poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Strzeżcie się internetu z MULTIMEDIA

Wszystkim co nie wiedzą jaki internet zainstalować sobie w bloku odradzam firmę MULTIMEDIA.Badziew jakich mało.Lepiej dopłacić te 20 PLN miesięcznie więcej i wziąć sobie Neostrade.Oczywiście nie bierzcie modemu z telekomunikacji tylko kupcie sobie na własną rękę wychodzi o 40% taniej.Wpólczuję wszystkich mieszkańcom spóldzielni mieszkaniowych że nie mogą sobie wybrac internetu z innych firm.Może czas abyście zobaczyli kto siedzi u was w zarządzie i za co bierze łapówki.Zbierajcie podpisy i eliminujcie takich.Tak nie może być!!!

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Strzeżcie się internetu z MULTIMEDIA

dlaczego?

Właściwie, dlaczego ?

NIe miałem dotychczas żadnych problemów z internetem z firmy MULTIMEDIA.

Jak możesz to opisz co jest nie tak i czego można sie spodziewać (może to dopiero się rozprzestrzenia jak wirus)

Pozdrawiam

:)

Kolego nie napisałeś co z tym internetem jest nie tak. Chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć na ten temat bowiem stoję przed wyborem internetu. Pozdrawiam

napisałes ze nie mozna z innych firm tylko ze sporo ludzi ma neta w IST(tak jak ja) a neostrade tez mozna sobie załozyc, a nie słyszałem zeby cos było nie tak z netem w Multimedii moze powiesz o co ci chodzi?

no właśnię POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ !!!

:)

Ja osobiście jestem zadowolony. Mam gwarantowane 80 kbps i tak jest. Jeszcze nigdy się nie przytrafiło poniżej tej wartości. A jestem tym bardziej zadowolony, że regółą jest >80 kbps.
Robiłem pomiary z www.numion.com/YourSpeed - 82 - 124 kbps.

Pozdrawiam

specor

Ty facet z taką ortografią, to pomiary możesz robić co najwyżej swojemu członowi.....;p

No jak ja robiłem pomiary to te 80 kbps raz działa a raz nie to zależy od pory dnia i pogody.Wiadomo jest wszystkim że gdy idzie burza kablówka czasami się sama wyłącza ze względu na różnicę potencjałów.Ja zrobiłem pomiary w okresie 1 miesiąca non stop i muszę przyznać że to badziew.Nigdy nie otrzymałem maksymalnej wartości na dłuższy okres.

Więcej się nie będę wypowiadał na temat internetu z łomżyńskich firm bo szkoda nerwów.Bierzcie co chcecie i od kogo chcecie.To nie moja sprawa jak ktoś chce dofinansować beznadziejną firmę.

Pozdrawiam

rbaginsk -allegro.pl

sago

Powiem tyle - nie wiem jak jest z IST, ale od Multimedii jest lepsza w Łomży tylko Neo. Na zachodzie net przez kablówki to podstawa, u nas też użytkownicy tego netu najmniej narzekają.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org