Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krav Maga w Łomży ? |
Obiło mi się o uszy , że kiedyś były w Łomży treningi Krav Magi. Czy dalej to istnieje ? Jeśli tak , to kiedy i gdzie ? *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krav Maga w Łomży ? |
byly juz nie ma:(
|
|
kurcze szkoda :/ byłem na jednym treningu w Warszawie i bardzo mi się spodobało :) a przecież nie będę do Wawy dojeżdżał 3 dni w tygodniu :( *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
w łomzy byly zajecia z Krav Magi???wow!Na bank odbywaja sie rowniez w olsztynie, a skoro u nas juz nie ma, to mysle, ze trzeba po prostu poczekac, jesli bedzie zapotrzebowanie, wczesniej czy pozniej u nas tez przyjedzie jakis instruktor i cos zadziala!
|
|
może napiszemy petycje ;p bo ja po doświadczeniach z Wawy to bardzo chciałbym uczęszczać na te treningi ;) *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
tez sie pisze i mysle ze pare ludzi z klimatu tez by chętnie pochodzilo Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Krav Maga - tak pod warunkiem ze instruktor porzadny bedzie. Zreszta w Lomzy malo jest porzadnych sekcji SW i raczej szybko sie nie doczekamy.
|
|
Sie nie doczekacie, bo wiecznie chetnych nie ma. Kazdy tylko gada, a jak trzeba ruszyc dupe na trening to sie ledwo pare osob znajdzie. Najlepiej stoja sekcje tych sztuk walki, ktore sa przynajmniej z nazwy ogolnie znane kazdemu i prowadza sekcje dla dzieci, bo przynajmniej jeszcze na to mozna liczyc, ze niektorzy rodzice zadbaja o usportowienie swoich pociech...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |