Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I jak po giełdzie ?? |
Jak po łomżynskiej giełdzie ?? był ktoś moze?? duży był wybór aut ?? prosze o recenzje.... martin8421
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I jak po giełdzie ?? |
to w Łomży jest giełda samochodowa ?
|
|
tak była i ponoć ładnie się zaczęło, z rana było ok. 40-50autek ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
a wlasnie od kiedy, kiedy i gdzie jesli mozna wiedziec z checia sam bym sie przeszedl poogladal
|
|
w każdą sobotę od 6 z rana
|
|
bylem na gieldzie ok 9 stalo moze z 12 samochodow mysle ze pomysl z gielda nie wypali w lomzy z jednej bardzo prostej przyczyny nikt nie bedzie placil 10zl za wjazd na plac moim zdaniem trochewygorowana cena
|
|
10zl pff a co powiesz jak w Ełku placi sie 30zl:)
|
|
Giełda jest w każdą sobotę od 6 rano na parkingu pomiędzy dworcem PKS a miejską targowicą. Podobno dzisiaj było nieźle jak na pierwszy raz. A sama giełda powinna wypalić, teraz jest dość duże zapotrzebowanie na samochody...
|
|
Ełk ma raczej w tej kwesti jakąś pozycję rynkową dlatego wyższa cena. A myślę ze może lepszym pomysłem byłby Nowogród w sobotę przy targowisku. Może burmistrz pomyśli nad tym?
|
|
no tak tylko ze u nas komisow jak mrowek ale moze to i fajnie jak by sie utrzymala
|
|
w Ełku to sie płaci 15 zł a nie 30 zł.........30 zł se płaci w Białymstoku tak dla informacji
|
|
a 45zł w grujcu.10 zł to dużo?zebys ty otworzył taka giełde myśle ze wiazd byłby za 20zł i to byś pkłakał ze za mało
|
|
no miało byc w białym :) dzięki Niunia za poprawke:P
|
|
Co by nie mówić, to giełda w Łomży jest potrzebna, choćby po to by zrobić konkurencje naszym komisom w których ceny są niebotycznie wyższe od średnich cen w innych regionach kraju. _73_
|
|
a sprzedał chociaz ktos samochód ;> jakie furki stały ? PS.Sory za błedy ale sobotni jestem Łomża leży na Mazowszu !
|
|
HokusPokus nie byłem na giełdzie, ale w ciemno mogę powiedzieć, że polowa z nich to z pewnością samochody na niemieckich numerach przeżywające drugą młodość, tzn.; 1. zadbane 2. serwisowane 3. nie bite 4. garażowane 5. z małym przebiegiem 6. mało palące 7. od pierwszego właściciela 8. właściciel był staruszkiem (więc nie szarżował) 9. w okazyjnej cenie 10. itd. _73_
|
|
A najlepsze jest to, że prawie każde autro z Niemiec zostaje przyprowadzone do sporych poprawek, i dopiero po odpicowaniu pokazuje się taki "bezwypadkowy" samochodzik. A jeszcze lepsze są "oryginalne" przebiegi i książki serwisowe, które kupuje się bez problemu w każdym niemieckim komisie. A z giełdą to będzie ciężka sprawa, kazdy woli postawić takie autko z kartką przyklejoną na szybie przy Stokrotce albo w jakimś innym często uczęszczanym przez ludzi miejscu, szkoda ludziom 10zł.
|
|
taa 10pln to duzo a do Nowogordu pojedzie i wyda na paliwo wiecej, ludzie jestescie jebnieci, wam wszystko nie pasuje, jestescie chyba potomkami Kononowicza, najlepiej zeby w Łomży nie bylo nic!!
|
|
chcialbym jeszzce dodac ze gielda jest bardzo trafionym pomyslem bo cos takiego brakuje w lomzy tylko jak wczesniej pisalem nie wypali to za taka oplate jak po 1 spotkaniu widzialem sporo samochodow parkowalo tuz przy gieldzie na parkingchac przyklejajac kartke na samochodzie i w ten sposob zaoszczedzili 10 zeta niestety juz taki nasz urok ze jesli mamy do wyboru wydac 10 zeta czy tez nie wybierzemy ta druga wersje
|
|
10zl to duzo? To 100zl to dla was jakas kosmiczna suma pewnie, dajcie ludzie spokoj, chociaz sie nie osmieszajcie. Najlepiej jakby wszystko bylo za darmo....
