poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Albo Admin albo nic

Zakładam ten temacik bo jestem całkowicie zniesmaczony poziomem dyskuskusji na tym forum. Każdy ma prawo do swojego zdania, tego nie neguję. Tylko po pierwsze w momencie kiedy pojawiają się bluzgi, oszczerstwa i groźby to taka dyskusja powinna być moderowana.
Po drugie na chusteczkę pojawiają się co i raz "opinie" na temat lokali, pizzerii, sal weselnych, zespołów, salonów ślubnych itd ?
Dyskusja owszem, ale to powinno być wrzucone do jednego worka, bo to wraca jak bumerang a sensu większego nie ma.
Jestem ciekaw co Wy na ten temat myślicie.

PS Nie myślę tu o kneblowaniu dyskutantów ale o zadbanie o poziom vortalu. Ciekawym czy ktoś ma podobne odczucia...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Albo Admin albo nic

Poziom vortalu? O poziomie vortalu decydują jego redaktorzy, a nie użytkownicy FORUM. To dwie, całkowicie odrębne kwestie. O poziomie na forum decyduje poziom jego użytkowników - tego nie zmienisz. Nie wpoisz komuś kultury, znajomości ortografii i zasad interpunkcji. Racjonalnego myślenia tym bardziej.

Prowokator

ja sie zgadzam z tomkiem, ze tematy czesto powtarzane czyli tzw opinie powinny byc podwieszane i wisiec caly czas zeby nie zakladac co tydzien tego samego tematu

generalnie to powinien być chyba jakiś lekki podział tematyczny topiców,a nie wszystko do jednego wora i bajzel

a na co komu admin??
nie podoba Ci się dany temat to nie odpisuj
TAKIE MOJE ZDANIE!!

Fucktycznie, o poziomie vortalu nie świdzczą wpisy na forum. Ale to że niektóre nie są moderowane o czymś świadczą. A na prawdę źle się dzieje...

Zawsze jest alternatywa przenieść się na inne lepsze Forum . Lomza . pl z ekipą moderatorów :)

Tylko mało osób z tej możliwości korzysta bo wolą bluzgać niż prowadzić dyskusję na poziomie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org