Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Albo Admin albo nic |
Zakładam ten temacik bo jestem całkowicie zniesmaczony poziomem dyskuskusji na tym forum. Każdy ma prawo do swojego zdania, tego nie neguję. Tylko po pierwsze w momencie kiedy pojawiają się bluzgi, oszczerstwa i groźby to taka dyskusja powinna być moderowana. Po drugie na chusteczkę pojawiają się co i raz "opinie" na temat lokali, pizzerii, sal weselnych, zespołów, salonów ślubnych itd ? Dyskusja owszem, ale to powinno być wrzucone do jednego worka, bo to wraca jak bumerang a sensu większego nie ma. Jestem ciekaw co Wy na ten temat myślicie. PS Nie myślę tu o kneblowaniu dyskutantów ale o zadbanie o poziom vortalu. Ciekawym czy ktoś ma podobne odczucia...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Albo Admin albo nic |
Poziom vortalu? O poziomie vortalu decydują jego redaktorzy, a nie użytkownicy FORUM. To dwie, całkowicie odrębne kwestie. O poziomie na forum decyduje poziom jego użytkowników - tego nie zmienisz. Nie wpoisz komuś kultury, znajomości ortografii i zasad interpunkcji. Racjonalnego myślenia tym bardziej. Prowokator
|
|
ja sie zgadzam z tomkiem, ze tematy czesto powtarzane czyli tzw opinie powinny byc podwieszane i wisiec caly czas zeby nie zakladac co tydzien tego samego tematu
|
|
generalnie to powinien być chyba jakiś lekki podział tematyczny topiców,a nie wszystko do jednego wora i bajzel
|
|
a na co komu admin?? nie podoba Ci się dany temat to nie odpisuj TAKIE MOJE ZDANIE!!
|
|
Fucktycznie, o poziomie vortalu nie świdzczą wpisy na forum. Ale to że niektóre nie są moderowane o czymś świadczą. A na prawdę źle się dzieje...
|
|
Zawsze jest alternatywa przenieść się na inne lepsze Forum . Lomza . pl z ekipą moderatorów :) Tylko mało osób z tej możliwości korzysta bo wolą bluzgać niż prowadzić dyskusję na poziomie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |