Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strzeżcie się internetu z MULTIMEDIA |
Wszystkim co nie wiedzą jaki internet zainstalować sobie w bloku odradzam firmę MULTIMEDIA.Badziew jakich mało.Lepiej dopłacić te 20 PLN miesięcznie więcej i wziąć sobie Neostrade.Oczywiście nie bierzcie modemu z telekomunikacji tylko kupcie sobie na własną rękę wychodzi o 40% taniej.Wpólczuję wszystkich mieszkańcom spóldzielni mieszkaniowych że nie mogą sobie wybrac internetu z innych firm.Może czas abyście zobaczyli kto siedzi u was w zarządzie i za co bierze łapówki.Zbierajcie podpisy i eliminujcie takich.Tak nie może być!!! Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strzeżcie się internetu z MULTIMEDIA |
dlaczego?
|
|
Właściwie, dlaczego ? NIe miałem dotychczas żadnych problemów z internetem z firmy MULTIMEDIA. Jak możesz to opisz co jest nie tak i czego można sie spodziewać (może to dopiero się rozprzestrzenia jak wirus) Pozdrawiam :)
|
|
Kolego nie napisałeś co z tym internetem jest nie tak. Chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć na ten temat bowiem stoję przed wyborem internetu. Pozdrawiam
|
|
napisałes ze nie mozna z innych firm tylko ze sporo ludzi ma neta w IST(tak jak ja) a neostrade tez mozna sobie załozyc, a nie słyszałem zeby cos było nie tak z netem w Multimedii moze powiesz o co ci chodzi?
|
|
no właśnię POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ !!! :)
|
|
Ja osobiście jestem zadowolony. Mam gwarantowane 80 kbps i tak jest. Jeszcze nigdy się nie przytrafiło poniżej tej wartości. A jestem tym bardziej zadowolony, że regółą jest >80 kbps. Robiłem pomiary z www.numion.com/YourSpeed - 82 - 124 kbps. Pozdrawiam specor
|
|
Ty facet z taką ortografią, to pomiary możesz robić co najwyżej swojemu członowi.....;p
|
|
No jak ja robiłem pomiary to te 80 kbps raz działa a raz nie to zależy od pory dnia i pogody.Wiadomo jest wszystkim że gdy idzie burza kablówka czasami się sama wyłącza ze względu na różnicę potencjałów.Ja zrobiłem pomiary w okresie 1 miesiąca non stop i muszę przyznać że to badziew.Nigdy nie otrzymałem maksymalnej wartości na dłuższy okres. Więcej się nie będę wypowiadał na temat internetu z łomżyńskich firm bo szkoda nerwów.Bierzcie co chcecie i od kogo chcecie.To nie moja sprawa jak ktoś chce dofinansować beznadziejną firmę. Pozdrawiam rbaginsk -allegro.pl sago
|
|
Powiem tyle - nie wiem jak jest z IST, ale od Multimedii jest lepsza w Łomży tylko Neo. Na zachodzie net przez kablówki to podstawa, u nas też użytkownicy tego netu najmniej narzekają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |