Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A wy co sądzicie??? |
Witam , wczoraj byłem w sklepie na Pl. Niepodległości u państwa K.. ( Polsat Cyfrowy i Cyfra+). Boże ile ja musiłem się naczekac zeby zostac obsłużony!!! Pan starszy obsługiwał juz widac było znudzoną kobietę dalej sie nie spiesząc nawet widząc mnie i jeszcze jednego klienta w kolejce ! Miałęm jednak szczeście(po 15 min!!) jeden z pracowników skonczył z innym klientom i widzac mnie odrazu przyszedł noi i sie zdziwiłem bo bez zadnych zbednych opowiadan dał mi co chciałem i wyszedłem Brawo!!! Co sadzicei o tym sklepie ??? Ja nie jestem zadowolony Szczególnie z Pana ale słyszałem ze pani jest jeszcze gorsza SKANDAL wewewe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A wy co sądzicie??? |
Pecha miałeś chłopie;) Mnie kiedyś młody taki obsługiwał do znudzenia;) Tłumaczenia itd Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Re: A wy co sądzicie??? |
ja kiedyś też tam byłam po przewód antenowy,starsza Pani,która już dawno powinna być na emeryturze więcej patrzyła w katalogi ,niż tłumaczyła młodemu chłopakowi o telewizjach cyfrowych,stałam też wtedy długo w kolejce,....więcej tam nie pójdę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |