Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog |
Witam! Zastanawiamy się nad wyborem lekarza ginekologa prowadzącego ciąże a konkretnie chodzi nam o dr. Piskorską. Co o niej sądzicie. Proszę o opinie, jeśli ktoś miał do czynienia z tą osobą oraz wszelkie doświadczenia i informacje. Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog |
Niestety, nie miałam do czynienia z tą panią ale mogę śmiało polecić dr. Pijagina. Ja chodziłam do niego i byłam zachwycona ( wcześniej chodziłam do dr. Ściany- nie polecam) Naprawde super człowiek i rewelacyjny fachowiec. Z całą odpowiedzialnością mogę go polecić każdemu. Bardzo mi pomógł i w czasie ciąży i przy porodzie, po porodzie też przychodził na salę i odwiedzał. A poza tym słyszałam ze mężczyźni są lepszymi fachowcami. Szczęśliwego rozwiązania
|
|
ja miałam do czynienia z dr Piskorska nie dotyczyło to akurat ciazy ale mam dobre doswiadczenia wydaje mi sie ze wie co robi sadzac po kolejkach jakie sa do niej jest dobrym lekarzem...jesli chodzi o moja opinie to polecam...natomiast jesli chodzi o ciaze to trudno mi powiedziec ale z tego co widzialam przychodza takze kobiety w ciazy...pozdrawiam
|
|
To bardzo nie rozsądne i nie grzeczne na taką giełdę wystawiać danego lekarza. Ja należę do grupy osób mających jak najlepszę zdanie o dr Scianie i go serdecznie polecam, podobną opinię wydam dr. Piskorskiej. Jeśli nie proponował Ci lekarz ,,przywrócenia miesiączki" tzn aborcji tzn rzezi Twego dziecka to już zasługuję na Twe zaufanie i nie rób mu przykrości w postaci takich pytań.
|
|
ja rowniez polecam doktora sciane
|
|
Franio przeczytaj raz jeszcze co napisales!! przeczys sam sobie!!
|
|
ja polecam dr.Skrętka
|
|
Witam. Pani doktor Piskorska prowadziła moją zagrożoną ciążę. Jest to osoba godna zaufania. Polecam!!!
|
|
ja polecam bolesława śmietanke. dr.sciana tez dobry ale za duzo wali w sciane zycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |