wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dlaczego?

czy nie odnosicie wrazenia ze ta strona zatrzymała sie jakies 2-3 lata temu? tzn przestała sie rozwijac? prawdopodobnie cieszy sie duza popularnoscia ale juz nikt jej nie udoskonala. prostym przykładem moga byc ogłoszenia w ktorych nie mozna dodawac nawet małych zdjec;/ a i szata graficzna pozostawia wiele do zyczenia. odwiedziłem ostatnio jedna z konkurencyjnych stron nie powiem jaka i uwazam ze pod niektorymi szczegołami bije ja o głowe. uwazam ze ta stronka powinna zaczac sie rozwijac:) ... no ale to moje skromne zdanie. pozdrawiam:)

ps. jesli macie inne badz podobne to "słucham":) a jezeli uwazacie ze po co to napisałem itd. to nie piszcie wcale niech zniknie ten post.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dlaczego?

no i nikt nic nie napisał:)

Bo nie ma sensu. Co jest, każdy widzi. Banery tylko dochodzą i obietnice, że nowa wersja na horyzoncie...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

ja wiem czy nie ma sensu;/? pogadac zawsze mozna:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org