos od kogos daj cos od siebie!!

jaki wysoki poziom??? o czym ty mowisz??? rownie dobrze mozna oglosic ze w kazda sobote niech wszyscy chetni do zakupu jak i sprzedazy niech spotykaja sie przy stokrotce i poziom bedzie o wiele wyzszy niz na tym zuzlu i wjazd za free poprostu nie widze sensu placenia za cos co moge miec za darmo

to oglos, parkinkg pod Stokrotka to miejsce prywatne, plac pod gielde tez i ktos musi za to placic, nie rozumiem czemu maja nie pobierac za to oplat skoro poniesli koszty reklamy i najmu placu?? powiem ci cos, jak nie masz 10pln to nie masz tez na auto, jak nie masz na auto to na **** jedziesz na ta gielde?? masz internet w domu, poogladaj se na allegro i nie rob z siebie dziada!! za darmo nie ma nic, tylko tobie sie tak wydaje, jedz ustan pod ta stokrotka i czekaj!! heheh 10pln wygorowana cena, zniszczyles mnie, powaga!! typowa zlotowa, nigdy w zyciu sie nie dorobisz a wiesz czemu?? bo to dziala w 2 strony a nie w jedna, zeby zarobic cos samemu trzeba tez dac zarobic komus!!

mam jeszcze pytanie, czy skoro zaparkowales auto na parkingu obok to stales przy nim i czekales na kupcow czy jednak polazles na ten plac za ktory nie chciales zaplacic??

nigdy w zyciu sie nie dorobisz a wiesz czemu?? bo to dziala w 2 strony a nie w jedna, zeby zarobic cos samemu trzeba tez dac zarobic komus!!

Dobrze mówisz.

popieram w 100% ja jak ja chyba ze ktos sprzedaje fiata 126p za 200pln to te 10 pln to moze rzeczywiscie wysoka cena, dawaj pod stokrotke zapytaj o wlasciciela terenu o mozliwosc wynajecia parkingu pod gielde zobaczymy jaka ci rzuca cene i sobie policzysz ile moglbys brac za wjazd i wystawienie auta powodzenia ( popytaj jeszcze na rynku lub pod mc donaldem moze tam sie uda i zorganizujesz wlasna gielde)

dobry pomysł

Ja mysle ze on wszedł na plac i zaczął nawoływać do swojego auta poza placem obiecując 10 zł za to że ktoś zajrzy do jego extra fury :P hehe padaka normalnie.

"Autor: Agent22 (---.elomza.pl)
Data: 12-04-08 19:52

(...)mysle ze pomysl z gielda nie wypali w lomzy z jednej bardzo prostej przyczyny nikt nie bedzie placil 10zl za wjazd na plac moim zdaniem trochewygorowana cena"

No tak, Polak wszedzie musi byc dziadem... Sprzedaje samochod za pare-paredziesiat tys a dziaduje 10 zl :D hahahahaha

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

to nie Polak, to chyba zydowskie pochodzenie!!!

Nawet widziany przez pryzmat stereotypow -Zyd moze byc skapy, ale nie zaluje na siebie, nie dziaduje.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Dzisiaj o 6.00 w zajezdni PKS na ul. Piłsudskiego giełda startuje po raz kolejny.

W sobotę 26 kwietnia giełda będzie? na Piłsudskiego, czy gdzie? Chętnie się pojawie jako sprzedający.

... a co masz do sprzedania i dlaczego tak drogo ?

_73_

A6 2.5 TDI 1999r.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5007578

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org