poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
agility

Witam!Zapraszam serdecznie do aktywnego spedzania czasu ze swoim psem na torze agility w Łomzy.Niedlugo rozpocznie sie sezon:)
Wymagania:
1.Pies przychodzi na zawolanie wlasciciela.
2.W miare sie slucha.
3.Nie jest otyly.
4.Nie jest agresywny i nie ma wielkich zaburzen psychicznych.

5.Wlasciciel ma humor i serce dla swojego psa :)

Wszelkie informacje prosze kierowac na adres: agility_lomza@o2.pl

Pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: agility

Co to za tor i gdzie to jest, patrze ktoś tu reklam układać nie umie ;] heh (moja pani od polskiego by Ci dała popalić... <nono>)

Super :)

Gdzie będzie tor i ile kosztował będzie wstęp?

Pozdrawiam.

To nie reklama;)Chcialam po prostu wszystkich zaproscic do fajnej zabawy.Gdzie mam to zrobic, jak nie na naszym forum? W Łomzy tez musi sie cos dziac!
Agility to sport dla psow.Polega na wspanialej wspolpracy z wlascicielem, ktory slowem lub gestem pokazuje kolejnosc pokonywania przeszkod przez czworonoga.To tak krotko o agility.Powinnam dodac, ze organizowane sa zawody w tej dyscyplinie, ale przede wszystim to ciekawa forma spedzania wolnego czasu, poglebia wiez miedzy psem a jego wlascicielem i odwrotnie:)

a co to?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org