|
|
niech denerwuj sie czlowieczku pewnie ze 10zl to nie duzop tylko za co ja mam placic te 10zl??? za to ze wjade na plac??
|
|
zeby cos generowalo wysoki poziom to musi miec jakies zyski, przez takich ulomkow jak wy tych zyskow nie ma, sami ***** nie chcecie zaplacic 10pln a wymagania macie z kosmosu, co ***** ludziom z nieba leci?? maja wam robic gielde za darmo i jeszcze pewnie grilla rozpalic i jedzenie dawac free, wstyd!! zanim zaczniesz wymagac czegos od kogos daj cos od siebie!!
|
|
jaki wysoki poziom??? o czym ty mowisz??? rownie dobrze mozna oglosic ze w kazda sobote niech wszyscy chetni do zakupu jak i sprzedazy niech spotykaja sie przy stokrotce i poziom bedzie o wiele wyzszy niz na tym zuzlu i wjazd za free poprostu nie widze sensu placenia za cos co moge miec za darmo
|
|
to oglos, parkinkg pod Stokrotka to miejsce prywatne, plac pod gielde tez i ktos musi za to placic, nie rozumiem czemu maja nie pobierac za to oplat skoro poniesli koszty reklamy i najmu placu?? powiem ci cos, jak nie masz 10pln to nie masz tez na auto, jak nie masz na auto to na **** jedziesz na ta gielde?? masz internet w domu, poogladaj se na allegro i nie rob z siebie dziada!! za darmo nie ma nic, tylko tobie sie tak wydaje, jedz ustan pod ta stokrotka i czekaj!! heheh 10pln wygorowana cena, zniszczyles mnie, powaga!! typowa zlotowa, nigdy w zyciu sie nie dorobisz a wiesz czemu?? bo to dziala w 2 strony a nie w jedna, zeby zarobic cos samemu trzeba tez dac zarobic komus!!
|
|
mam jeszcze pytanie, czy skoro zaparkowales auto na parkingu obok to stales przy nim i czekales na kupcow czy jednak polazles na ten plac za ktory nie chciales zaplacic??
|
|
nigdy w zyciu sie nie dorobisz a wiesz czemu?? bo to dziala w 2 strony a nie w jedna, zeby zarobic cos samemu trzeba tez dac zarobic komus!! Dobrze mówisz.
|
|
popieram w 100% ja jak ja chyba ze ktos sprzedaje fiata 126p za 200pln to te 10 pln to moze rzeczywiscie wysoka cena, dawaj pod stokrotke zapytaj o wlasciciela terenu o mozliwosc wynajecia parkingu pod gielde zobaczymy jaka ci rzuca cene i sobie policzysz ile moglbys brac za wjazd i wystawienie auta powodzenia ( popytaj jeszcze na rynku lub pod mc donaldem moze tam sie uda i zorganizujesz wlasna gielde)
|
|
dobry pomysł
|
|
Ja mysle ze on wszedł na plac i zaczął nawoływać do swojego auta poza placem obiecując 10 zł za to że ktoś zajrzy do jego extra fury :P hehe padaka normalnie.
|
|
"Autor: Agent22 (---.elomza.pl) Data: 12-04-08 19:52 (...)mysle ze pomysl z gielda nie wypali w lomzy z jednej bardzo prostej przyczyny nikt nie bedzie placil 10zl za wjazd na plac moim zdaniem trochewygorowana cena" No tak, Polak wszedzie musi byc dziadem... Sprzedaje samochod za pare-paredziesiat tys a dziaduje 10 zl :D hahahahaha -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
to nie Polak, to chyba zydowskie pochodzenie!!!
|
|
Nawet widziany przez pryzmat stereotypow -Zyd moze byc skapy, ale nie zaluje na siebie, nie dziaduje. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Dzisiaj o 6.00 w zajezdni PKS na ul. Piłsudskiego giełda startuje po raz kolejny.
|
|
W sobotę 26 kwietnia giełda będzie? na Piłsudskiego, czy gdzie? Chętnie się pojawie jako sprzedający.
|
|
... a co masz do sprzedania i dlaczego tak drogo ? _73_
|
|
A6 2.5 TDI 1999r. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5007578
|