Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komis + telefon. |
Mam do sprzedania MOTOROLE E398. Jak myslicie ktory komis da mi najlepsza cene? Pozdrawaim.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komis + telefon. |
Mam na sprzedanie Nokię 6290. Cały zestaw, bez simlocka. 100% sprawna. GG: 1865755 Jak myślicie ktory komis da mi najlepsza cene?
|
|
z tematu zrobilo sie allegro ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
To jeszcze dorzucę: nokia E65 nowa z plusa. Cały zestaw. Ja bym chciał 650 za nią, a ile dadzą mi w komisie??? Najlepiej mi napiszcie na gg: 1865755
|
|
a ja mam na sprzedanie bloczki betonowe sztuk 3 , 5 sztuk ciuków, i dwie cegły. ile dostane w komisie? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Oj ludzie ja powaznie pytalem..:) chcialem sie dowiedziec ktory komis najlepiej placi za uzywane telefony. Pozdrawaim.
|
|
Stary, a tak na serio to w komisach teraz tylko nowe biorą. Chyba, że chcesz oddać za bezcen (50 zł O_o). Ja mogę Ci za niego dać 100 zł jeśli jest w dobrym stanie. Jak coś to pisz. Pzdr
|
|
Wystaw na allegro bo w komisie Cię okantują. Dają grosze a sprzedają za konkretną kaskę. Nie bądź naiwny. Albo allegro albo ogłoszenie w bezcennej lub coś pokrewnego. Powodzenia
|
|
Samsung SGH-Z370 Tanio... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
SE K310i Papiery itd.
|
|
bartes... 20 zl ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |