sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ginekolog

Witam!

Zastanawiamy się nad wyborem lekarza ginekologa prowadzącego ciąże a konkretnie chodzi nam o dr. Piskorską. Co o niej sądzicie. Proszę o opinie, jeśli ktoś miał do czynienia z tą osobą oraz wszelkie doświadczenia i informacje.

Dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ginekolog

Niestety, nie miałam do czynienia z tą panią ale mogę śmiało polecić dr. Pijagina. Ja chodziłam do niego i byłam zachwycona ( wcześniej chodziłam do dr. Ściany- nie polecam) Naprawde super człowiek i rewelacyjny fachowiec.
Z całą odpowiedzialnością mogę go polecić każdemu. Bardzo mi pomógł i w czasie ciąży i przy porodzie, po porodzie też przychodził na salę i odwiedzał.
A poza tym słyszałam ze mężczyźni są lepszymi fachowcami.
Szczęśliwego rozwiązania

ja miałam do czynienia z dr Piskorska nie dotyczyło to akurat ciazy ale mam dobre doswiadczenia wydaje mi sie ze wie co robi sadzac po kolejkach jakie sa do niej jest dobrym lekarzem...jesli chodzi o moja opinie to polecam...natomiast jesli chodzi o ciaze to trudno mi powiedziec ale z tego co widzialam przychodza takze kobiety w ciazy...pozdrawiam

To bardzo nie rozsądne i nie grzeczne na taką giełdę wystawiać danego lekarza. Ja należę do grupy osób mających jak najlepszę zdanie o dr Scianie i go serdecznie polecam, podobną opinię wydam dr. Piskorskiej.
Jeśli nie proponował Ci lekarz ,,przywrócenia miesiączki" tzn aborcji tzn rzezi Twego dziecka to już zasługuję na Twe zaufanie i nie rób mu przykrości w postaci takich pytań.

ja rowniez polecam doktora sciane

Franio przeczytaj raz jeszcze co napisales!! przeczys sam sobie!!

ja polecam dr.Skrętka

Witam. Pani doktor Piskorska prowadziła moją zagrożoną ciążę. Jest to osoba godna zaufania. Polecam!!!

ja polecam bolesława śmietanke. dr.sciana tez dobry ale za duzo wali w sciane

zycie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
nieruchomości
Sprzedam mieszkanie M-4 64 m2 Białystok Centrum I piętro, budynek IV piętrowy, duży taras, szkoły, przedszkola, szpital blisko. 13 500 zł/m2.
tel. 732234410, 732235311
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org