środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Netster radiówka

Co sądzicie o tym internecie ? jak z transferem ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Netster radiówka

dla mnie jest spox.Dobra firma i niedroga.

jest superrr!!

grzybek

Popieram przedmówców. Firma extra i niedroga. Transfer pewny bezawaryjny, a przy tym całkiem niedrogo.

512kb/s-54zł

czasami są zaniki sygnału, ale tak ogólnie to ok

No u mnie tez nie raz nie ma sygnału, ale nad ranem będziesz miał 5mb/s [ przynajmniej ja tak mam :P]

...

a jaki macie transfer przy downloadzie ?

Tylko szkoda, że na stronce Netstera nie ma forum, bo można by było dogadać się w sprawie kilku rzeczy...

...

kilka dni temu powiększyli transfer. teraz w cenie 54 jest 1024 a w nocy 2MB/s. Sądzę że to są baardzo przyzwoite transfery

znajomy ma i przeklina ich strasznie.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

www.4lan.pl osobiscie korzystalem z tej sieci. nie narzekalem i bylem zadowolony.

Mi tez smiga az milo :) Polecam bo z tego co wiem maja promodje 256 kilo za 31 zl 512 za 42zl i 1024 za 54 zl

WITAM.NIE WIEM DLACZEGO ALE CZESTO MI PRZERYWA ,WYSTARCZY TYLKO ZRESETOWAC POłąCZENIE SIECIOWE I JEST WSZYSTKO OK ALE CZASAMI JEST TO NIE DO ZNIESIENIA I ZALUJE ZE NIE ZALOZYLEM NEO,JESTEM JUZ KILKU LETNIM KLIENTEM TEJ FIRMY NIE WIEM CZY TO MOJA WINA CZY ICH ,jesli macie jakies propozycje rozwiązania problemu na własną rękę byłbym wdzięczny thx pozdrawiam

transfer ok, stabilne łącze. ale odradzam - czemu? nigdy LAN.

Trzeba do nich dzwonic i sie kłócic

Kiedys jeszcze jak firma nazywala sie INET strasznie ale to strasznie na nich psioczyłem

Ale teraz nie mam nic przeciwko internet smiga ładnie ! Pozdrawiam

Łomża leży na Mazowszu !

"Ale teraz nie mam nic przeciwko internet smiga ładnie !"
ładnie zgadzam się - a druga strona medalu - żadna z łomżyńskich firm nie kontroluje czy ktoś przypadkiem nie przekierowuje całego ruchu sieci przez swój komputer - skutek - każdy może znać hasła każdego bez choćby najmniejszej trudności. Postaram się żeby w netsterze to jakoś załatwili.

"czy ktoś przypadkiem nie przekierowuje całego ruchu sieci przez swój komputer "

co masz na myśli? Podaj szczegóły techniczne.

Powiem tyle, raz jest dobrze raz jest źle. Radiówka to zawsze będzie radiówka. Sprzęt mają (chociaż nie wszędzie) tani i cienki. Nie mam zamiaru przedłużać umowy, wolę płacić dwa razy tyle, ale wiedzieć za co płacę.

Darck nie powiem i nie mam zamiaru zdradzać szczegółów osobom które nie powinny wiedzieć co i jak.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org