wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krav Maga w Łomży ?

Obiło mi się o uszy , że kiedyś były w Łomży treningi Krav Magi. Czy dalej to istnieje ? Jeśli tak , to kiedy i gdzie ?

Tu coś kiedyś napiszę :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krav Maga w Łomży ?

byly juz nie ma:(

kurcze szkoda :/ byłem na jednym treningu w Warszawie i bardzo mi się spodobało :) a przecież nie będę do Wawy dojeżdżał 3 dni w tygodniu :(

w łomzy byly zajecia z Krav Magi???wow!Na bank odbywaja sie rowniez w olsztynie, a skoro u nas juz nie ma, to mysle, ze trzeba po prostu poczekac, jesli bedzie zapotrzebowanie, wczesniej czy pozniej u nas tez przyjedzie jakis instruktor i cos zadziala!

może napiszemy petycje ;p bo ja po doświadczeniach z Wawy to bardzo chciałbym uczęszczać na te treningi ;)

tez sie pisze i mysle ze pare ludzi z klimatu tez by chętnie pochodzilo

Łomża leży na Mazowszu !

Krav Maga - tak pod warunkiem ze instruktor porzadny bedzie. Zreszta w Lomzy malo jest porzadnych sekcji SW i raczej szybko sie nie doczekamy.

Sie nie doczekacie, bo wiecznie chetnych nie ma. Kazdy tylko gada, a jak trzeba ruszyc dupe na trening to sie ledwo pare osob znajdzie. Najlepiej stoja sekcje tych sztuk walki, ktore sa przynajmniej z nazwy ogolnie znane kazdemu i prowadza sekcje dla dzieci, bo przynajmniej jeszcze na to mozna liczyc, ze niektorzy rodzice zadbaja o usportowienie swoich pociech...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Przyjmę do pracy tynkarza i pomocnika. Tynki maszynowe. Umowa o pracę.
tel. 517020792
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org