Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS Łomża bez Mroziewskiego |
No i się stało co stać się miało.... Link do wiadomości : http://90minut.pl/news.php?id=705706 :::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS Łomża bez Mroziewskiego |
Kolejny zarzad idiotow ktorzy nie maja pojecia o pilce. I ciekawe koga teraz wezma i kto tu bedzie chcial przysc? chyba pana Heronima Lade z Perspektywy.
|
|
ttaaaa...Heniek Łada to pewnie będzie jedyny kandydat który się podejmie prowadzenia drużyny...hmm...a może i to dobry pomysł..?? hehe ;) :::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::
|
|
Autor: bek00 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-04-08 14:52 Kolejny zarzad idiotow ktorzy nie maja pojecia o pilce. I ciekawe koga teraz wezma i kto tu bedzie chcial przysc? chyba pana Heronima Lade z Perspektywy Wez ***** glupot nie ******* obecny zarzad z Panem Prezesem na czele chyba w najwiekszym stopniu probuja pomoc ŁKSowi. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Zwolnili trenera , ale o wzmocnieniach poprzez wypożyczenie od mocniejszych drużyn zarząd nie pomyślał. Czekali na cud grając 4 i 3-ligowcami , skandal!!!!
|
|
- Z klubem pożegna się od 3 do 5 zawodników – mówił Gołaszewski. Prezes nie chciał zdradzić ich nazwisk, ale zapowiedział, że w ich miejsce do drużyny ma dołączyć dwóch - trzech lepszych. - Prowadzimy rozmowy z dwoma zespołami o podpisaniu umowy, abyśmy mogli korzystać z ich zasobów kadrowych – wyjaśniał. Wypytywany przez dziennikarzy Gołaszewski dodawał, że zespoły z których mogliby pochodzić ci „lepsi” piłkarze są z I i II ligi, a piłkarze którzy mieliby odejść z drużyny grali w ostatnich meczach lks.4lomza.pl "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Jak widać to wszystko do bani. Na mecze przychodzi coraz mniej ludzi. Widać, że spada zainteresowanie, zresztą wiadomo, jakie szanse mamy przy tych notowaniach. Obecnie to żal słów na tym forum. Pozdrawiam.
|
|
Gaszyńskiego Tadeusza chcemy!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |