wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
warunki K

w kazdym banku jest warunek zeby miec uregulowane wojsko jesli chodzi o kredyt? mam 26 lat ucze sie i pracuje ale jeszcze moga wziąsc do woja
a moze jakis bank na to nie patrzy

zycie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: warunki K

Biorą do woja do 50-ego roku życia,nowe przepisy obowiązujące od 2004 roku.raczej w każdym banku tak jest gdyż jeśli nie masz uregulowanego wojska nie jesteś wiarygodny co do spłacenia kredytu,tak słyszałem,możliwe że są takie banki,które na to nie patrzą,jestem za młody na kredyty więc nie wiem i się tym nie interesuje,może ktoś inny ci podpowie.

bo jak weźmiesz kredyt i pójdziesz do wojska to jak będziesz niewypłacalny to wojsko musi pokryć to za ciebie bo

jesteś w wojsku - nie pracujesz - nie masz dochodów

7 lub 8 zł za godzine

co wy tu bzdury piszecie ostatni pobor ma byc w pazdzierniku tego roku lub na poczatku przyszlego, po tym czasie powstaje armia zawodowa, wiec do wojska bedzie tylko szedl kto bedzie chcial

nareszcie nasza armia bedzie w koncu dobrze uzbrojona- latwo wyp. 3-4 zawodowych wojakow:) hahahahah

Ja wziąłem teraz kredyt w BOŚ-iu. Oczywiście książeczka wojskowa była potrzebna. I tak jest raczej w każdym banku.

Jeśli studiujesz to po prostu idź do naszego WKU i podbiją tobie w książeczce odpowiednią pieczątkę z odroczeniem.

to pozostaje czekac na pazdziernik albo spieprzac do wojska zeby miec za sobą. jednak neizabardzo w to wierze ze wejdzie ta ustawa o braniu tylko chętnych

zycie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org