Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miss podlasia 2007!!! |
WITAM PANSTWA NIE WIEM CZY WIECIE ALE NASZ KRAJ NA MIEDZYNARODOWYM NAJBARDZIEJ PRESTIZOWYM KONKURSIE PIEKNOSCI REPREZENTUJE DZIEWCZYNA Z PODLASIA (ŁOMŻA) OBECNA MISS POLSKI I MISS PODLASIA 2007 ZAPRASZAM DO GLOSOWANIA NA NIA W TEJ CHWILI ZAJMUJE 4 MIEJSCE SPOSROD 130 KANDYDATEK Z CALEGO SWIATA:) JESTEM JEJ FANKA W TEN SPOSOB MOZE CHOCIAZ JEJ POMOGE POZDRAWIAM I DZIEKUJE ZA ODDANE GLOSY PODAJE STRONE NA KTOREJ MOZNA OBEJRZEC KANDYDATKI I ZAGLOSOWAC: http://www.misstqi.com/contestants.php
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miss podlasia 2007!!! |
Powtarzasz się. Pisałeś o tym kilka dni temu . Autor: optymista63 (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 19-03-08 19:28 WITAM PANSTWA NIE WIEM CZY WIECIE ALE NASZ KRAJ .................. Będziesz nas teraz nękał tym tematem co chwila?
|
|
to nie mój biznes tak wiec ....
|
|
no pewnie ze tak:) a co nie moge mam takie prawo chyba
|
|
Bardzo ładna dziewczyna - pewnie, że zagłosuję. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
hhehhe tez jestem tego zdania trzeba jakos pomoc dziewczynie:)pozdrawiam Emilia:)
|
|
na podstawie tylko jednego zdjęcia które tam są, to powiedziałbym że jest tam masa ładniejszych dziewczyn
|
|
ale ona jest z Polski czubku:) prawdziwy zawistny Polak z Ciebie kiernek Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem
|
|
to co z tego że z Polski. Czy to ma onaczać że każda polka ma mi się podobać albo na nią głosować? Zawistny z Ciebie człowiek, z Twego rozumowania wynika, że powinna Chinka wygrać bo ponad 1 miliard ludzi musi na nią głosować.
|
|
Kiernek kozaku lepsze pewnie nogą z łóżka spychałeś :))) Taki "oblatany", a w n-k nie zobaczyłes fotek ?? :)))) Ładniejszych - brzydszych. Co za róznica ?? głosuj na Chinkę.:))) Pewnie jeszcze byś chciał dotknąć :))) Popracuj nad sobą, to jak zostaniesz MR Universum , to gdzieś na wybiegach sie dotkniecie :))) - może )))) Nie chcesz, nie głosuj. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
a co Ci tak do dotykania? swego zdania mieć nie można? jestem wolny człowiek i nikt mi nie będzie dyktował. Pewnie i przez takich jak Ty mamy taką władzę w Łomży, bo żeś głosował po znajomości, sąsiedztwie czy też innym czynniku a nie za to jakim jest. Grataluję pierwszorzędnego punktu siedzenia.
|
|
:)))) dotknąć , bo zdjęcie Tobie nie wystarcza- koneser :))) Jesteś wolnym człowiekiem :))) - prawie jak annons matrymonialny :))) Myslałem , ze tak piszesz , bo Twoja piekność czyta forum. Takie małe punkciki zbierasz ?? :)))) przyznaj się :)))) Co do wyborów jesteś w błędzie, uważam, że taka dziewczyna promuje region, jest tam jedyną Polką i to z naszego regionu i nawet jakby nie była ładna , to dobrze by było ja wspierać, bo wspierałbys region w którym mieszkasz. Całe szczęście , ze jest ładna dlatego ja osobiście oporów nie mam. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Austria i America to jakaś pomyłka. Nie wiem kto je zgłosił :) Nie mówię, że są brzydkie, ale konkurs zobowiązuje i powinny się tam znaleźć człowieki ponadprzeciętnej urody :-) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
no własnie tez nierozumiem. to ze jest z polski to nie znaczy ze musze na nią glosowac. odwiedzilem strone i widze ze polowa tych dziewczyn to jakies lampucery i nieporozumienie, jednak z 10 zajebistych tam jest. z polski tez brzydka niejest zycie
|
|
witam wszystkich no i wygrywa:)pozdrawiam
|
|
tylko na stronie... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
:)))) ale malkontenci;)))) ale wygrywa :)))))))), zły człowieku wygraj Ty !!!!!, ha ha ha, no, no ,no wygraj !!!!!, może staniesz sie lepszy :))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Aha, zapomniałem dodać ; w czymkolwiek wygraj :))))))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
we wszystkim nie musze...wystarcza mi to co mam...dla Twojej informacji to wygrywalem no na pewno nie wybory miss... ... i czemu sie tak podniecacie? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Hehe z tego co tam widzę to polki chyba naprawdę są najpiękniejsze, wiele z tamtych kobiet ma męskie rysy twarzy... No nic są gusta i guściki heh pozdr. (A ta polka to naprawdę z Łomży jest?)
|
|
mieszka niedaleko lomzy jest moja kolezanka a cio??
|
|
heh tak sie tylko pytam :P trzymam kciuki heh
|
|
ponoc sprzata u jednego z radnych. Tomasza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |