Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
2 w 1 |
Cześć. Mam pytanie na czym polega promocja telepizzy 2 w cenie 1 bo z tego co zamiescili na stronie to nie wiele sie dowiedziałem. Moze ktos był wie ocb i jakie pizze są objęte tą promocją (tam pisało chyba ze wszystkie ale wole się dopytać). Z góry dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 2 w 1 |
wszystkie, bierzesz jedna pizze to druga z ta samą ilością składników masz za darmo. nie jest to zbyt skomplikowane :> -------------------------- running with scissors
|
|
a wszystkie rozmiary? heh
|
|
tak -------------------------- running with scissors
|
|
Jak dla mnie to najlepsza pizza w Łomzy ;p www.fashionhouse.istore.pl
|
|
promocja nie obejmuje najwiekszego rozmiaru tej, MAX bodajze ;P ! co?
|
|
ja tam wole nescafe 3 w 1
|
|
Ja tam kupiłem zwykłą pizze i drugiej nie dostalem gratis, poza tym trzeba u nich płacić za sos z torebki które jest pełen chemii i ulepszaczy. Nie ma to jak pyszny sosik w da grasso w porcelanowym dzbaneczku(oczywiście jest gratis - lub jak to mówią wliczony w cene).
|
|
najlpesza pizza jest w kolnie za dworcem w prawo qatro tania ogromna pyszna polecam ja tam zawsze jezdze
|
|
Ja tam tez wole Da Grasso pyszne maja pizze palce lizac ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
no własnie gdzie jest bajlepsza pizza w łomzy? ja kiedys jadłem u Jurego zawsze...
|
|
A DLA MNIE TO I TAK TELEPIZZA NIE MA SOBIE ROWNYCH
|
|
hmmm więc wystarczy zamówić 1 pizze i powiedzieć ze chce się 2 gratis? xD
|
|
trzeba jeszcze powiedzieć alfabet wspak... -------------------------- running with scissors
|
|
Osteria jest bardzo dobra, a Telepizzy nie polecam. Co to za promocja, jak chce się kupić jedną pizze, a trzeba płacić za dwie... A te sosy w torebkach to już przegięcie na całego. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A ja i w Osterii byłam ( fuj.. nigdy więcej) i w Czterech Porach Roku i w Chilli Pizza ale i tak najbardziej mi smakowała w Diavolo.... Jeszcze w Sawanie robią dobrą pizzę..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |