czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Raz Dwa Trzy - zajebiście

Kto był to potwierdzi. Świetny koncert. Solówki, atmosfera. Klasa zespół.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Raz Dwa Trzy - zajebiście

niestety nie bylam, ale znam te muzyke...Bardzo lubie Raz Dwa Trzy, i inne zespoly obracajace sie w takim klimaciku;)) Jestem sobiew stanie wyobrazic tylko - jak grali koncert - przy tym naprawde mozna sie dobrze "bawic":)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Koncert był czadowy!!!!

Prosze o więcej takowych:)))

A

Co może być fajnego w koncercie jak się ma 39C gorączki?;) Poza tym liczba biletów "trochę" przewyższała liczbę miejsc siedzących i to było nie w porządku!!!!!!!

sura-gdy ma sie 39 stopni gorączki, to zostaje sie w domku, w łóżku;))

A tam z siedzeniami-przeciez tak grali, że długo i tak nie dałoby się usiedzieć!!

A

Wez zostań w domu jak ktoś zrzędzi, żeby na koncert....:) Poszedłem "na odczepnego":) Myślę, że nawet jakbym był zdrowy to wolałbym sobie usiąść i z tej pozycji słuchać i podziwiać "raz dwa trzy" popijając to piwkiem:)

Z perspektywy kilku dni stwierdzam, że jednak było zajebiście:)))))))

Raz Dwa Trzy to raczej kapela,która nie gra "do kotleta",a ci,którzy chcą posiedzieć i posłuchać,mogą to zrobić niekoniecznie na koncercie.Bogu dzięki,że publika pod sceną się trochę rozkręciła w trakcie,bo na początku tylko delikatnie się kiwała.Chłopcy z kapeli wymiatają,a niektóre panienki łoją wódę przy stolikach ze swymi panami,jak co czwartek na karaoke...Zespół im nawet nie specjalnie przeszkadzał,no może niechby trochę ciszej grali,bo nie słychać najnowszej historii,którą właśnie opowiada, dajmy na to, Kaśka...
Czasami się zdarza,że niewłaściwy człowiek w niewłaściwym miejscu...
Dla mnie był to jak dotąd najlepszy koncert.Zespół po prostu robi kawał dobrej muzyki,że o tekstach nie wspomnę.Goście nie silą się na gwiazdorstwo,a i do publiki nie muszą się podlizywać.Od piątku znów "katuję" płyty.A w samochodzie,jak nikt nie słyszy wydzieram się na cały regulator:"I taaaaaaak warto żyć!"Ostatnio jeden pan na światłach tak jakoś dziwnie na mnie popatrzył...

właśnie " I ..taaak warto żyć". Na początku może nie wszyscy szaleli, może nie znali nowej płyty. Reakcje powoli się rozkrtęcały. Ale od połowy to ręce bolały od oklasków, a gardło od śpiewu. Taki kameralny koncert robi wrażenie, dźwięki, bliskość artystów, atmosfera.
Znam ludzi, którzy przed koncertem szli bo tak wyszło, a teraz płyty zbierają i słuchają RAZ DWA TRZY.

<b>frotka</b>: kto co lubi, ja się już wyskakałem, nie wiem czy byłaś na tylu koncertach co ja i do tego żywiołowo-punkowych!! W chwili obecnej wolę na koncercie skupić się na tym jak grają i co grają a nie bujać się pod sceną (co nie znaczy, że przeszkadza mi jak ktoś tańczy w czasie koncertu).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org